Horoscop WEEKEND 13-15 octombrie 2023. Weekend sub puterea „inelului de foc”

Ai de-a face cu oameni toxici toata ziua, barfe, manipulari sau chiar restrictii pentru miscarile tale care iti pun piedici majore in gandirea ta sanatoasa.

13 oct. 2023, 07:44
Horoscop WEEKEND 13-15 octombrie 2023. Weekend sub puterea „inelului de foc”

Horoscop weekend. Iata horoscopul de weekend 13-15 octombrie 2023, scaldat de influente astrale majore. Sfarsitul de saptamana sta sub semnul puternice eclipse de Soare din Balanta, determinate de Luna noua. Fiind o eclipsa de Soare anulara (inelara), aceasta a fost denumita „Inel de foc”. In astrologie, aceasta eclipsa simbolizeaza transformarea si calatoria catre o noua stare. Ca rezultat, te afli in reflectie cu privire la propriile tale lupte interioare si cauti claritate in mijlocul umbrelor. Planetele lupta pentru atentia ta in aceasta saptamana, asa ca nu te mira daca energia ta pare dispersata. Asculta-ti corpul si pastreaza-ti calmul, daca poti.

Iata horoscopul acestor zile de weekend sub aceste influente astrale:

Horoscop weekend. BALANTA (24 septembrie – 23 octombrie)
Ai o karma buna ce e pe cale sa vina pe calea ta. Nu-i asa ca era si timpul ? Ai fost sub cineva prea mult timp, lucrand obedient si facand ce ti s-a zis permanent, fiind o fata sau un baiat de treaba. Gata ! Nu esti o casnica obedienta. Nu te-ai nascut sa fii un subaltern care nu cracneste. Universul are planuri mai mari pentru tine. Fii foarte atent ce visezi si asculta-ti intuitia. Secrete ale iubirii, ale vietii insasi ti se releva. Trebuie doar sa le prinzi.

Citește și: Lună Nouă în zodia Balanță. Camelia Pătrășcanu explică cum e afectat fiecare nativ din zodiac

Horoscop weekend. SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)
A smuls cineva toata distractia din lumea ta ? Povestea ta de iubire a devenit toxica ? Sau poate este un hobby, copiii tai sau altceva ce ar trebui doar sa iubesti si sa te bucuri de ele si ti se pare ca nu iti mai aduc distractia si bucuria ? Tocmai cand crezi ca nu mai este nimic dupa care sa tanjesti, eclipsa solara iti aduce sperante proaspete si un nou vis pentru viitor ! Priveste-ti prietenii, reteaua si comunitatea sociala de care apartii ca sa iti extragi seva si adu-ti bucuria inapoi in lumea ta.

Horoscop weekend. SAGETATOR (23 noiembrie – 21 decembrie)
Ai nevoie de o noua cale de viata, de un nou plan de baza si ai nevoie rapid. Ai fost prins captiv prea mult timp de responsabilitati grele de familie, de situatii toxice casa, intrebandu-te daca vreodata vei avea sansa sa iti atingi scopurile pentru propria ta persoana. Eclipsa este aici sa iti deschida o noua cale si sa iti retrezeasca sensul propriului destin. Asteapta-te sa iti apara oportunitati profesionale proaspete. Lasa ploile sa cada din cer si sa iti hraneasca solul.

Zodia care are șanse să devină putred de bogată din noiembrie. Nativul ar putea da marea lovitură la Loto

Horoscop weekend. CAPRICORN (22 decembrie – 20 ianuarie)

Mediul tau imediat este cel ce a devenit otravitor. Ai de-a face cu oameni toxici toata ziua, barfe, manipulari sau chiar restrictii pentru miscarile tale care iti pun piedici majore in gandirea ta sanatoasa. Ceea ce ai nevoie este sa te ridici deasupra si sa vezi imaginea de ansamblu, ca sa gasesti speranta si sens nou pentru viata ta. Este pe cale sa apara o schimbare de scenariu. Vacanta de vara a acestui an te poate ajuta sa faci exact asta sau poate sa fie ocazia unui proiect de mult asteptat care iti apare in viata !

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.