Horoscop Urania 21 – 27 martie 2020. Amânări şi blocaje, nu luaţi decizii pripite. Previziuni complete

Horoscop Urania 21 – 27 martie 2020. Luna Nouă în Berbec, aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 21 - 27 martie 2020 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie.

20 mart. 2020, 11:46

Horoscop Berbec

În prima parte a zilei de 21 martie, ipostaze de mică importanță care îl pot mira sau pune pe gânduri pe câte un nativ în legătură cu un prieten. Între 21 martie, după ora 14:34, și începutul zilei de 24 martie, tendința de a se izola de forfota vieții active, de a medita sau de a se menaja, mai ales dacă unele persoane au afecțiuni cronice sau o suferință trecătoare care le impune prudență. Cu prilejul tihnei pe care și-o vor acorda, Berbecii vor avea posibilitatea să găsească o explicație coerentă evenimentelor de dată recentă. Între 24 martie, după ora 2:58, și 26 martie, după-amiaza, Luna va tranzita zodia Berbecului și le va da celor care s-au născut în acest semn o bună capacitate de mobilizare, dorința de a fi activi și capacitatea de a se implica în activitățile mai puțin plăcute, tendință care se va dovedi însă folositoare (vor rezolva chestiuni plictisitoare). În dimineața zilei de 24 martie ( ora 11:28) se va produce Luna Nouă în Berbec, ceea ce reprezintă un eveniment astrologic cu o semnificație aparte pentru aceste persoane, care s-ar putea afla în fața unui început de activitate, de preocupare, a unei direcții de viață, a unei intenții sau a unei implicații socio-profesionale. Între 26 martie, după ora 15:37, și 27 martie, preocuparea de a ține sub control fluctuațiile care se pot ivi, prin surprindere, în regimul plăților, al încasărilor și al obligațiilor fiscale curente.

În ziua de 22 martie, Saturn va intra în zodia Vărsătorului și, până pe 2 iulie a.c., va tranzita sectorul relațiilor de prietenie, pe care le va supune unor transformări și schimbări pe fondul unor evenimente importante care vor pune la încercare seriozitatea persoanelor implicate, onestitatea lor față de relația înseși ori calitatea umană a fiecăruia dintre ei; unele relații „vor îngheța” (relația nu se strică, dar comunicarea și cooperarea nu vor mai fi posibile un timp).

Horoscop Mariana Cojocaru 23 – 29 martie 2020. Toate planetele sunt pe partea dreaptă a Karmei, ce zodii sunt afectate de schimbări

Horoscop Taur

Prima parte a zilei de 21 martie va sta sub semnul unui (unor?) eveniment(e) mai puțin obișnuit(e) care are(au) legătură cu activitatea profesională, cu funcția pe care o dețin sau cu responsabilitățile publice ale Taurilor. Între 21 martie, după ora 14:34, și începutul zilei de 24 martie, nativii vor simți nevoia să comunice cu o persoană în prezența căreia se simt în largul lor; pe fondul restricțiilor actuale, probabil că această dorință de consonanță cu persoanele apropiate lor se va realiza doar prin formele moderne de comunicare. Între 24 martie, după ora 2:58, și 26 martie, după-amiaza, perioadă agitată, care va sta sub semnul influenței Lunii Noi în Berbec: fie evenimentele din ultima perioadă le impresionează, fie le alarmează, cert este că multe persoane născute în acest semn zodiacal vor avea manifestări organice fără ca substratul acestora să fie motivat de o suferință reală: dureri de cap, insomnie, nervozitate, irascibilitate, asociații de idei sau amintirea unor ipostaze prin care au trecut și care, prin similitudine, le sporesc îngrijorarea și agitația.

Între 26 martie, după ora 15:37, și 27 martie, cei care s-au născut în acest semn zodiacal vor da dovadă de mai mult calm, de o bună capacitate de a-și controla emoțiile și de răbdarea de a duce la bun sfârșit ceea ce au început în activitățile curente. Întregul context stabil și constructiv care se va realiza între planetele în tranzit prin Taur și Capricorn va oferi un sprijin real nativilor, susținând logica și sugerându-le reacții rezonabile în chestiunile esențiale. În ziua de 22 martie, Saturn va intra în zodia Vărsătorului și, până pe 2 iulie a.c., va tranzita sectorul ridicării în rang prin exercitarea profesiei. Nota generală va fi de întârzieri, amânări și blocaje, unele aparent inexplicabile, care îi pot determina să ia decizii imprevizibile fie pentru a le rezolva, fie pentru a le compensa.

