Horoscop URANIA 7 – 13 noiembrie. Nu luaţi decizii legate de bani. Ce zodii sunt favorizate în noiembrie

Horoscop Urania, previziuni pentru perioada 7 - 13 noiembrie. Află ultimele previziuni astrale pentru nativii din zodia Săgetător și urmarește video Uranissima.

RomaniaTV.net
06 nov. 2020, 10:46
Horoscop URANIA 7 – 13 noiembrie. Nu luaţi decizii legate de bani. Ce zodii sunt favorizate în noiembrie

Horoscop săptămânal Berbec  7 – 13 noiembrie

În prima parte a zilei de 7 noiembrie, gânduri și preocupări casnice și familiale la primele ore ale dimineții. Între 7 noiembrie, după ora 9:19, și 9 noiembrie, după-amiaza, interes pentru latura plăcută a vieții: distracții, petreceri, sporturi, întreceri și concursuri, excursii, aventuri, numai lucruri care nu (prea) se pot îndeplini în aceste momente de carantină, interdicții și recomandări. Doar sentimentele își vor urma cursul. Între 9 noiembrie, după ora 15:30, și după-amiaza zilei de 11 noiembrie, activități curente legate de exercitarea meseriei, momente de hărnicie, stare de sănătate stabilă. La sfârșitul zilei de 10 noiembrie, planeta Mercur va reveni în zodia Scorpionului și va străbate acest semn până la 1 decembrie a.c., timp în care își va răsfrânge influența asupra casei a VIII-a (venituri, avantaje și câștiguri facilitate de relația cu oameni și instituții). Nativii, în afara posibilității de a identifica o tentativă de păcălire, vor fi obligați să facă față și unor asalturi venite din partea unor persoane incorecte, care le pot face una sau mai multe propuneri la capătul cărora, dacă le vor da curs, ei vor fi cei păgubiți sau dezavantajați. Între 11 noiembrie, după ora 18:10, și după-amiaza zilei de 13 noiembrie, Berbecii nu vor dovedi disponibilitate spre o înțelegere sau un acord pe o temă mai veche.

În ciuda unor concesii sau revizuiri ale punctului de vedere al celor cu care se confruntă, nativii par a nu ține cont de disponibilitatea spre împăcare sau acord a celui (celor) cu care dialoghează; amânați orice decizie sau răspuns pentru perioada de după 15 noiembrie, când contextul astral va fi mai dinamic și mai avantajos. Din 13 noiembrie, după ora 18:19, context nefericit pentru bani și câștiguri, mai ales dacă Berbecii vor frecventa persoane dubioase ori nu vor ține cont de niște principii.

Horoscop WEEKEND 6-8 NOIEMBRIE 2020. Punct de cotitura pentru zodii! 

Horoscop săptămânal Taur 7 – 13 noiembrie

În prima parte a zilei de 7 noiembrie, mecanisme complicate, care privesc o deplasare care nu se mai poate desfășura; condiții care schimbă esențial datele problemei, de unde și dificultatea nativilor de a se decide dacă renunță ori amână respectiva călătorie. Între 7 noiembrie, după ora 9:19, și 9 noiembrie, după-amiaza, dificultăți în a face față chestiunilor de familie care evoluează greoi între prioritățile și obligațiile personale și restricțiile momentului. Între 9 noiembrie, după ora 15:30, și după-amiaza zilei de 11 noiembrie, Taurii se vor concentra pe aspectele concrete și urgente cu care se confruntă; accentuat spirit practic care încearcă să administreze viața afectivă, relația între părinți și copii. Mobilizare pentru continuarea unei activități de creație sau de interpretare în condițiile precare ale momentului, care nu va fi unul încărcat de elan, fantezie și efervescență creatoare, ci unul născut din simțul datoriei. La sfârșitul zilei de 10 noiembrie, planeta Mercur va reveni în zodia Scorpionului și va străbate acest semn până la 1 decembrie a.c., timp în care va răscoli relațiile parteneriale și va complica dialogurile (negocierile) prin tertipuri și intenții ascunse. Ostilitatea se va manifesta de ambele părți ale unei întrevederi pe tema unei colaborări sau a unui contract.

