Horoscop Urania pentru luna noiembrie. Ce zodii își vor găsi marea dragoste pe final de toamnă

Horoscop Urania pentru luna noiembrie. Această perioadă este despre claritate și acțiune, datorită faptului că multe planete devin acum directe, după ce au fost retrograde timp de câteva luni, așa cum este Saturn, care ne ajută să ne reconstruim viețile, și de multe ori o face prin distrugerea celor vechi, făcând loc noului să se nască.

02 nov. 2023, 17:05
Horoscop Urania pentru luna noiembrie. Ce zodii își vor găsi marea dragoste pe final de toamnă
Horoscop Urania pentru luna noiembrie

Horoscop Urania pentru luna noiembrie. Pentru mulți nativi, luna se va încheia foarte diferit decât va începe, ceea ce este un lucru bun, deoarece viața este menită să evolueze nu doar către sinele nostru superior, ci și către adevărul nostru sine autentic.

Cu toate acestea, Luna nouă în Balanță la începutul lui noiembrie este pregătită să producă tot felul de artificii, dar vom vedea că nu toate sunt bune. Nativii zodiei Berbec au șanse mari să își întâlnească sufletul pereche.

Citește și: Zodiac chinezesc noiembrie 2023. Fă-ţi un stoc de economii şi nu cheltui inutil! Noi energii interpretate de înţelepţii din Orient pentru zodia ta!

Horoscop Urania pentru luna noiembrie

Berbec

În luna noiembrie, Berbecii se vor afla în căutarea sufletului pereche, iar contextul astral le va fi favorabil. Acești nativi ai zodiacului au șanse mari să găsească o persoană alături de care să se simtă excepțional și care să fie pe placul lor din toate punctele de vedere.

Berbecii vor simți din nou fiorii iubirii, iar acest lucru le va schimba complet starea de spirit. Compatibilitatea Berbecului prezice formarea de noi relații de dragoste cu ajutorul astrelor. Îți place să confirmi relațiile de dragoste existente și va exista o mulțime de romantism în relații.

Luna este favorabilă vacanțelor și clipelor de plăcere alături de partenerul tău. Relațiile conjugale vor fi încântătoare, cu o mulțime de tandrețe și romantism în jur. Nu vor exista conflicte între voi și amândoi veți petrece împreună timp frumos, într-un loc pitoresc după data de 21 noiembrie, lăsându-vă toate grijile în urmă, cu câteva vești bune.

Persoanele singure caută parteneriate de încredere și confirmate în această lună. A doua săptămână este de bun augur pentru formarea relațiilor de dragoste.

Te vei bucura de viața de burlăcie până în acel moment. Astrele îți însoțesc alegerile în dragoste și pe acest front ești bine protejat. Sentimentele tale câștigă în profunzime, ai voința de a construi o relație reală.

Deoarece nimic nu te împiedică, fără reținere, îți dezvăluie emoțiile oamenilor pe care îi iubești. Rezervați-vă momente de plăcere, indiferent dacă ești singur sau în pereche. Este o lună bună în plan emoțional și pentru cei care sunt căsătoriți sau au deja o relație de cuplu. Berbecii vor știi cum să abordeze situația, astfel încât să aibă parte doar de momente frumoase.

Taur

În noiembrie, în special spre finalul lunii, Taurii singuri ar putea întâlni o persoană care să îi determine pe acești nativi să se gândească destul de serios la căsătorie.

Compatibilitatea Taurului este favorizată de planete, iar relațiile de dragoste vor fi pe val. Va exista romantism în relațiile tale amoroase și cauți relații care să dureze. Luna este foarte pozitivă pentru dragoste și dezvoltarea parteneriatelor. Chiar dacă relațiile conjugale vor fi lipsite de sclipire la începutul lunii, vor fi pline însă de strălucire și de întâmplări pline de viață mai târziu.

Luna se va încheia cu o mulțime de romantism și pasiune și șanse de a extinde familia. Nativul singur va fi condus de emoțiile sale luna aceasta. Va exista dăruire și senzualitate în posibilele parteneriate de dragoste. Vei fi pierdut în dragostea ta și nimic altceva nu va conta. Astrele te veghează, te vei îndrăgosti și totul va merge bine.

Sentimentele vor fi din ce în ce mai profunde, astfel că luna aceasta a sosit timpul să-ți construiești viața amoroasă. Micile flirturi nu te interesează, ai nevoie de ceva concret și dintr-o dată totul se dezvăluie în cea mai bună lumină a ta. Dacă ai dorințe, acestea vor fi împlinite.

Chiar dacă poate părea o schimbare majoră, vor exista Tauri care nu vor mai avea nevoie de alte confirmări, ci vor fi convinși că a venit momentul pentru a face marele pas.

