HOROSCOP URANIA 4-10 aprilie 2020. Tensiunea acumulată de izolare va tinde să genereze explozii de furie. Ce zodii sunt expuse

HOROSCOP URANIA 4-10 aprilie 2020. Unele aspecte pot privi statutul lor partenerial, la nivelul relațiilor între soți sau la nivelul unor asocieri și contracte care trebuie să intre pe un făgaș normal, cel puțin la nivelul documentelor. Citiţi previziunile pentru fiecare zodie.

03 apr. 2020, 11:30
HOROSCOP URANIA 4-10 aprilie 2020. Tensiunea acumulată de izolare va tinde să genereze explozii de furie. Ce zodii sunt expuse

Horoscop Berbec – Horoscop Urania: Luna Plină în Balanță

În ziua de 4 aprilie, cei născuți în zodia Berbecului vor simți nevoia să trăiască intens, să se bucure de viață, să iasă din monotonie prin activități care le-ar oferi satisfacții pe toate planurile, doar că actualele restricții le vor limita posibilitatea de a le pune în aplicare, obligându-i să-și reprime niște chefuri și să găsească compensarea în acele activități care se pot desfășura în cadrul restrâns al mediului domestic. Între 4 aprilie, după ora 23:19, și sfârșitul zilei de 6 aprilie, solicitări speciale la locul de muncă sau din sectorul de activitate profesională din care își câștigă banii pentru existența curentă. Fie volumul, fie natura activității însăși, fie condițiile în care aceasta se va desfășura vor fi solicitante și obositoare sau enervante. Stare organică apăsătoare, marcată de lipsa poftei de mâncare sau de apatie.

Horoscop Mariana Cojocaru 5-11 aprilie 2020. Cumpene şi necazuri, ape tulburi şi surprize de ordin karmic. Casa banilor se goleşte 

Între 6 aprilie, după ora 23:17, și 8 aprilie seara, relații parteneriale stringente, dialog impropriu din cauza atitudinii celor născuți în Berbec, care se vor dovedi refractari la sfaturile și soluțiile oferite de partea adversă, mai ales dacă la mijloc este vorba de un conflict mai vechi. Nervozitatea și nerăbdarea, sporite de Luna Plină în Balanță, în chiar casa relațiilor parteneriale, din dimineața zilei de 8 aprilie, nu-i vor avantaja pe nativi, mai ales că în acea perioadă respectivele dialoguri se vor desfășura în condițiile stinghere impuse de restricția întâlnirilor care, în alte condiții, ar face dialogul, negocierea ori consultarea firească și, prin asta, mai profitabilă. Între 8 aprilie, după ora 22:17, și 10 aprilie, temeri legate de evoluția unei chestiuni bănești (salariale, dar nu numai!) sau a uneia materiale (patrimoniale), care pare să fie amenințată de noile reglementări financiare sau de dialogul greoi cu instituțiile responsabile să rezolve respectivele aspecte litigioase.

Horoscop Taur – Horoscop Urania 

În ziua de 4 aprilie va fi nevoie de multă energie și autoritate pentru a ține sub control chestiunile de familie sau cele domestice; aceste situații presante vor impune decizii rapide și abordări categorice. Între 4 aprilie, după ora 23:19, și sfârșitul zilei de 6 aprilie, ar trebui să vorbim despre o viață afectivă stabilă sau fără “evenimente neplăcute”. Totuși, restricțiile acestei perioade vor schimba felul în care s-au desfășurat până acum relațiile afective sau chiar relațiile dintre părinți și copii. Cea mai obișnuită reacție de adaptare la stres – dar nu singura! – presupune că aceia născuți în zodia Taurului, dotați cu mult calm, răbdare și simț practic, vor face efortul să se plieze pe actualele stringențe, fără să le amplifice prin reacții subiective. Între 6 aprilie, după ora 23:17, și 8 aprilie seara, relațiile de muncă și activitatea curentă par să evolueze normal sau în limita regulamentelor în vigoare.

HOROSCOP APRILIE 2020 MIHAI VOROPCHIEVICI. O suită de schimbări, multe provocări şi tensiuni. Atenţie la sănătate

În schimb, axa celor două case ale sănătății pare să fie tulburată de efectul Lunii Pline în Balanță, care se va produce în zorii zilei de 8 septembrie și care va produce tulburări la nivelul “interiorității”, scoțând la iveală trăiri demult uitate, temeri și spaime legate de niște experiențe din copilărie, din tinerețe sau din alte etape ale existenței care au lăsat urme adânci în subconștient. Între 8 aprilie, după ora 22:17, și 10 aprilie, relații parteneriale încărcate de stres, mai ales între soții care de mult timp nu se înțeleg bine; în aceste zile de izolare, când partenerii trebuie să stea mai mult timp împreună, resentimentele se vor amplifica, iar tensiunea acumulată va tinde să genereze explozii de furie; contextul astral nu va fi ușor nici pentru cuplurile armonioase. Întreaga săptămână va fi activă o notă de neprevăzut, de stranietate sau de forță majoră pe relația nativilor cu funcția, imaginea, autoritatea, responsabilitatea.

