Horoscop Urania 21-27 iulie 2018: Soarele în leu, MERCUR RETROGRAD şi Luna plină în Vărsător. Previziuni pentru fiecare zodie

Previziuni Urania pentru perioada 21 – 27 iulie 2018. Soarele va intra în zodia Leului. Mercur va intra în mișcare aparent retrogradă. Lună Plină în Vărsător.

20 iul. 2018, 09:49
Horoscop Urania 21-27 iulie 2018: Soarele în leu, MERCUR RETROGRAD şi Luna plină în Vărsător. Previziuni pentru fiecare zodie

Berbec

Între 21 și 22 iulie, la prânz, preocupări legate de obținerea unui avantaj material, suspiciuni cu privire la o persoană sau la un grup de indivizi care ar putea să-l păcălească pe nativ. Între 22 iulie, după ora 13:13′, și începutul zilei de 25 iulie, posibile vești din străinătate, corespondență oficială cu instituțiile de dincolo de granițele țării. Dintr-o altă perspectivă, mobilizare interioară în vederea abordării unei noi etape de pregătire profesională care să le permită să rămână competitivi. Pe 23 iulie, la ora 00:01′ (ora de vară a României), Soarele va intra în zodia Leului și va „încălzi’ sectorul relațiilor sentimentale până la incandescență. Momente plăcute, trăite intens dar care nu au vocația viitorului. Perioadă bună pentru cei care participă la competiții sportive unde ar putea obține succese, recorduri, premii. Între 25 iulie, după ora 00:49, și 27 iulie, la prânz, presiuni exercitate de rivali, de competitori, de „opoziție’, în planul relațiilor publice. Berbecii s-ar putea afla în imposibilitatea de a-și exercita prerogativele puterii sau autorității cu care au fost învestiți. În dimineața zilei de 27 iulie, Mercur va intra în mișcare aparent retrogradă și-i va îndemna, pană pe 20 august a.c., să-și revizuiască impresiile și sentimentele. Din 27 iulie, după ora 13:49′, casa prieteniilor va fi încercată de una sau mai multe surprize, pe fondul influenței puternice exercitate de Luna Plină în Vărsător, din seara zilei de 27 iulie, la ora 23:19′ (ora de vară a Românei). În ansamblu, cele două case ale relațiilor afective, a V-a și a XI-a, și a atașamentelor personale vor trece prin efectele astrale ale celor nouă opoziții de direcția Leu/Vărsător, fapt ce va permite nu doar excese ci și constatări surprinzătoare. Nedumerire cu privire la evenimentele care se petrec la locul lor de muncă.

Taur

Între 21 și 22 iulie, la prânz, nevoia de a prelua frâiele gospodăriei sau de a interveni energic într-una ori în mai multe chestiuni de familie a căror evoluție cadențată și intensă reclamă prezența unei persoane autoritare și eficiente. Moment al orgoliului și al mândriei personale generate de o stare materială bună ori de bucuria de a fi găsit o rezolvare fericită chestiunilor locative și patrimoniale. Între 22 iulie, după ora 13:13′, și începutul zilei de 25 iulie, mici gesturi menite să pună în ordine legală, juridică, administrativă o chestiune de interes material. Pe 23 iulie, la ora 00:01′ (ora de vară a României), Soarele va intra în zodia Leului și va lumina sectorul casei și al familiei dând o notă aparte, de satisfacție sau de orgoliu născut din apartenența la o familie al cărei renume se revarsă asupra nativilor în chip plăcut, util sau protectiv. Între 25 iulie, după ora 00:49, și 27 iulie, la prânz, lumea ideilor și reprezentărilor superioare despre lume și viață continuă să nască nedumeriri interioare, șubrezind încrederea nativilor în valorile pe care se bazau. Etapă a renunțărilor și a despărțirilor de oameni, idei și proiecte. În dimineața zilei de 27 iulie, Mercur va intra în mișcare aparent retrogradă, în care va rămâne până pe 20 august a.c., timp în care va introduce o doză necesară de prudență sau le va sugera Taurilor nevoia să-și revizuiască un punct de vedere cu privire la avere, casă, familie și tot ceea ce ține de specificul casei a IV-a. Din 27 iulie, după ora 13:49′, în prim-planul atenției lor va fi cariera și imaginea publică. Surprizele s-ar putea ține lanț pe fondul fazei de Lună Plină în Vărsător care va avea loc în seara zilei de 27 iulie, la ora 23:19′ (ora de vară a Românei).

