HOROSCOP URANIA 8-14 AUGUST: Schimburi aspre de cuvinte, afirmaţii tăioase, ipostaze ultimative. Săptămână cu cumpene

Horoscop Urania săptămânal. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 8 - 14 august 2020 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie.

RomaniaTV.net
07 aug. 2020, 09:22
HOROSCOP URANIA 8-14 AUGUST: Schimburi aspre de cuvinte, afirmaţii tăioase, ipostaze ultimative. Săptămână cu cumpene

Horoscop Berbec – 8 – 14 august 2020

Între 8 și 10 august, în zorii zilei, accent puternic pe problemele personale, concentrare pe chestiunile care privesc organismul sau psihicul ori comportamentul și trăirile. Nativii vor fi plini de energie, de inițiativă, dar, până la urmă, acest tumult îi va obosi, introducându-i în stări de spirit cu reflexe asupra organismului care nu vor mai fi nici productive, nici plăcute: agitație, insomnie, incapacitatea de a se calma, de a fi obiectivi. Un lanț întreg de aspecte astrale indică și riscul unor accidente pe corpul fizic, născute mai ales din neatenție și imprudență; riscuri de la elementul foc/căldură. Nevoia, mai mult ca în alte dăți, de a se abține să aibă inițiative pentru că rațiunea și obiectivitatea vor fi la cote foarte joase, nepermițându-le să vadă corect realitatea și să observe detaliile. Evenimentele exterioare se pot reflecta negativ asupra stării generale a unui Berbec, mai ales dacă acesta are funcție, răspundere sau o imagine de apărat. Teoretic, fiecare zi poartă un sâmbure de pericol născut din gesturi, fapte, întâmplări, conjuncturi nefericite, idei preconcepute, neatenție, enervare.

HOROSCOP CASSANDRA. Sfârşitul de săptămână aduce turbulenţe în relaţie, chletuieli neprevăzute şi probleme de sănătate 

Între 10 august, după ora 4:28, și după-amiaza zilei de 12 august, evenimente care pun în discuție veniturile rezultate din funcții sau activități de reprezentare, conducere și control. Între 12 august, după ora 16:46, și 14 august, bune capacități de exprimare verbală, ușurința de a comunica atât cu persoanele cunoscute, cât și cu cele pe care le abordează pentru prima oară. Schimb interesant sau util de informații, șansa de a afla lucruri noi. Întreaga săptămână, vastă sub semnul nevoii de destindere, relaxare, detașare de responsabilități, fuga de ipostazele morocănoase ale vieții de fiecare zi și, mai ales, de treburile casnice pe care le vor amâna sau rezolva în grabă, fără mare plăcere sau dedicare. 

Horoscop Taur – 8 – 14 august 2020

Între 8 și 10 august, în zorii zilei, stare de spirit neplăcută, senzația de “prea mult” (prea multă treabă, prea multe solicitări, prea multe gânduri, etc.). Idei care se suprapun și care nu pot fi analizate cu calm de către nativi care, autoobservându-se, vor fi ei înșiși nemulțumiți de faptul că nu se pot concentra, că nu-și pot duce gândurile până la capăt. Posibile insomnii, dureri de cap, tulburări de vedere trecătoare. Între 10 august, după ora 4:28, și după-amiaza zilei de 12 august, Luna va traversa zodia Taurului și le va da celor care s-au născut în acest semn posibilitatea să se calmeze, să-și tempereze pornirile, ba poate chiar să se odihnească.

Deși provocările nu vor lipsi, acestea vor veni dinspre familie, dinspre activitățile casnice și problemele locative sau patrimoniale; cramponări de o chestiune ce ține mai degrabă de orgoliu și vanitate decât de un interes sau avantaj real. Răstimp al evaluărilor care le vor lăsa un gust amar (dezamăgiri, constatări care îi vor obliga să se distanțeze de niște persoane pe care nu le vor mai accepta în cercul lor, renunțări la o idee de dezvoltare personală pe care nu o mai văd posibilă și utilă). Între 12 august, după ora 16:46, și 14 august, discuții pe teme bănești, informări cu privire la niște soluții sau la consecințele unor decizii de ultimă oră, în plan profesional sau personal, menite să le sporească sau să le consolideze un statut financiar. Stare de spirit marcată de o grijă sau de frica a ceea ce le-ar putea aduce viitorul din punct de vedere financiar sau patrimonial, de unde și dorința lor de a se securiza pe aceste planuri.

Horoscop Gemeni – 8 – 14 august 2020

Între 8 și 10 august, în zorii zilei, relație încordată cu unul sau mai mulți prieteni ori cu cunoștințele reunite într-o formă comună de activitate (organizație, asociație, grup de lucru, fundație). Principala cauză a acestor disensiuni va fi o chestiune bănească, un eventual câștig, împărțirea unor fonduri sau, pur și simplu, modul de a obține banii și avantajele cu care cel născut în zodia Gemenilor nu va fi de acord. Schimburi aspre de cuvinte, afirmații tăioase, ipostaze ultimative. Alteori, în funcție de natura relației și a modului de viață al fiecărui nativ în parte, se poate contura o ceartă ori nativul însuși poate să aibă parte de un necaz provocat, din greșeală sau cu rea intenție, aproape că nici nu mai contează!, de către un apropiat. Între 10 august, după ora 4:28, și după-amiaza zilei de 12 august, sentiment de nesiguranță cu privire la multe aspecte din viața lor; Gemenii vor simți nevoia să facă o schimbare în statutul personal, dar nu vor avea suficient curaj, alteori se vor întoarce la o ipostază de viață din trecut și vor încerca să-i dea de capăt ca să afle cu exactitate unde au greșit și cum a fost posibil să se petreacă în acest fel lucrurile. 

Între 12 august, după ora 16:46, și 14 august, Luna va tranzita zodia Gemenilor și le va da celor născuți în acest semn zodiacal multe stări organice bune: mai multă detașare de factorii de stres, un fel de a gândi liber de prejudecăți, mai multă disponibilitate pentru afirmare, comunicare, dialog, o bună capacitate de a se adapta la exigențele momentului în care vor fi implicați. Continuă să funcționeze pozitiv influxurile astrale din casa comunicării, care celor care au experiență și valoare personală le vor permite afirmarea sau, de la caz la caz, consolidarea unui statut public și profesional (examene, verificări trecute cu succes, inițiative publice interesante).

Citeşt mai multe pe libertatea.ro