Gemeni

Obligațiile profesionale ar putea intereveni în viața personală a Gemenilor, provocând astfel probleme în relațiile lor de cuplu. Deși principala lor preocupare va fi să își găsească echilibrul emoțional,

Gemenii pot ajunge să își neglijeze partenerii, dând naștere unor conflicte destul de puternice. Compatibilitatea Gemenilor va fi supusă fluctuațiilor în luna noiembrie. După data de 15 noiembrie însă, dragostea va fi și se va simți curată, sinceră și plăcută. Poți conta pe sprijinul familiei în perioade de primejdie.

Este posibil ca viața conjugală să fie tulburată de obligațiile de carieră și depinzi de sprijinul soțului sau soției ori partenerului pentru gestionarea afacerilor interne. Vor exista diferențe de opinie între partenerii căsătoriți cu privire la sarcinile de muncă, dar care se vor rezolva cu răbdare și înțelegere.

Persoanele singure se pot aștepta să găsească parteneri de dragoste luna aceasta. Chiar și vechile prietenii pot prinde viață acum, aceasta va fi plină de entuziasm și te vei bucura de relațiile tale de dragoste.

Dacă sentimentele tale sunt adesea contradictorii, cert este că sunt sincere. Iubirile tale vor merge în sus și în jos în prima jumătate a lunii, apoi în ultimele cincisprezece zile totul este mult mai bine. Reușești să păstrezi armonia în relațiile tale romantice.

Familia este prezentă, în caz de nevoie, poți conta pe cei dragi. Nu va fi o lună prea bună la capitolul dragoste pentru Gemeni, chiar dacă acești nativi vor face eforturi pentru a ține situația sub control.

Rac

Dacă vor să aibă parte de înțelegere și armonie în relația de cuplu, Racii trebuie să uite de trecut în luna noiembrie. În cazul în care se vor încăpățâna să se raporteze la anumite evenimente petrecute în urmă cu ceva timp, acești nativi vor avea doar de pierdut.

Compatibilitatea Raculuii va fi în pericol din cauza temperamentului său răutăcios. Ar trebui să depui eforturi pentru a fi mai plăcut, pentru că, în caz contrar, această atitudine poate duce la o rupere. Ar trebui să încerci să îți îndrepți greșelile și să devii mai încrezător.

Compatibilitatea conjugală poate deveni mai armonioasă petrecând mai mult timp cu partenerul tău. Vor exista oportunități foarte bune de socializare și acest lucru va întări atât legătura conjugală dintre voi doi, cât și cu un copil, dacă este cazul. Persoanele singure vor găsi relații în ultima săptămână a lunii.

Aspectele astrale sunt foarte pozitive, iar relațiile tale vor fi încântătoare. Ai dreptul să ai o dispoziție proastă, cu excepția faptului că, dacă durează prea mult, riști să vezi oamenii împotriva ta.

Fă un efort, pentru că iritabilitatea ta face ca cei din jurul tău să fugă de tine. Dacă te simți vinovat din cauza unei anumite situații, cu ajutorul familiei și celor dragi vei recâștiga încrederea în sine. Racii ar trebui să fie mai atenți la atitudinea pe care o au și să își arate aprecierea față de persoana iubită ceva mai mult și mai des.

Leu

Leii vor fi nevoiți să facă compromisuri în luna noiembrie dacă vor ca relația lor de cuplu să funcționeze. Dedicați muncii lor, acești nativi vor fi puși în situația de a alege între persoana iubită și job.

De preferat ar fi să nu amestece lucrurile. Leii care vor să aibă o lună bună din punct de vedere emoțional ar trebui să nu își neglijeze partenerii și să nu uite că gesturile romantice pot face diferența în anumite situații. Compatibilitatea Leului va fi afectată de obligațiile profesionale din partea sa. Este important să acorzi suficient timp pentru romantism și să petreci un timp separat cu partenerul de viață.

Cu toate acestea, după data de 23 noiembrie, va exista atât afecțiune, cât și pasiune în relațiile tale amoroase. Viața conjugală va fi fragilă la începutul lunii, iar temperamentul tău nu este favorabil romantismului. Însă, lucrurile vor deveni mai plăcute, iar dragostea va deveni plăcută în ultima jumătate a lunii, când va fi un moment bun pentru a planifica un copil.

Persoanele singure vor fi foarte pasionale și vor putea seduce sexul opusul în a treia săptămână a lunii. Venus te va ajuta în întâlnirile tale romantice și, pentru a evita situații neplăcute, știi cum să faci față mai multor situații simultan.

Dar dacă vrei să te implici mai mult în muncă, te-ai putea învinui că ești mai puțin disponibil în viața ta privată. Așadar, după data de 23 noiembrie decizi să faci concesii, dedicându-te mai mult celor dragi, pentru a întări legăturile.

Citește AICI pentru următoarele zodii!