Horoscop WEEKEND 18-20 iunie 2021. Linistea dinaintea furtunii, ce zodii sunt expuse

Duminica, 20 iunie, gigantul Jupiter intra in miscare retrograda in Pesti, iar dupa 28 iulie in Varsator. Mai mult, luni, 21 iunie, este solstitiul de vara, Soarele intra in Rac, Iar Mercur iese din retrograd! Esti pregatit pentru ce urmeaza?

18 iun. 2021, 14:09
Horoscop WEEKEND 18-20 iunie 2021. Linistea dinaintea furtunii, ce zodii sunt expuse

Horoscop weekend.

Iata horoscopul de weekend 18-20 iunie 2021 scaldat de influente astrale majore. Se incheie o saptamana relativ cuminte, daca ne gandim la evenimentele astrale din ultima vreme. Dar aparenta liniste le pregateste pentru evenimente puternice. Duminica, 20 iunie, gigantul Jupiter intra in miscare retrograda in Pesti, iar dupa 28 iulie in Varsator. Mai mult, luni, 21 iunie, este solstitiul de vara, Soarele intra in Rac, Iar Mercur iese din retrograd! Esti pregatit pentru ce urmeaza?

Iata horoscopul acestor zile de weekend sub aceste influente astrale:

Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Ai muncit sustinut sa iti slefuiesti imaginea si sa castigi credibilitatea printre colegii tai si oamenii intre care traiesti social. Nu strica totul printr-un comportament bizar asa cum numai cei din Pesti pot face. Fii ciudat in particular, dar fii atent cum te prezinti cand ai de-a face cu oamenii pe care doresti sa ii impresionezi. Asta nu inseamna sa negi cine esti cu adevarat, ci sa intelegi cum anumite comportamente chiar pot fi acte de autosabotaj. Tu esti un mare actor cand vrei. joaca rolul pe care trebuie sa il joci ca sa treci linia de sosire cu bine intr-un obiectiv important personal sau profesional.

Horoscop Mariana Cojocaru. Karma şi Mercur retrograd aduc blocaje la sfârşitul săptămânii
Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Socializarea si timpul petrecut cu prietenii merita sa devina o prioritate zilele acestea. Ai nevoie de compania oamenilor care nu vin cu pretentii asupra timpului tau si meriti sa ai parte de distractie. O criza brusca financiara (reala sau imaginara) ti-ar putea ameninta planurile, dar nu ar trebui sa iti strice weekendul. Daca exista o criza reala, reaseaza-ti planurile ca sa ai parte totusi de o distractie pe care sa ti-o permiti. Daca esti doar paranoic despre bani, opreste-te din a face pe martirul si da-ti permisiunea sa ai parte de zile foarte placute.

Horoscop weekend. GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Ai nevoie de putin mai mult timp de destresare si solitudine decat de obicei, deci de ce sa nu iti oferi o pauza linistita inainte ca nebunia zilelor de sarbatoare sa inceapa ? Meditatii, somn scurt, masaj si yoga sunt doar cateva din felurile in care iti poti reincarca energia si gasi si relaxarea cautata. Inchide telefonul mobil pentru un timp si decupleaza-te de la internet. Daca cazi in capcana sa raspunzi la mesaje, sa intorci apelurile si sa citesti stirile, iti vei reagita creierul si vei fi stresat in continuare.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Horoscopul sfârşitului de săptămână. Cinci zodii renasc din propria cenuşă. Zile favorabile pentru fiecare semn zodiacal