Horoscop Urania 25 – 31 martie 2023. Marte în Rac accentuează trăirile şi ne face să fim mai atenţi la nevoile noastre şi ale celor din jur

Principalul eveniment astrologic al săptămânii 25 – 31 martie 2023 este intrarea planetei Marte în zodia Racului. Acest tranzit ne accentuează trăirile și ne face să fim mult mai atenți la nevoile noastre, cât și la cele ale celor din jur.

24 mart. 2023, 15:50
Horoscop Urania 25 – 31 martie 2023. Marte în Rac accentuează trăirile şi ne face să fim mai atenţi la nevoile noastre şi ale celor din jur

Horoscop Urania 25 – 31 martie 2023 BERBEC

Pe 25 martie, Marte va intra în zodia Racului și, până pe 20 mai, va străbate sectorul casei (locuință, gospodărie, proprietăți în nume propriu sau în condominium cu una sau mai multe rude), punând într-o ecuație delicată toate gesturile și inițiativele care privesc o legătură de rudenie sau statutul unui bun patrimonial; nu vor lipsi disputele, supărările consumate în tăcere, antipatiile.

În funcție de educație și vârstă, unele persoane se pot lăsa duse de valul ambițiilor. Din 31 martie, secvență înțeleasă greșit în plan sentimental, reacții exagerate, dar și întâmplări nefericite în plan afectiv.

Horoscop Urania 25 – 31 martie 2023 TAUR

Sectorul comunicării, al învățăturii și al deplasărilor va beneficia, din 25 martie, de tranzitul planetei Marte, care va intra în zodia Racului; până pe 20 mai, aceasta va introduce factori speciali, dar dificili în luarea unei decizii sau în cristalizarea unei opinii: multe impulsuri interioare vor fi cenzurate (inhibate), mai ales dacă, dinspre Berbec, vor veni ecouri care nu-i încurajează cu privire la oameni, fapte și proiecte.

Marte le va fi util celor care învață, pentru că va susține atenția, concentrarea și răbdarea în procesul de acumulare a cunoștințelor, va fi favorabil memorării, dar nu va fi un sprijin astral în cazul examenelor desfășurate oral sau care presupun demonstrarea abilităților literare, gramaticale ori de cunoaștere a limbilor străine.

Citeste si Pluto în Vărsător: IMPACT puternic pentru aceste 4 zodii. Cum li se schimbă viața în următorii 20 de ani?

Horoscop Urania 25 – 31 martie 2023 GEMENI

Marte, care, în ziua de 25 martie, va intra în zodia Racului și, până pe 20 mai, va schimba atitudinea nativilor față de banii câștigați prin efort personal, față de noțiunea (sau nevoia) de a face economii, de a distribui, altfel decât până acum, veniturile și plățile ori inițiativele și planurile de viață pentru care ar trebui să facă cheltuieli (investiții). Din 31 martie, prilej de ceartă, de conflict cu persoane necunoscute până în momentul disputei (persoane din trafic, colegi de călătorie în tren, avion, mașină, participanți la o acțiune publică).

Restul zodiilor, pe www.libertatea.ro

Citeste si Mihai Voropchievici a dezvăluit cum ne călăuzește fiecare planetă în funcție de zodie! Semnele de care trebuie să ținem cont