Horoscop Urania 22-28 ianuarie 2022. Marte intră în Capricorn şi ne obligă să luăm decizii radicale ale căror efecte se vor resimţi pe termen lung

Principalul eveniment astrologic al săptămânii 22-28 ianuarie 2022 este intrarea planetei Marte în Capricorn, tranzit care va avea loc în perioada 24 ianuarie - 6 martie 2022. Marte în Capricorn ne va obliga să luăm decizii radicale, cu efecte pe termen lung.

21 ian. 2022, 13:40
Horoscop Urania 22-28 ianuarie 2022. Marte intră în Capricorn şi ne obligă să luăm decizii radicale ale căror efecte se vor resimţi pe termen lung

Horoscop Urania 22-28 ianuarie 2022. Marte în Capricorn ne va ajuta să ne organizăm viața și să punem în mişcare lucruri care au stagnat până acum. Contextul astral ne ajută să găsim soluții la toate problemele pe care le-am amânat până acum.

Horoscop Urania 22-28 ianuarie 2022 BERBEC

În ziua de 24 ianuarie, Marte va intra în zodia Capricornului și va traversa sectorul vieții publice, ipostazelor executive, funcțiilor, ridicării în rang sau succesului. Până pe 6 martie, această planetă nu va grăbi lucrurile; dimpotrivă, ea va introduce un fel de frânare, de încetinire a nativilor, pentru că-i va obliga să nu se mai grăbească, să analizeze atent, să observe și să tragă concluziile necesare. Spre sfârşitul intervalului, informații destabilizatoare de la instituțiile statului (înștiințări, comunicate, avize).

Citeste si Horoscop 2022 realizat de Maria Sârbu. Zodiile răsfăţate de astre pe tot parcursul anului. Ce sectoare de viaţă sunt favorizate pentru fiecare semn zodiacal

Horoscop Urania 22-28 ianuarie 2022 TAUR

În ziua de 24 ianuarie, Marte va intra în zodia Capricornului și, până pe 6 martie, va traversa sectorul ideilor fundamentale despre lume și viață, al aspirațiilor și al proiectelor profesionale majore. Marte va da rigoare, metodă și temeinicie oricărei abordări importante pentru prezentul și viitorul nativilor. Posibilă neîncredere într-un partener sau în proiectul la care participă mai multe persoane. Taurii vor fi reticenți și deloc dispuși să se lanseze în promisiuni și angajamente.

Citeste si Horoscop special. Patru zodii care au Divinitatea de partea lor. Sunt păzite de îngeri în vreme de Mercur retrograd. Nimic nu le stă în cale!

Horoscop Urania 22-28 ianuarie 2022 GEMENI

În ziua de 24 ianuarie, Marte va intra în zodia Capricornului și, până pe 6 martie, va traversa sectorul banilor și al avantajelor materiale obținute prin intermediul unor persoane binevoitoare sau al unor instituții care le pot oferi condiții favorabile soluționării unei probleme pe care nu au putut-o rezolva până acum (scutiri, reeșalonări de plăți, finanțări, sponsorizări, acordarea de gratuități). Spre sfârşitul intervalului, o persoană poate să exercite presiuni asupra unui nativ, să devină insistentă, exasperantă sau chiar abuzivă în dorința și pretențiile ei.

Restul zodiilor, pe www.libertatea.ro