Horoscop Urania. Energie, activism, dar şi dizarmonii în cuplu. Atenţie la Luna Plină în Fecioară!

În fiecare vineri, Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești.

03 mart. 2023, 15:05
Horoscop Urania. Energie, activism, dar şi dizarmonii în cuplu. Atenţie la Luna Plină în Fecioară!

Horoscop Urania Berbec – 4 – 10 martie 2023
Între 4 și 6 martie, dimineața devreme, sentimente răvășite de o amintire, de un dialog, de o situație nefericită, de o împrejurare care le va reaminti lucruri neplăcute; dizarmonie între nativi și cei dragi lor. Berbecii vor fi impetuoși și se vor grăbi să tragă concluzii care pot fi adesea abuzive. Între 6 martie, după ora 5:39′, și 8 martie după-amiaza, cele două case ale sănătății vor sta sub semnul a două evenimente astrologice.

Primul dintre ele va fi legat de Luna Plină în Fecioară, din ziua de 7 martie; el se va produce în sectorul sănătății de fiecare zi și va atrage atenția, prin semnalele pe care le vor primi, că este nevoie să fie atenți la funcțiile aparatului digestiv sau la starea de funcționare a organelor legate de asimilarea hranei, a digestiei, precum și la regimul alimentelor și al medicamentelor (tratamente curente).

Al doilea accent introdus de Luna Plină în Fecioară va privi regimul muncii, relațiile de serviciu și felul în care nativii ar trebui să accepte condițiile contractuale și de salarizare și va impune nevoia de adaptare și buna administrare a competențelor și calităților lor în relația cu o ofertă de muncă evaluată sau negociată în mod realist. Al doilea eveniment va avea loc tot în ziua de 7 martie, când Saturn va intra în zodia Peștilor, semn pe care îl va străbate până pe 14 februarie 2026.

În acești trei ani, el va opera în zona psihicului și va avea funcția de revelare a unor construcții organice sau mentale care își vor găsi explicația și motivația în latura genetică (moștenire) sau karmică (din punct de vedere ezoteric).

În această perioadă, celor (mai) tineri, Saturn le va accentua sau le va grăbi procesul de maturizare. Între 8 martie, după ora 16:44′, și 10 martie, accente de diplomație și temperanță, invitație la măsură și autocontrol în relațiile parteneriale. Energie, motivație și activism întreaga săptămână.

Horoscop Urania Taur – 4 – 10 martie 2023

Între 4 și 6 martie, dimineața devreme, posibile accente neplăcute provenind de la felul în care se desfășoară relațiile de familie sau de la felul în care nativii se vor confrunta cu problemele domestice și de (bună) administrare a unui patrimoniu imobiliar sau funciar (măsuri administrative care le complică inutil viața ori condiții impuse recent privind regimul terenurilor articole pe care cu greu le pot pune în aplicare). Între 6 martie, după ora 5:39′, și 8 martie, după-amiaza, stabilitate afectivă, reacții afective echilibrate. În acest răstimp, axa celor două case ale relațiilor de prietenie și a celor bazate pe sentimente și emoții va sta sub semnul unor evenimente.

Primul dintre ele va fi Luna Plină în Fecioară, care va avea loc în ziua de 7 martie; ea le va atrage atenția nativilor, în postură de părinți, de unele aspecte de care trebuie să țină cont în relația lor cu copiii; de exemplu, că banii nu sunt o soluție nici ca pedeapsă, nici ca recompensă.

Tot pe 7 martie, Saturn va intra în zodia Peștilor și, până pe 14 februarie 2026, va tria prieteniile, va introduce noi criterii de selecție a acestora, dar le va putea scoate în cale, indiferent de vârsta pe care o vor avea, una sau mai multe persoane (profesori, mentori, modele, antrenori) care vor contribui esențial la dezvoltarea lor spirituală, la formarea unor aptitudini, convingeri și intenții care să le permită o afirmare superioară pe toate planurile vieții personale sau socio-profesionale.

Între 8 martie, după ora 16:44′, și 10 martie, sănătatea va evolua normal, mulțumitor, cu mici accente necesare de temperare a exagerărilor spre care nativii vor fi împinși de forța cu care operează, în sectorul mentalului și al universului interior, cuplul celor doi Benefici, Jupiter și Venus, care le va da motivația și energia necesare pentru a lua decizii și a se mobiliza ca să-și pună în practică intențiile.

Mihai Voropchievici anunţă runa pentru România în martie 2023! Ce se anunţă pentru ţara noastră
Horoscop Urania Gemeni – 4 – 10 martie 2023
Între 4 și 6 martie, dimineața devreme, comunicarea va fi bruiată de neconcordanțele sau de mesajele trunchiate de disfuncțiile apărute în mecanismul lor de transmitere ori de conținutul viciat al unor informații.

Dialoguri stridente prin ton și conținut, evenimente care deturnează scopul unor ședințe și întruniri, puncte de vedere cu care nativul nu poate fi de acord și pe care le va contesta cu voce tare, întâmplări care strică buna dispoziție pe parcursul unor deplasări (călătorii). Între 6 martie, după ora 5:39′, și 8 martie după-amiaza vor avea loc două evenimente astrologice. Primul va fi Luna Plină în Fecioară, din 7 martie.

Ea va privi relațiile de familie, insuflând tendința de stabilire a acestora pe baza unei atitudini logice și argumentate, profitabile pentru toată lumea și implicarea eficientă a nativilor pentru rezolvarea chestiunilor curente din casă și gospodărie. Tot pe 7 martie, Saturn va intra în zodia Peștilor și, până pe 14 februarie 2026, va tranzita casa a X-a a puterii, a carierei, a imaginii publice și a succesului.

Horoscop Casandra. Ce zodii vor avea noroc la sfârşitul săptămânii
Va juca un rol esențial în cazul celor tineri, pe care îi va responsabiliza și în cazul adulților, pe care îi va obliga să se concentreze pe îndatoririle publice, profesionale și pe scopurile nobile, corecte sau utile societății.

Între 8 martie, după ora 16:44′, și 10 martie, universul relațiilor personale va evolua sub imboldul astral al celor doi Benefici, Jupiter și Venus, care le vor insufla Gemenilor dorința de a fi activi, de a coopera alături de un prieten sau un grup de apropiați pentru a desfășura activități profitabile lor și celor din jur (dorința de a face bine, de a ajuta; filantropie, generozitate, dăruire de sine). La rândul lor, Gemenii vor avea șansa să fie ajutați de persoane superioare lor prin statut social, material, moral sau profesional. Posibile evaluări subiective sau incorecte în plan profesional.

Mai multe detalii, pe libertatea.ro