HOROSCOP URANIA 26 NOIEMBRIE – 2 DECEMBRIE: Atenţie, cod galben în relaţie, se anunţă crize de gelozie. PREVIZIUNI pentru toate zodiile

HOROSCOP URANIA 26 NOIEMBRIE - 2 DECEMBRIE. În aceasta săptămână, se va produce faza de Lună Nouă, în ziua de 29 noiembrie, prin conjuncția Soarelui cu Luna, schimbarea lăcașului zodiacal al planetei Mercur, în ziua de 2 decembrie, care va intra în Capricorn şi revenirea la mersul Direct a planetei Kiron, pe 2 decembrie. Cum vor influenţa toate acestea zodiile.

25 nov. 2016, 05:35
HOROSCOP URANIA 26 NOIEMBRIE – 2 DECEMBRIE: Atenţie, cod galben în relaţie, se anunţă crize de gelozie. PREVIZIUNI pentru toate zodiile

Berbec

În primele ore ale zilei de 26 noiembrie, „gânduri de noapte” cu privire la stadiul unei relații parteneriale sau cu privire la evoluția unei situații ce privește funcția sau imaginea publică. Pe 26 (după ora 3 dimineața), 27 și 28 noiembrie, evenimente ce vizează o situație bănească.

Poate fi vorba de îngrijorare sau de o evoluție la baza căreia stă o neregulă, o încurcătură de natură materială. Între 29 și 30 noiembrie și prima parte a zilei de 1 decembrie, tranzitele astrale îi vor privi cu deosebire pe cei maturi sau, în mod special, pe cei care au în jur de 28 – 29 de ani, 46 – 48 sau 57 – 60 de ani.

Pentru aceste grupe de vârstă se poate pune problema unei reorientări profesionale forțate de împrejurări și care le impune cu necesitate obligația de a progresa prin învățătură și acumulare de experiență în plan profesional. 

Unii vor fi obligați să accepte ideea că trebuie să învețe ceva nou (o limbă străină, legislație, obiceiuri, relații sociale), alții că trebuie să lase deoparte niște prejudecăți și să se adapteze elementelor de noutate și schimbare care se produc în viața lor.

Uneori, toate acestea pot fi condiționate de o plecare în străinătate pe fondul unui job nou, al unei căsătorii, a unei strămutări cu, sau alături de, o parte a familiei, etc. pe acest sector se va produce și faza de Lună Nouă care va accentua sau chiar va atrage atenția asupra acestor schimbări de statut ce operează în viața lor.

Între 1 decembrie (după ora 4 dimineața) și 2 decembrie, se anunță destule aspecte – unele minore, altele majore – ca impact asupra persoanei sau asupra statutului socio – profesional al unui nativ Se pot identifica atât limitări, constrângeri sau blocaje cât și elemente de stricare sau modificare drastică a unui statut cu vocație publică și de autoritate. Ca notă generală, unii prieteni le pot sări Berbecilor în ajutor.

Taur

În primele ore ale zilei de 26 noiembrie, s-ar putea vorbi de o noapte agitată pe fondul unei stări generale de sănătate ușor modificată (dureri de cap, stare de nervozitate). Pe 26 (după ora 3 dimineața), 27 și 28 noiembrie, premizele parteneriale nu sunt încurajatoare: certuri, despărțiri între soți, separări ale nativului de un grup de colaboratori sau asociați, surprize neplăcute sau constatări care amplifică latura negativă a unui conflict cu conotații juridice (anchetă, cercetare, proces).

În nici un caz nu este indicat să se semneze contacte sau să se parafeze înțelegeri: acestea vor dura puțin timp, ar fi viciate de intenții necurate sau ar purta germenele unor pericole ce nu pot fi intuite pentru moment. Între 29 și 30 noiembrie și prima parte a zilei de 1 decembrie, relațiile bazate pe interese și avantaje materiale vor cunoaște o perioadă de schimbare. 

Este segmentul astral unde se va produce faza de Lună Nouă care le-ar putea aduce nativilor o modificare substanțială, în special de natură juridică, la nivelul demersurilor făcute de ei sau care, pentru a se putea concretiza, vor avea nevoie de o modificare. Unora, schimbarea aceasta le-ar putea fi favorabilă, altora însă le-ar putea impune constrângeri sau somații de aliniere la o conduită, un cadru legal, un context juridic, etc.

Între 1 decembrie (după ora 4 dimineața) și 2 decembrie, sunt posibile consolidări într-un plan al conștiinței personale, al intereselor sau al acelor motivații esențiale care vor sta la baza deciziilor viitoare.

Din 2 decembrie, se vor contura aspecte legate de locul de muncă, de profilul activității zilnice, curente sau de felul în care nativii își vor exercita atribuțiile ceea ce poate însemna, de la caz la caz, revizuirea unui statut, reformularea de poziții prin reglementări administrative, juridice ori impunerea unor condiții externe.

Gemeni

În primele ore ale zilei de 26 noiembrie, cei care învață, scriu, citesc, creează, lucrează asupra unui proiect ar putea avea șansa unei idei interesante, a unei soluții confortabile, sau chiar a unei inspirații de excepție. Pe 26 (după ora 3 dimineața), 27 și 28 noiembrie, se anunță o perioadă dezagreabilă pentru sănătate.

Chiar dacă nu se vor îmbolnăvi, nativii nu vor fi într-o formă bună nici organică nici mentală: oboseala sau suprasolicitarea din perioada anterioară își vor pune amprenta pe comportamentul lor, Gemenii arătându-se nervoși, instabili, irascibili, neatenți.

