HOROSCOP URANIA 27 iulie-2 august. Se anunţă schimbări majore în viaţa mai multor zodii

Urania a făcut horoscopul pentru săptămâna 27 iulie-2 august. Ce se întâmplă cu fiecare zodie vedeţi mai jos.

26 iul. 2019, 11:52
HOROSCOP URANIA 27 iulie-2 august. Se anunţă schimbări majore în viaţa mai multor zodii

HOROSCOP BERBEC

În prima parte a zilei de 27 iulie, nativii vor face fortul de a-și ține firea în fața unor surprize financiare (fiscale, salariale, bancare, etc).

Între 27 iulie, după ora 09:29′, și 29 iulie la prânz, perioadă bună pentru conversații, pentru a primi informații utile dar și pentru a se prezenta în fața unui auditoriu (juriu, comisie de examinare, public de specialitate reunit în conferințe, ședințe, sesiuni de comunicări). Șansa de a face scurte deplasări plăcute care le suscită interesul și curiozitatea.

Între 29 iulie, după ora 14:31′, și după-amiaza zilei de 31 iulie, probleme curente legate de familie și casă care, din 2 august, când Mercur va reveni la mersul direct, și până pe 11 august, se pot desfășura mai armonic, mai coerent Berbecii vădind mai multă răbdare sau atenție la detalii. Între 31 iulie, după ora 16:19′, și 2 august după-amiaza, viața sentimentală va deveni intensă, exercitând un adevărat cântec de sirenă asupra nativilor tineri sau chiar și asupra celor care nu au trecut de 55 de ani.

acest sector, în dimineața zilei de 1 august, se va produce faza de Lună Nouă în Leu, ceea ce poate marca începutul unei noi relații, a unor secvențe de viață afectivă care îi vor obligă să trăiască intens și mai ales plăcut dorințele, speranțele, emoțiile și împlinirea lor și din cauza intrării planetei Venus în zodia Leului, în ziua de 28 iulie, semn pe care îl va tranzita până pe 21 august a. c., și care le va oferi și alte tentații venite din spațiul satisfacțiilor culturale, artistice ori în plan creativ.

Evoluție excelență a celor care fac sport, mai ales în ipostaza de profesioniști și care pot obține rezultate remarcabile în competițiile de anvergură. Șansa de a face impresie bună în străinătate prin valoarea lor personală frumos pusă în ecuație. Din 2 august, după ora 16:21′, mecanism astral care va influența discret latura organică.

HOROSCOP TAUR

În prima parte a zilei de 27 iulie, se vor consuma ultimele raze ale Lunii în tranzit prin zodia Taurului care le vor da până echilibru organic, stabilitate psihică și rezistență la efort.

Între 27 iulie, după ora 09:29′, și 29 iulie la prânz, posibile discuții pe teme financiare dar nu dintre cele menite să rezolve chestiuni importante ci, dimpotrivă, din cele banale, cotidiene. Între 29 iulie, după ora 14:31′, și după-amiaza zilei de 31 iulie, atitudine rezervată în spațiul public; Taurii vor fi reticenți în declarații, mărturisiri și luări de poziție. Context astral bun pentru cei care trebuie să învețe ori să se perfecționeze într-un domeniu școlar, profesional, universitar și care trebuie să memoreze cifre, date, formule, nume de persoane, denumiri științifice, etc.

Contextul devine mai relaxat din 2 august, când Mercur va reveni la mersul direct, în tranzitul lui prin zodia Racului, dând, astfel, sectorului rezervat schimbului de informații și cunoștințelor necesare, până pe 11 august, un spor real și binevenit care învață sau trebuie să susțină teste și verificări.

Între 31 iulie, după ora 16:19′, și 2 august după-amiaza, viața de familie poate fi mai dinamică decât în alte perioade pentru că, în acest sector, se vor înmănunchea vibrațiile mai multor planete în tranzit prin zodia Leului, care culminează cu Luna Nouă în jurul din 1 august. Unor nativi, acest context ar putea să le pară dificil, presărat cu piedici majore, marcat de încercări esențiale pentru care trebuie să facă un efort major pentru a le depăși. Cu toate acestea, se conturează șansa de a le rezolva mai repede decât estimează pentru că, din 28 iulie, tot în sectorul casei a IV-a a relațiilor de familie și a problemelor domestice, locative, casnice, va intra planeta Venus care va sta în acest semn până pe 21 august, oferindu-le Taurilor șanse și oportunități neintuite în acest moment. Din 2 august, după ora 16:21′, bun și eficient control al emoțiilor.

HOROSCOP GEMENI

În prima parte a zilei de 27 iulie, tranzit puțin semnificativ prin răstimpul restrâns la câteva ore care nu poate genera în planul sănătății o schimbare semnificativă.

Între 27 iulie, după ora 09:29′, și 29 iulie la prânz, Luna va traversa zodia Gemenilor și le va da celor care s-au născut în acest semn zodiacal un important suport astral: nativii vor fi veseli, în bună formă organică și psihică și plini de idei, proiecte sau intenții. Firește, nu tuturor vor putea să le dea curs, dar, în cazul unora, poate mai urgente sau înțelese ca fiind necesare, se vor implica. Între 29 iulie, după ora 14:31′, și după-amiaza zilei de 31 iulie, gânduri, planuri dar și răzgândiri care se vor simplifica în mintea Gemenilor după 2 august, când Mercur va reveni la mersul direct, în tranzitul lui prin zodia Racului, în care se va afla până pe 11 august. Între 31 iulie, după ora 16:19′, și 2 august după-amiaza, sectorul comunicării este plin de provocări, unele bune, altele mai riscante.

Pe fond, nativii vor avea energia necesară să facă față examenelor sau vor putea trece cu succes proba de foc a discursurilor libere în fața unui auditoriu; în realitate, însă există și riscul unor enervări trăite la cote mari, imprudent de intense, care pot sta la baza unor erori de înțelegere, de adaptare la condițiile momentului, de formă și fond al unor replici, răspunsuri în contradictoriu, care pot degenera repede și ușor în conflict verbal. Mai ales că, nu doar acest răstimp, ci întreaga săptămână va sta sub semnul Lunii Noi în Leu din 1 august.

În plus, tot în acest sector al comunicării, pe 28 iulie, va intra planeta Venus pe care îl va tranzita până pe 21 august a. c., în beneficiul acelor născuți în Gemeni, care vor avea parte de informații utile, venite la timp sau de eforturi de aflare a adevărului încununate de succes. Din 2 august, după ora 16:21′, preocupări administrative.

Continuarea horoscopului pe libertatea.ro.