Horoscop Urania 8-14 ianuarie 2022. Contextul astral al săptămânii aduce stări de spirit schimbătoare, agitaţie, stres la cote înalte

Săptămâna 8-14 ianuarie nu este marcată de evenimente astrologice speciale, este însă de menţionat faptul că Mercur se pregăteşte să intre în mişcare aparent retrogradă.

07 ian. 2022, 14:50
Horoscop Urania 8-14 ianuarie 2022. Contextul astral al săptămânii aduce stări de spirit schimbătoare, agitaţie, stres la cote înalte

Horoscop Urania 8-14 ianuarie 2022. Mercur va intra în mişcare retrogradă în ultima zi a intervalului, pe 14 ianuarie. Până atunci, însă, astrele nu sunt prea prietenoase cu noi, astfel că aproape nicio zodie nu va fi scutită de stări de spirit schimbătoare, de tulburări, de agitaţie, de stres. Unele relaţii, de cuplu sau de prietenie, vor fi puse la încercare în această săptămână şi multe nu vor trece testul.

Iată ce previziuni are Urania pentru săptămâna 8-14 ianuarie 2022.

Horoscop Urania 8-14 ianuarie 2022 BERBEC

Stare de spirit schimbătoare, atitudinea Berbecilor față de evenimente și oameni modificându-se frecvent sub influența unor informații și comentarii. De cele mai multe ori, însă, acestea vor conține date inexacte, exagerări, erori de interpretare sau de formulare. Din acest motiv, Berbecii vor fi obligaţi să penduleze între prima impresie și retractarea sau corectarea ei după ce se vor fi informat și vor fi verificat despre ce este vorba cu adevărat.

Citeste si Horoscop Cristina Demetrescu: Zodia care va atrage fericirea în 2022. Ar putea veni şi INELUL în vară

Horoscop Urania 8-14 ianuarie 2022 TAUR

Motive personale de agitație interioară pe o temă de viață curentă, care nu a fost dusă până la capăt și care îi obligă acum să își facă timp și pentru ea. În viitorul apropiat, se conturează întâlniri care îi neliniștesc pe Tauri pentru că se așteaptă la o confruntare neplăcută ori la un dialog încordat. Stres interior născut din presimțirea că ceva din activitatea curentă le rămâne nerevelat, nedeclarat, necunoscut și îi vulnerabilizează printr-o cunoaștere incompletă.

Horoscop Urania 8-14 ianuarie 2022 GEMENI

Unele relaţii de prietenie pot fi pândite de stresul activităților de moment care îi vor împinge pe cei implicați în rezolvarea lor în discuții aprinse sau în atitudini pătimașe; alteori, poate fi vorba de reactivarea unor nemulțumiri mai vechi, care vor renaște acum pe fondul unor ipostaze relaționare.

Aceste relaţii de prietenie vor fi puse la încercare de evenimentele cotidiene defavorabile intențiilor și intereselor unuia, altuia sau amândurora. Stres interior născut din informații care neliniștesc sau redeschid suferințe mai vechi, enigme și nedumeriri nerezolvate ori care abia acum îi vor pune serios pe gânduri.

Restul zodiilor, pe www.libertatea.ro

Citeste si Horoscop 2022 Mariana Cojocaru: Zodia care va avea parte de trădări grave în 2022. Karma îşi cere tributul