Horoscop Gemeni

În prima parte a zilei de 21 martie, reacții imprevizibile față de evenimente, situații sau decizii care le complică Gemenilor stilul de viață și de muncă în mod evident. Între 21 martie, după ora 14:34, și începutul zilei de 24 martie, contextul astral general va patrona interdicții și blocaje, astfel că tendința generală de succes, notorietate sau simpatie revărsată asupra nativilor este puțin probabil să se concretizeze. Între 24 martie, după ora 2:58, și 26 martie, după-amiaza, relațiile de prietenie vor fi marcate de efectul puternic al Lunii Noi în Berbec din dimineața zilei de 24 martie. Sunt posibile reacții bruște, brutale, nepoliticoase, intolerante, exagerate, nedreptate, vinovate nu doar prin impolitețe, ci și din cauza răstălmăcirilor subiective sau a tendințelor egoiste. Între 26 martie, după ora 15:37, și 27 martie, impulsuri negative atenuate. Nota generală a perioadei va fi dată de dorința expresă a celor născuți în zodia Gemenilor de a-și controla și tempera trăirile, de a se izola de factorii de stres, de a se odihni ori de a se bucura de tihna izolării impuse în aceste momente.

În ziua de 22 martie, Saturn va intra în zodia Vărsătorului și va tranzita casa a IX-a a conștiinței superioare, a idealurilor și a atașamentelor, dând acestui sector, până pe 2 iulie a.c., impulsuri ciudate, ambigui, contradictorii, născătoare de decizii imprevizibile sau de reticențe în fața provocărilor majore. Marcajul greoi, complicat, care se perpetuează din toamna/iarna anului 2019, poate înregistra acum un accent în plus, ca efect al unor conjuncturi astrale mai rare (conjuncțiile Jupiter/Marte, Jupiter/Pluton, Pluton/Marte) care operează în sectorul posesiunilor materiale și al avantajelor bănești sau al împrejurărilor pe care nativii trebuie să le gestioneze pentru a da un curs favorabil acestor interese.

Horoscop Rac

În prima parte a zilei de 21 martie, aspect puțin semnificativ. Între 21 martie, după ora 14:34, și începutul zilei de 24 martie, efort de izolare de stresul cotidian și de cufundare în gânduri, preocupări concrete și activități spirituale menite să-i transporte pe cei născuți în Rac într-un alt registru de viață interioară, de înțelegere a lucrurilor și de reacție afectivă. Dorință de a se recupera sufletește prin lecturi de specialitate, printr-un regim susținut, de multe ori autoimpus, de ascultare religioasă, de rugăciune, de meditație, de purificare mentală. Cei care nu vor simți aceste îndemnuri de natură spirituală ar putea fi atrași de activitățile culturale sau educative. Între 24 martie, după ora 2:58, și 26 martie, după-amiaza, accent pus pe chestiunile ce privesc munca, funcția, atribuțiile profesionale. Acestea cu greu vor putea fi duse la îndeplinire, pentru că se vor asocia cu ostilitate sau chiar cu conflictele născute ca efect al unor ordine și decizii controversate; ele vor fi sporite și alimentate în chip haotic, subiectiv, exagerat, disproporționat, “anapoda”, pe fondul impactului pe care îl va avea asupra nativilor și a colegilor, subalternilor, șefilor sau colaboratorilor acestora Luna Nouă în Berbec, din dimineața zilei de 24 martie.

Între 26 martie, după ora 15:37, și 27 martie, mecanism astral care impune nevoia de echilibrare a unor tendințe personale ce ar amenința stabilitatea relațiilor de prietenie sau ar pune sub semnul întrebării viitorul unui proiect comun. În ziua de 22 martie, Saturn va intra în zodia Vărsătorului și, până pe 2 iulie a.c., va tranzita casa beneficiilor materiale rezultate din relația lor cu persoane și instituții care le pot oferi sau consfinți un drept de proprietate sau un câștig bănesc. Nota generală este de evoluție atipică, de criză ori de împrejurări bizare care vor impune decizii insolite.

Citeşte mai multe pe libertatea.ro