Tensiuni între soți, mai ales dacă aceștia se află de mai mult timp în relații conflictuale. Între 11 noiembrie, după ora 18:10, și după-amiaza zilei de 13 noiembrie, răstimp temperat, util organismului; efort personal al fiecărui nativ de a alunga stresul și a minimiza efectele enervărilor de peste zi. Din 13 noiembrie, după ora 18:19, animozități și lipsă de amabilitate în relațiile parteneriale; pe acest fundal se vor amplifica antipatiile și vor profita rivalii nativului pentru a justifica, în fața unei asistențe, atitudinea lor ca fiind perfect motivată. 

Horoscop săptămânal Gemeni  7 – 13 noiembrie

În prima parte a zilei de 7 noiembrie, decizii la prima oră a dimineții cu privire la o chestiune bănească. Între 7 noiembrie, după ora 9:19, și 9 noiembrie, după-amiaza, informații importante, dialoguri cu persoane cu funcție, prezență a nativilor într-un cadru oficial, nevoia ca ei să se exprime într-un context socio-profesional de prim rang. Între 9 noiembrie, după ora 15:30, și după-amiaza zilei de 11 noiembrie, activități practice, curente, desfășurate în gospodărie. La sfârșitul zilei de 10 noiembrie, planeta Mercur va reveni în zodia Scorpionului și va străbate acest semn până la 1 decembrie a.c., timp în care va genera animozități și antipatii la locul de muncă, situații care nu-l avantajează pe nativ și care par a fi rodul unor invidii sau al unor manevre pentru a-l ține pe Geamăn departe de locul în care se iau deciziile importate, schimbări în regimul de muncă și în statutul profesional care se vor lua sau care vor fi doar comunicate. Risc ca nativul din Gemeni să primească sfaturi contraproductive. Între 11 noiembrie, după ora 18:10, și după-amiaza zilei de 13 noiembrie, nevoia de detașare de tensiuni și conflicte de toate felurile. Pentru că momentul nu este deloc ofertant, nativul va trebui să se mulțumească și cu ceea ce îi oferă posibilitatea de a se bucura de soluțiile pe care le are la îndemână fără riscul de a încălca niște interdicții: lectură, audiție muzicală, vizionarea unor filme, jocuri de familie sau alături de copii, preocupări personale care fac plăcere.

Horoscop săptămânal Rac  7 – 13 noiembrie

În prima parte a zilei de 7 noiembrie, moment al interiorizării; Racii se vor ocupa de ei, de persoana lor, de starea lor de sănătate, de relațiile și de problemele lor de viață. Între 7 noiembrie, după ora 9:19, și 9 noiembrie, după-amiaza, posibilă abordare energică a unei chestiuni bănești sau salariale. Nota generală este de mobilizare a resurselor interioare: își vor face curaj, se vor înarma cu răbdare, etc. Între 9 noiembrie, după ora 15:30, și după-amiaza zilei de 11 noiembrie, nevoie de a analiza informațiile primite, de a gândi calm, de a trage concluzii oneste și corecte, de a nu se lăsa influențați de impresii, stări de spirit de moment sau convingeri personale. La sfârșitul zilei de 10 noiembrie, planeta Mercur va reveni în zodia Scorpionului, după o perioadă de retrogradare, și va străbate acest semn până la 1 decembrie a.c., timp în care va permite reluarea unor discuții care s-au desfășurat cu câteva săptămâni în urmă, într-un context dezavantajos pentru Gemeni. Acum, aceștia vor încerca să afle despre ce era vorba și, eventual, să repare sau să se lămurească cu privire la statutul și natura unei relații afective. Nu vor fi excluse, totuși, în ciuda promisiunii pe care și-au făcut-o lor înșiși, că se vor abține, situațiile delicate și confirmările dezamăgitoare, reproșurile, regretele și mânia. Între 11 noiembrie, după ora 18:10, și după-amiaza zilei de 13 noiembrie, activități curente în casă și gospodărie, relații mai bune, mai respectuoase, mai sincere cu rudele în vârstă. Din 13 noiembrie, după ora 18:19, axa relațiilor sentimentale și de prietenie va fi pusă la încercare de jocul straniu al demascărilor, al dezvăluirilor și al descoperirii unui joc fals, nesincer, interesat ori al unor interese egoiste manifestate de cei pe care Racii îi simpatizau și în care aveau încredere ori pe care îi iubeau necondiționat.

Mai multe detalii, aici