Alteori, s-ar pot „căptuși” cu o răceală, cu o viroză, cu o infecție stomatologică, urinară sau genitală (mai ales în ipostaza de recidivă sau de complicație). În planul muncii, se conturează un răstimp anevoios atât la nivelul relațiilor interumane la locul de muncă cât și la nivelul evenimentelor care se petrec în acel sector. 

Nu sunt excluse veștile alarmante sau chiar punerea în aplicare a unor schimbări, anunțate cu ceva timp în urmă, care vor bulversa bunul mers al muncii de fiecare zi, stârnind revoltă și nemulțumire.

Între 29 și 30 noiembrie și prima parte a zilei de 1 decembrie, vor fi vizate acordurile, înțelegerile și contractele precum și armonia conjugală. Nota generală este de recurs la lege, la obicei, la tradiție la regulă de comportament, la normă morală ori la bună-cuviință.

Aici, Luna Nouă în Săgetător, din 29 noiembrie, își va pune amprenta, evidențiind aspectele care nu merg bine. O „rechemare la ordine”, s-ar putea produce în relațiile multor Gemeni, indiferent de vârstă.

Între 1 decembrie (după ora 4 dimineața) și 2 decembrie, regândirea veniturilor sau beneficiilor este binevenită. Limitările și constrângerile, dacă nu au început să acționeze deja, ar trebui luate în calcul, ca măsură de prevedere.

Rac

În primele ore ale zilei de 26 noiembrie, nu se vor petrece evenimente semnificative, cu excepția unor supărări, trăite intens, în plan personal, fără a fi rostite cu voce tare. Ele ar putea fi stârnite de evenimentele de dată recentă care se petrec în familia din care provin. Deși nu vor crea efecte imediate, vizibile la nivelul deciziilor, totuși, ecoul lor le va tulbura liniștea întreaga săptămână viitoare.

Pe 26 (după ora 3 dimineața), 27 și 28 noiembrie, va fi rândul sentimentelor față de copii sau o persoană dragă inimii lor, să fie răscolite. Racii vor fi în această perioadă hipersensibili, reacționând disproporționat față de orice adiere care, li se pare lor, că arată a trădare, a nepăsare etc. De aici, un noian de trăiri intense care vor stârni lacrimile de furie, de neputință, de frică, de singurătate, de tristețe, de dezamăgire. 

Crizele de gelozie cu greu vor putea fi calmate de către cei vizați. Pentru că acest răstimp este marcat de un puternic subiectivism și de o tendință astrală spre deformare, exagerare, etc., este indicat să nu se ia decizii privitoare la viitorul relației care îi nemulțumește.

Între 29 și 30 noiembrie și prima parte a zilei de 1 decembrie, cei care nu au un loc de muncă își pot găsi un plasament. Luna Nouă din 29 noiembrie, îi poate pune în fața unei situații pentru a cărei soluționare trebuie să ia o decizie: să opteze, dacă li se oferă alternative, cu privire la salariu, atribuții și responsabilități. Nota generală conține o referire la textul legii de aceea, pentru a evita orice eroare e bine ca nativii să se consulte cu persoane obiective, corecte sau cu consilieri de specialitate.

Aspectul de „consultare” va fi valabil ori de câte ori se va pune problema unei decizii cu privire la oportunitatea unei intervenții chirurgicale, a acceptării unei terapii riscante, a plecării la tratament în străinătate. Între 1 decembrie (după ora 4 dimineața) și 2 decembrie, nativii vor observa de unde provin opozițiile în demersurile lor legate de o colaborare sau de semnarea unei înțelegeri.

Leu

În primele ore ale zilei de 26 noiembrie, nu sunt evenimente previzibile, semnificative. Pe 26 (după ora 3 dimineața), 27 și 28 noiembrie, evoluția relațiilor cu membrii familiei din care provin (în principal părinți) se poate deteriora.

Fie rudele au probleme care se răsfrâng asupra nativilor, fie comunicarea dintre nativi și rude este complicată de felul de a gândi și a reacționa al acelora. Cert este că, pe fondul unei relații proaste amplificate și a unei evoluții imprevizibile, patronate de Marte, unele situații se pot ivi dintr-o nimica toată, se pot complica brusc sau pot evolua spre o alterare vizibilă, în orice clipă. Posibile pagube domestice produse de defecțiuni ale aparaturii casnice ori ale instalației electrice.

Între 29 și 30 noiembrie și prima parte a zilei de 1 decembrie, vor exista și Lei fericiți. Unii vor fi implicați în povești de dragoste fascinante pe care le vor trăi intens. Pentru alții, stilul de viață aventuros, le va aduce satisfacții, pe principiul cât mai multă adrenalină – cât mai multă fericire. 

Leii tinerii vor face sport cu multă dăruire și implicare , uneori având un scop precis (concurs, campionat), alteori fiind vorba doar de plăcerea de a-și menține corpul într-o bună formă fizică. Avantajați pot fi, în acest răstimp, și cei care desfășoară activități artistice, interpretative și de creație. Cu toții vor da dovadă de curaj, de încredere în propriile puteri sau resurse de creativitate. Cei mai mulți își vor dori, mai ales dacă sunt tineri, să se afirme, să cucerească publicul, să obțină un premiu.

Luna Nouă care va patrona acest sector, va imprima o dinamică astrală ce le va permite să înfrângă niște obstacole, niște contestări sau rivalități și să deschidă un drum nou în viața lor. Între 1 decembrie (după ora 4 dimineața) și 2 decembrie.

Mai multe detalii, pe libertatea.ro