Horoscop Urania 21 – 27 mai 2022. Vechile nemulţumiri răbufnesc. Relațiile de prietenie trec printr-o perioadă plină de provocări!

Principalele evenimente astrologice ale săptămânii 21-27 mai sunt intrarea Soarelui în Gemeni şi a planetei Marte în zodia Peștilor, aspecte care vor influenţa puternic cel puţin un sector de viaţă pentru fiecare zodie.

20 mai 2022, 20:56
Horoscop Urania 21 – 27 mai 2022. Vechile nemulţumiri răbufnesc. Relațiile de prietenie trec printr-o perioadă plină de provocări!

Horoscop Urania 21 – 27 mai 2022. Soarele în Gemeni aduce socializare, comunicare, însă fără prea mari angajamente. Cu Marte în Peşti, suntem mult mai grijulii cu felul în care acţionăm şi ne gândim în ceea ce priveşte acţiunile noastre, deoarece este foarte probabil să evităm să rănim sentimentele altora.

Horoscop Urania 21 – 27 mai 2022 BERBEC

La începutul zilei de 22 mai, Soarele va intra în zodia Gemenilor și timp de o lună va parcurge sectorul comunicării, într-o deplină armonie cu semnul care controlează această casă a schimbului de informații, a învățăturii și a deplasărilor, favorizându-le pe toate și oferindu-le Berbecilor energie, disponibilitatea de a stabili relații sociale și de a se exprima liber.

În ziua de 25 mai, Marte va intra în zodia Berbecului și, în calitate de Guvernator al acestei zodii, va fi cel mai important aliat al nativilor, etalându-și toate vocațiile până pe 5 iulie. Berbecii vor putea călători, vor putea afla lucruri noi, vor avea inițiative interesante.

Citeste si Mercur retrograd afectează grav comunicarea şi relaţiile. Previziuni pentru a doua jumătate a lunii mai, realizate de astrologul Cristina Demetrescu

Horoscop Urania 21 – 27 mai 2022 TAUR

Pe 22 mai, Soarele va intra în zodia Gemenilor și timp de o lună va susține sectorul banilor câștigați din muncă proprie, oferindu-le celor născuți în Taur fantezie, ingeniozitate și capacitatea de a se plia pe cerințele sau pe oferta momentului. Pe 23 mai, Mercur va reveni în zodia Taurului, pe care o va părăsi definitiv pe 13 iunie, timp în care le va permite nativilor să reanalizeze niște decizii sau să cântărească corect avantajele și riscurile implicării lor într-o activitate.

La o analiză atentă a detaliilor, multe laturi, neidentificate la prima trecere a lui Mercur prin casa I, se pot descoperi, ceea ce va contura alte relații, alte motivații care vor constitui baza deciziilor lor definitive.

Citeste si Sezonul Gemenilor 2022. Incepe HAOSUL pentru zodii, se face traziţia de la primavara la vara!

Horoscop Urania 21 – 27 mai 2022 GEMENI

În ziua de 23 mai, Mercur va reveni în zodia Taurului, pe care o va părăsi definitiv pe 13 iunie, timp în care va genera echilibrul, rezonabilitatea și spiritul practic necesare susținerii interesului personal în noianul de activități cotidiene. Între 25 mai și dimineața zilei de 27 mai, relațiile de prietenie vor trece printr-o perioadă plină de provocări și de situații care cu greu vor fi ținute sub control. Vechile nemulțumiri, atitudinile de curând afișate de către unii prieteni îl pot face pe nativ să se înfurie și să „pună piciorul în prag”, în încercarea de a restabili normalitatea în relațiile lor.

În ziua de 25 mai, Marte va intra în zodia Berbecului și până pe 5 iulie va străbate sectorul relațiilor de prietenie, unde va da peste un mănunchi de planete cu care va face conjuncții ce vor conduce, nu o dată, la un conflict deschis între cei născuți în Gemeni și prietenii lor.

Citeste restul zodiior pe www.libertatea.ro