Horoscop URANIA DECEMBRIE 2016: Predicţiile astrale pentru cei născuţi în zodia Fecioară

Descoperă din horoscopul lunii decembrie 2016 cum vei evolua în cele mai importante aspecte ale vieţii, în funcţie de zodia ta.

RomaniaTV.net
07 dec. 2016, 04:21
Horoscop URANIA DECEMBRIE 2016: Predicţiile astrale pentru cei născuţi în zodia Fecioară

Relaxare şi distracţii

Ce lună extraordinară! Se pare că Universul a aranjat pentru dumneavoastră o vacanţă minunată. Distracţia începe pe 1 decembrie, când veţi fi probabil invitaţi la o reuniune a colegilor de serviciu – să zicem, o petrecere de birou. Pe 24 şi 25 decembrie, veţi avea parte de vâsc şi de luminiţe colorate, dar numai în compania prietenilor şi a familiei.

Îndrăgostiţi şi prieteni

Mercur şi Soarele parcurg luna aceasta casă a cincea, a idilelor. Totul se petrece în respectabilul şi seriosul Capricorn. Dacă aveţi deja o relaţie, aruncaţi o privire partenerului şi decideţi că nu doriţi să-l împărţiţi cu nimeni. E posibil să folosiţi un inel în acest scop. Iată un alt motiv de sărbătoare.

Citeşte şi  HOROSCOP URANIA: Venus va intra în Vărsător, Mercur va începe să opereze în Capricorn

Bani şi succes

Veştile bune referitoare la situaţia de la serviciu sosesc pe 24 sau 25 decembrie şi s-ar putea să începeţi noul an cu un salariu ceva mai mare. Şi nu doar atât. Dacă aţi încercat să obţineţi o promovare, şi aceasta ar putea sosi la timp pentru a fi sărbătorită de Anul Nou. Felicitări! E cazul să petreceţi. Da, încă o dată.

Tranzite delicate

În afară de faptul că, în jurul datei de 19 decembrie, călătoriile sunt riscante din cauza intrării lui Mercur în mişcare aparent retrogradă, singura zi ce pare dificilă luna aceasta este 31 decembrie, când impulsivul Marte se va întâlni cu visătorul Neptun în casa a şaptea, a relaţiilor. Dacă petreceţi, nu vă urcaţi în maşină cu cineva care nu e în stare să conducă.

Zile favorabile : Aproape toată luna

Zile nefavorabile : 19, 26, 31

Sursa: Urania.com