Horoscop Urania 2 – 8 aprilie 2022. Venus în Peşti accentuează toate aspectele pozitive şi aspectează frumos toate sectoarele vieţii

Principalul eveniment astrologic al săptămânii 2 – 8 aprilie 2022 este intrarea planetei Venus în în zodia Peştilor. Venus, planeta iubirii, relaţiilor şi a banilor, se va afla în semnul Peştilor în exaltare, ceea ce înseamnă că toate influenţele sale pozitive sunt accentuate.

01 apr. 2022, 16:13
Horoscop Urania 2 – 8 aprilie 2022. Venus în Peşti accentuează toate aspectele pozitive şi aspectează frumos toate sectoarele vieţii

Horoscop Urania 2 – 8 aprilie 2022 BERBEC

Dorință de a consolida un statut financiar sau de a păstra clauzele unui contract salarial. Sfatul prietenilor, ca și solicitările acestora nu par a fi un lucru util nativilor. Uneori, cei apropiați pot întrece măsura în intenția de a-l atrage pe un Berbec în jocul unei afaceri sau al unei activități care ar putea fi, cred ei, profitabilă.

Pe 5 aprilie, planeta Venus va intra în zodia Peștilor și, până pe 2 mai, va proteja, alături de Jupiter și Neptun, sectorul aspectelor de viață mai puțin clare, permițând adevărate revelații, înțelegeri și dumeriri de natură să le modifice părerile formate anterior în necunoștință de cauză.

Citeste si Horoscop chinezesc aprilie 2022. Astrologul Anca Dimancea a dezvăluit prin ce cumpene trec zodiile

Horoscop Urania 2 – 8 aprilie 2022 TAUR

Între 2 aprilie și dimineața zilei de 5 aprilie, Luna va traversa zodia Taurului și le va da celor care s-au născut în acest semn zodiacal mai mult echilibru interior, mai mult calm, mai multă răbdare chiar și în fața unor ipostaze de viață neplăcute sau solicitante.

În după-amiaza zilei de 5 aprilie, planeta Venus va intra în zodia Peștilor și, până pe 2 mai, va străbate sectorul relațiilor de prietenie care și așa sunt de mai mult timp frumos aspectate. Intervenția Micului Benefic va mări impactul acestora asupra nativilor. Pe fond, ar trebui ca o persoană apropiată să-l ajute pe câte un nativ.

Horoscop Urania 2 – 8 aprilie 2022 GEMENI

Între 5 aprilie și după-amiaza zilei de 7 aprilie, Luna va traversa zodia Gemenilor și le va da acestor nativi multă spontaneitate, imaginație și disponibilitate spre relaxare; atitudine optimistă în fața provocărilor cotidiene sau flexibilă ori detașată de stresul zilnic.

În după-amiaza zilei de 5 aprilie, planeta Venus va intra în zodia Peștilor și, până pe 2 mai, va da o importantă „mână de ajutor” în sectorul carierei. Teoretic, alături de Jupiter și de Neptun, ea va crea un context favorabil pentru afirmare, succes, numire în funcții și posturi onorante, câștigare de concursuri, medaliere, prețuire a mediului profesional în care nativul își desfășoară activitatea sau a publicului larg.

Citeşte continuarea pe www.libertatea.ro

Citeste si Horoscop aprilie 2022. Ce zodii sunt lovite de astenie, cine „rupe norii” de azi

 


loading...
Partenerii noștri