Horoscop Gemeni- Horoscop Urania 

În ziua de 4 aprilie, bună capacitate de exprimare dublată de dorința de a demonstra nivelul de pregătire sau abilitățile de comunicare. Între 4 aprilie, după ora 23:19, și sfârșitul zilei de 6 aprilie, obligații de familie, datorie față de casă și gospodărie; în aceste zile, când deplasările sunt limitate ca timp și spațiu, se pot rezolva destul de multe lucruri, restabilind un confort domestic necesar (ordine, curățenie, regândire a unor spații de depozitare). Între 6 aprilie, după ora 23:17, și 8 aprilie seara, predispoziția astrală îi va chema pe nativi cu forța unui cântec de sirenă la petrecere, veselie, distracție, relaxare, dar restricțiile momentului le vor tăia aripile entuziasmului. Nu le va rămâne celor născuți în acest semn zodiacal decât să-și pună mintea la contribuție pentru a descoperi noi metode de a fi în contact cu cei apropiați sau de a-și petrece timpul cât mai agreabil, pe cont propriu.

Luna Plină în Balanță, care se va produce pe 8 aprilie, va angaja axa celor două case ale relațiilor de prietenie, de simpatie sau de iubire. Rolul ei în acest context va fi unul răscolitor și generator de antipatie sau de alterare a echilibrului dintre prieteni din motive subiective, dezvoltate și de ambele părți. Între 8 aprilie, după ora 22:17, și 10 aprilie, axa celor două case ale sănătății va sta sub semnul unui careu în T (configurație astrală din categoria celor cu “minus”) și va afecta discret regimul hormonal, dar poate mai important este felul în care acesta va interveni la nivelul atașamentelor superioare, al convingerilor și al deciziilor majore luate în conformitate cu aceste principii de viață. Nota generală va fi cea de revoltă, de descătușare de niște obligații morale sau ideologice, sociale sau profesionale, pe fondul unor concluzii la care nativul va ajunge pe baza unor descoperiri sau dezvăluiri de dată recentă.

Horoscop Rac- Horoscop Urania 

În ziua de 4 aprilie, atitudine ostilă față de măsurile de ordin financiar care îi privesc direct (salariu, plăți cuvenite în varii condiții) sau indirect, dacă sunt implicați într-o activitate de producție, comerț, servicii (firmă, pfa). Între 4 aprilie, după ora 23:19, și sfârșitul zilei de 6 aprilie, efort de a ține legătura cu reprezentanții unor instituții pentru a rezolva chestiunile curente (aprobări, adeverințe, certificate). Unele aspecte pot privi statutul lor partenerial, la nivelul relațiilor între soți sau la nivelul unor asocieri și contracte care trebuie să intre pe un făgaș normal, cel puțin la nivelul documentelor.

Între 6 aprilie, după ora 23:17, și 8 aprilie seara, dezechilibru între obligațiile familiale și cele socio-profesionale; nativii vor fi obligați să se supună solicitărilor profesionale sau care țin de atribuțiile funcției și să neglijeze obligațiile de familie și treburile casei. E de reținut, în această privință, nota de “hărțuială” și de tensiune psihică în care cei născuți în zodia Racului își vor desfășura activitatea greoi, confuz și ineficient, nu doar din motivele invocate mai sus, ci și din cauza impactului pe care Luna Plină în Balanță, care se va produce în dimineața zilei de 8 aprilie, îl va avea asupra lor și asupra caselor a IV-a și a XII-a.

Între 8 aprilie, după ora 22:17, și 10 aprilie, sentimente de neîncredere și de nesiguranță în fața provocărilor de moment, care vor pune o relație de prietenie sau de dragoste la încercare. Poate fi doar o neconcordanță, o încurcătură banală, o piedică de moment, o disfuncție explicabilă pe fondul recentelor evenimente care vor sublinia însă latura șubredă în acea relație bazată pe afecțiune, simpatie, dragoste și/sau prețuire. Ca notă generală, valabilă pentru întreaga săptămână: surprize și încurcături provocate de un prieten cu consecințe financiare.

Citeşte întreaga ştire: Horoscop Urania