Horoscop Urania 2 – 8 septembrie 2023. Cele mai norocoase zile alea primei săptămâni de toamnă pentru fiecare zodie

Horoscop Urania săptămânal. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 2 – 8 septembrie 2023 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie.

01 sept. 2023, 13:25
Horoscop Urania 2 – 8 septembrie 2023. Cele mai norocoase zile alea primei săptămâni de toamnă pentru fiecare zodie

Horoscop Urania Berbec – 2 – 8 septembrie 2023
Între 2 și 3 septembrie după-amiaza, Luna se va afla în casa I a personalității, ceea ce va contribui la buna mobilizare a nativilor în toate direcțiile de viață și activitate.

Berbecii vor avea mai multă voință și ambiție decât în alte perioade, vor fi harnici și plini de inițiativă; mai delicată s-ar putea dovedi ziua de 3 septembrie când Luna, în opoziție cu Marte, din sectorul relațiilor parteneriale, ar putea naște accente deranjante pentru cei cu care nativii vor intra în dialog sau într-o relație oficială sau personală.

Pe fond, atenție, Berbecii vor fi cei care vor exagera sau vor fi subiectivi și individualiști, premise pe care vor trebui să le corecteze până la urmă pentru a rezolva tema partenerială care le-a stârnit reacții mai puțin confortabile și profitabile pentru interesul lor. Între 3 septembrie, după ora 18:00′, și seara zilei de 5 septembrie, efort de a judeca și acționa cu măsură pe baza unei analize atente și a unei atitudini cumpătate (pragmatice) în chestiunile bănești.

Pe 8 septembrie, Jupiter, aflat în casa a II-a a banilor câștigați prin efort personal, se va afla într-o foarte interesantă și favorabilă relație cu Soarele, din sectorul muncii, ceea ce poate să însemne pentru unii zorii unei etape mai stabile sau mai convenabile. În ziua de 5 septembrie, Venus va reveni la mersul direct, ceea ce îi va spori, până pe 9 octombrie, cât va traversa zodia Leului, strălucirea și spiritul expansiv, dispus la aventură, provocare și noutate precum și calitățile și forța de acțiune asupra casei a V-a a sentimentelor.

Între 5 septembrie, după ora 23:07′, și dimineața zilei de 8 septembrie, drumuri scurte, vizite, întâlniri, dialoguri, schimburi de impresie, noutăți de mică importanță. Din 8 septembrie, după ora 8, mecanisme care privesc treburile domestice și relațiile de familie desfășurate sub presiunea unuia sau mai multor factori (relativ) urgenți.

Horoscop Urania Taur – 2 – 8 septembrie 2023

Între 2 și 3 septembrie după-amiaza, disconfort organic mai puțin sau mai intens resimțit în funcție de vârstă și de tabloul clinic general. Nervozitate, instabilitate psiho-afectivă, enervări și regrupări interioare în jurul unei teme de viață personală care revine în prim-planul atenției unui nativ, dificultăți în a se adapta mediului de muncă, în cadrul unui colectiv, ceea ce presupune acceptarea unor limite, autocontrol și stăpânire de sine mai greu de obținut în acest răstimp.

Între 3 septembrie, după ora 18:00′, și seara zilei de 5 septembrie, Luna va traversa zodia Taurului, ceea ce va fi un factor pozitiv pentru nativii despre care vorbim acum pentru că le va spori farmecul personal și le va consolida părerile, impresiile, trăirile interioare și nu-i va lăsa vulnerabili în fața unor situații în plin proces de schimbare care i-ar putea destabiliza pe cei născuți în acest semn.

Zodiac chinezesc – Cea mai norocoasă zi a lunii septembrie 2023 pentru fiecare

În ziua de 5 septembrie, Venus va reveni la mersul direct, ceea ce îi va spori, până pe 9 octombrie, cât va traversa zodia Leului, în care se află acum, calitățile și forța ei de acțiune în sectorul intereselor de proprietate, al relațiilor de familie sau al întreprinderilor ce presupun un cadru de viață bazat pe prestigiu și onorabilitate ori pe satisfacție și bunăstare.

Între 5 septembrie, după ora 23:07′, și dimineața zilei de 8 septembrie, informații și discuții preliminare pe o temă de serviciu sau chiar despre locul de muncă, unde lucrurile „par să se miște”.

Din 8 septembrie, după ora 8:00, interes afectiv sau preocupare care le face plăcere nativilor în contextul nevoii de a afla ceva, de a studia un aspect de viață, de a învăța; pentru unii, trăiri în plan religios intense, stârnite de un dialog cu o față bisericească (preot, călugăr) cărora Taurii li se vor adresa. Interesantă se arată a fi ziua de 8 septembrie pentru viața afectivă și relațiile părinților din Taur cu copiii lor.

Horoscop Urania Gemeni – 2 – 8 septembrie 2023

Între 2 și 3 septembrie după-amiaza, interese personale divergente față de cele ale prietenilor lor, ceea ce ar putea da naștere la o neconcordanță de program, la unele discuții agasante, la ton imperativ și, în general, la o nepotrivire de orar, de preocupări ori de premise sociale și personale.

Între 3 septembrie, după ora 18:00′, și seara zilei de 5 septembrie, același context astral, care funcționează de multe luni, va continua să patroneze evenimentele delicate, discrete, petrecute în plan personal, în interioritatea nativilor, va funcționa și în acest răstimp, cu precizarea că, în ziua de 8 septembrie, în acest sector al casei a XII-a, va funcționa un minunat și ultim trigon pe direcția Taur/Fecioară, pentru următorii doisprezece ani, între Jupiter și Soare, ceea ce poate aduce reflexe pozitive pentru ideea generală de casă și familie, pentru consolidarea conștiinței de apartenență la un arbore genealogic sau la o patrie cu toate atributele ei fundamentale pentru construcția unei personalități.

Horoscop SEPTEMBRIE 2023. Luna recoltei pentru zodii începe cu Mercur retrograd

În ziua de 5 septembrie, Venus va reveni la mersul direct, ceea ce îi va spori, până pe 9 octombrie, cât va traversa zodia Leului, în care se află acum, calitățile și forța ei de acțiune în sectorul informației, al circulației ideilor, al învățăturii și al „micii pedagogii”; pe fond, ea va crea ipostaze norocoase sau favorabile dezvoltării unei teme importante în acest registru de preocupări.

Șansa ca, timp de o lună, nativii să aibă idei interesante care să-i conducă la un succes profesional sau, în funcție de vârstă, școlar.

Abordări autoritare ale unor teme de discuție în întâlnirile oficiale. Între 5 septembrie, după ora 23:07′, și dimineața zilei de 8 septembrie, Luna va străbate casa I a personalității Gemenilor și le va da acestora vioiciune a spiritului, inteligență mobilă, adaptabilitate și spontaneitate. Din 8 septembrie, după ora 8, chibzuială financiară.

Citeşte mai multe pe libertatea.ro