Horoscop Urania. Previziuni astrologice pentru perioada 02-08 mai 2020. Lună Plină în Scorpion

Horoscop Urania. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 02 - 08 mai 2020 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie.

RomaniaTV.net
01 mai 2020, 13:43
Horoscop Urania. Previziuni astrologice pentru perioada 02-08 mai 2020. Lună Plină în Scorpion

Horoscop Berbec

În prima parte a zilei de 2 mai, ultimele reflexe ale unui răstimp care i-a chemat pe nativi spre distracție și spre plăcerile vieții de fiecare zi, greu de “onorat” în această perioadă restrictive, de unde și un sentiment mai pronunțat de frustrare, de regret și de intensificare a nevoii de comunicare și apropiere de cei dragi sau de exercitare a acelor activități care le pot da o satisfacție.

Între 6 aprilie și dimineața zilei de 8 mai, tranzitele astrale accentuează disfuncțiile legate de un mecanism financiar sau patrimonial prin scoaterea la lumină (dezvăluire, demascare, constatare întâmplătoare, demonstrație concretă) a unor interese meschine, a unor manevre ilegale. 

Horoscop Taur

În prima parte a zilei de 2 mai, aspect mai puțin semnificativ pentru viața de familie și chestiunile curente din gospodărie. Între 2 mai, după ora 8:36, și dimineața zilei de 4 mai, nevoie de echilibru și măsură în trăirile afective; de cele mai multe ori, nativii vor apela la rațiune și la dreapta judecată pentru a nu cădea în păcatul exagerărilor.

Din 8 mai după ora 10:16, posibile contacte umane sau cu instituțiile care aplică legea privind stadiul unor proceduri juridice (notariale, administrative, procesuale) în vederea reglementării unor drepturi de posesiune și valorificare a bunurilor de valoare sau cu privire la obținerea unor “indulgențe” fiscale. 

Horoscop Gemeni

În prima parte a zilei de 2 mai, șanse restrânse să se concretizeze influxurile instalate cu două zile în urmă cu privire la conținutul și stilul comunicării interumane. Între 2 mai, după ora 8:36, și dimineața zilei de 4 mai, activități domestice, preocupări firești cotidiene, dedicate activităților administrative, mai ales în mediul rural, unde cultivarea terenurilor reprezintă un comandament major.

Între 6 mai, după ora 10:05, și dimineața zilei de 8 mai, motive de nemulțumire, de enervare sau chiar de revoltă generate de o măsură sau de un set de decizii profesional/administrative la locul de muncă. 

Horoscop Rac

În prima parte a zilei de 2 mai, aspect puțin semnificativ. Între 2 mai, după ora 8:36, și dimineața zilei de 4 mai, comunicare reticentă, prudentă sau atentă la detalii.

Între 4 mai, după ora 10:10, și dimineața zilei de 6 mai, efort de a menține echilibrul în relațiile de familie, deși, în ansamblul ei, perioada va fi marcată de numeroase cuadraturi și opoziții pe semnele cardinale, ceea ce poate să genereze numeroase discuții între nativ și rude (părinți). 

Horoscop Leu

Între 2 mai, după ora 8:36, și dimineața zilei de 4 mai, nevoia de a privi obiectiv felul în care se conturează veniturile lor pe termen scurt (câteva săptămâni) și mediu (câteva luni) și de a-și ajusta proiectele de viață care presupun alte cheltuieli decât cele ale unui mod de viață curent. 

E nevoie de multă obiectivitate, chiar dacă motivul disputei va implica convingerile personale și criteriile de conștiință. Între 6 mai, după ora 10:05, și dimineața zilei de 8 mai, îngrijorări, enervări sau chiar dispute ori conflicte iscate de o chestiune patrimonială sau familială, mai ales dacă ea privește un drept de posesiune, de exploatare și de profit potențial. 

Citeşte mai departe Horoscop Urania | Previziuni astrologice pentru perioada 02 – 08 mai 2020 pe Libertatea.ro.