Horoscop Urania 24-30 iulie 2021. Marte intră în zodia Fecioarei, ce zodii au ghinioane

Previziuni astrologice pentru perioada 24 – 30 iulie 2021. Horoscop Urania 24-30 iulie 2021. Mercur va intra în zodia Leului, Marte va intra în zodia Fecioarei, cum vor fi influenţate zodiile de mâine.

23 iul. 2021, 14:52
Horoscop Urania 24-30 iulie 2021. Marte intră în zodia Fecioarei, ce zodii au ghinioane

Horoscop Urania 24-30 iulie 2021 Berbec

În prima parte a zilei de 24 iulie, responsabilități speciale sau dificil de dus la îndeplinire în plan profesional, mai ales dacă acestea vor avea și o conotație oficială sau publică. Răstimpul cuprins între zorii zilei de 24 iulie, după ora 14:53, și dimineața zilei de 26 iulie va sta sub semnul fazei de Lună Plină în Vărsător, care va influența relațiile de prietenie, pe care le va tulbura ca și cum nativii ar dori să se “scuture” de relațiile care le pricinuiesc îngrijorare sau nemulțumire. Berbecii pot trece, alături de un prieten sau de un grup de apropiați, prin evenimente speciale în contextul vieții și activității pe care o desfășoară în comun.

Între 26 iulie, după ora 6:30, și 28 iulie la prânz, nativii vor avea tendința să se detașeze de tot ceea ce le provoacă nemulțumire sau îi angajează în activități obositoare; nevoie de odihnă și de izolare nu neapărat de divertisment relaxant. Pe 28 iulie dimineața, Mercur va intra în zodia Leului și, până pe 12 august a.c., va imprima o tentă specială, de orgoliu, de vanitate sau de ambiție în relațiile sentimentale; Berbecii vor fi exigenți și nu o dată vor exagera față de cei dragi cu pretențiile lor. Între 28 iulie, după ora 12:58, și 30 iulie, Luna va traversa zodia Berbecului și le va da celor care s-au născut în acest semn zodiacal o binevenită capacitate de a se mobiliza, de a munci, de a fi eficienți chiar dacă, pentru îndeplinirea unor activități, vor osteni cu adevărat.

Pe 29 iulie, Jupiter, aflat în mișcare retrogradă, va părăsi zodia Peștilor și va reveni în zodia Vărsătorului, asociată cu segmentul relațiilor de prietenie, pe care le va pune la încercare, pentru ultima dată în viitorii doisprezece ani, până pe 29 decembrie 2021. La sfârșitul zilei de 29 iulie, Marte va intra în zodia Fecioarei și, până pe 15 septembrie a.c., va introduce o notă de hărnicie și o abordare responsabilă a activităților practice, profesionale sau domestice. Citește și horoscop Urania săptămânal, previziunile astrale pentru celelalte zodii.

Horoscop Urania 24-30 iulie 2021 Taur 

În prima parte a zilei de 24 iulie, Taurii vor face efortul să-și limpezească gândurile prin abordarea lucidă și rațională a chestiuni care s-au complicat în ultima vreme, în planul ideilor, convingerilor și al aspirațiilor. Între 24 iulie, după ora 14:53, și dimineața zilei de 26 iulie, mecanismele oficiale, sociale și/sau profesionale care conturează o activitate, o funcție sau o carieră vor fi influențate de Luna Plină în Vărsător, care se va produce în zorii zilei de 24 iulie.

În acest sector se va mai produce și o altă schimbare de statut astral prin revenirea planetei Jupiter, aflată în mișcare retrogradă, în zodia Vărsătorului, pe care o va tranzita, pentru ultima dată în viitorii doisprezece ani, până pe 29 decembrie 2021. Între 26 iulie, după ora 6:30, și 28 iulie la prânz, relații destinse, care fac plăcere sau aduc mulțumire sufletească, cu un prieten sau un grup în cadrul căruia nativul desfășoară activități de relaxare sau de colaborare pe o temă de interes comun.

Horoscop WEEKEND 23-25 iulie 2021. Romantismul este pe primul loc
Pe 28 iulie dimineața, Mercur va intra în zodia Leului și, până pe 12 august a.c., va schimba tonul, dar și conținutul unor dialoguri cu părinții sau cu rudele în vârstă, îndreptându-le spre o situație conflictuală sau cel puțin încordată și dezagreabilă pentru care se va pune problema impunerii voinței și autorității uneia dintre părți. Între 28 iulie, după ora 12:58, și 30 iulie, univers interior marcat de preocupări cotidiene. La sfârșitul zilei de 29 iulie, Marte va intra în zodia Fecioarei și, până pe 15 septembrie a.c., va traversa sectorul relațiilor sentimentale cărora nu le va spori romantismul, ci, dimpotrivă, pragmatismul. Vor spori și se vor diversifica influențele opozițiilor și cuadraturilor dinspre Leu și Vărsător spre casa I a celor născuți în zodia Taurului, care vor fi puși, în acest răstimp și, mai ales, după 24 iulie, în fața unor situații presante fără prea multe soluții alternative.

Horoscop Urania 24-30 iulie 2021 Gemeni

În prima parte a zilei de 24 iulie, posibilă grijă fiscală sau materială. Între 24 iulie, după ora 14:53, și dimineața zilei de 26 iulie, răstimp marcat de Luna Plină în Vărsător din 24 iulie, care va influența universul gândurilor și al deciziilor esențiale. Nativii vor simți presiunea mediului sau a propriei lor conștiințe cu privire la nevoia de a accepta o schimbare în viața lor pentru care trebuie să accepte un set de premise și de valori sau de repere socio-profesionale care nu le vor fi în totalitate pe plac. În plus, din 29 iulie, Jupiter, aflat în mișcare retrogradă, va reveni în zodia Vărsătorului, pe care o va tranzita, pentru ultima dată în viitorii doisprezece ani, până pe 29 decembrie 2021, timp în care va introduce numeroase modificări ale reperelor existențiale ce păreau până mai ieri destul de sigure sau de mulțumitoare.

Între 26 iulie, după ora 6:30, și 28 iulie la prânz, răstimp marcat poate de o împrejurare publică sau oficială în care Gemenii pot să fie în formă, să se remarce, să fie lăudați; nota generală privește impresia, și nu deciziile concrete cu privire la statutul lor public. Pe 28 iulie dimineața, Mercur va intra în zodia Leului și, până pe 12 august a.c., va influența sectorul comunicării, al învățării, dar și al deplasărilor. Vor fi favorizate situațiile în care nativii vor fi supuși verificării cunoștințelor, mai ales că ei înșiși vor fi dominați de mândria și de vanitatea de a-și demonstra calitățile.

Horoscop Casandra. Se schimbă brusc planurile de călătorie şi apare o poveste frumoasă de amor
Între 28 iulie, după ora 12:58, și 30 iulie, relații dinamice cu prietenii: întâlniri, activități comune, spirit participativ, inițiativă. La sfârșitul zilei de 29 iulie, Marte va intra în zodia Fecioarei și, până pe 15 septembrie a.c., va străbate sectorul casei și al familiei, subliniind problemele de care nativii trebuie să se ocupe cu prioritate și a căror notă va fi marcată de nevoia de a face ordine la propriu și la figurat.

Mai multe detalii, pe libertatea.ro