Gemeni

Între 21 și 22 iulie, la prânz, îngrijorări, iritare și stres stârnit la locul de muncă de schimbărilor preconizate. Accentuarea sau complicarea unor stări organice cu temei endocrin sau infecțios, în principal, ori pe fond cardio-vascular, secundar. Între 22 iulie, după ora 13:13′, și începutul zilei de 25 iulie, tentativa firavă de a introduce o regulă, o ordine sau un principiu corect și sănătos în relațiile parteneriale. Pe 23 iulie, la ora 00:01′ (ora de vară a României), Soarele va intra în zodia Leului, respectiv în casa a III-a a comunicării, transformând acest sector al cerului lor astral, într-unul de succes și de vocație. Inițiative care presupun acumulare de informații, schimb de idei, exprimare orală, scurte deplasări profitabile, plăcute ori norocoase. Între 25 iulie, după ora 00:49, și 27 iulie, la prânz, nemulțumiri generate de blocajele de ordin material sau strict financiar cu care se confruntă. În dimineața zilei de 27 iulie, Mercur va intra în mișcare aparent retrogradă, în care va rămâne până pe 20 august a.c., ceea ce le va permite să-și nuanțeze, în urma revizuirilor lucide, opiniile și atitudinile care îi motivau să ia decizii sau să abordeze un anume comportament în relațiile cu frații, vecinii și cunoscuții ocazionali. Din 27 iulie, după ora 13:49′, univers interior tulburat de evenimentele de ultimă oră care scot la iveală tot felul de ipostaze de viață și realități inconfortabile pe care nativul nu le acceptă și de care vrea să se lepede cu orice preț. Aceste revelații pot fi determinate de faza Lunii Pline în Vărsător care va avea loc în seara zilei de 27 iulie, la ora 23:19′ (ora de vară a Românei). Gemenii pot renunța brusc la interesul față de un domeniu de studiu ori de activitate publică, speriați (poate) de turnura pe care o iau unele evenimente. Întreaga săptămână, activități necesare în gospodărie.

Rac

Între 21 și 22 iulie, la prânz, sentimente răscolite, stare interioară complicată, caracterizată prin lipsă de energie, de entuziasm și de dorința de izolare și meditație pe teme de viață personală ce privesc trecutul care i-au pus în situația de a trece prin împrejurări dezamăgitoare. Între 22 iulie, după ora 13:13′, și începutul zilei de 25 iulie, posibile gesturi oficiale sau de natură juridică menite să reglementeze un contract de muncă. Pe 23 iulie, la ora 00:01′ (ora de vară a României), Soarele va intra în zodia Leului și își va revărsa efluviile pozitive asupra casei a II-a, a banilor câștigați din efort personal retribuit. Timp de o lună, Racii vor avea posibilitatea să reflecteze cu temei la ceea ce trebuie să facă de-acum încolo, vor trece la acțiuni mânați de idei nobile, frumoase, generoase. Între 25 iulie, după ora 00:49, și 27 iulie, la prânz, întâlnirile cu persoanele dificile, care nu-l simpatizează pe nativ, cu care acesta se află în relații încordate, de dușmănie sau de rivalitate ori cu care se află în proces, trebuie evitate. Aspectul astral este prea încărcat pentru a permite o împăcare, o atenuare a conflictului sau o modificare a relațiilor în avantajul nativului; cel mult le pot complica dar el poate scoate la iveală fapte și realități privitoare la acești parteneri de viață sau la afaceri care dezamăgesc (dezgustă?). În dimineața zilei de 27 iulie, Mercur va intra în mișcare aparent retrogradă va crea, până pe 20 august, premize favorabile revizuirii atitudinii nativilor față de o propunere de muncă, o ofertă de serviciu. Din 27 iulie, după ora 13:49′, surprize, mai bune sau mai rele, în funcție și de harta natală a Racilor, cu privire la șansa de a primi bani sau bunuri, pe fondul Lunii Pline în Vărsător care va avea loc în seara zilei de 27 iulie, la ora 23:19′ (ora de vară a Românei).

Leu

Între 21 și 22 iulie, la prânz, stres, enervare, supărare provocată de o rudă ori de o deficiență în gospodărie (defecțiuni la instalații, avarii, pagube, nevoia de a cheltui pentru reparații, evenimente cu caracter urgent care se suprapun peste obligațiile socio-profesionale cu termen fix, punându-l pe nativ în imposibilitatea de face față tuturor). Între 22 iulie, după ora 13:13′, și începutul zilei de 25 iulie, dorința de a se relaxa, de a petrece, de a face sport, mișcare sau de a desfășura activități care îi pun în evidență calitățile: curaj, energie, prezență de spirit, forță fizică, autocontrol, etc. Pe 23 iulie, la ora 00:01′ (ora de vară a României), Soarele va intra în zodia Leului, respectiv în casa I a personalității acestor nativi, care vor deveni, pentru o lună de zile de acum încolo, vedetele zodiacului. Leii vor avea posibilitatea să se încarce cu energie dar, mai ales, să facă acele gesturi necesare pentru a se apropia de linia destinului prin acțiuni și decizii pline de intuiție și semnificație. Între 25 iulie, după ora 00:49, și 27 iulie, la prânz, munca, colegii, măsurile luate de șefi sau patroni nu le convin nativilor și îi obligă să aibă o reacție. Totuși, în ciuda legitimității opiniilor lor, nu acum este momentul să le rostească: probabil că ar face-o într-o manieră deranjantă care ar „răni’ prea multe sensibilități. În dimineața zilei de 27 iulie, Mercur va intra în mișcare aparent retrogradă și, până pe 20 august a.c., le va da Leilor sugestii bune: să fie rezervați, să-și revizuiască o părere sau un proiect, să se abțină de la a face sau a spune ceva. Din 27 iulie, după ora 13:49′, sub impactul ipostazei de Lună Plină în Vărsător, care va avea loc în seara aceleiași zile, se vor crea discrepanțe relaționale. Momentul este provocator, intens, plin de surprize, cu suișuri și coborâșuri dramatice. Unii Lei vor trăi secvențe „ca-n filme’.

Citiți previziunile pentru toate zodiile pe pagina HOROSCOP URANIA.