Horoscop Urania. Se iau decizii care afectează grav portofelul. O singură zodie câştigă o gălăgie de bani

Horoscop Urania pentru săptămâna 27 noiembrie - 2 decembrie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

27 nov. 2023, 11:05
Horoscop Urania. Se iau decizii care afectează grav portofelul. O singură zodie câştigă o gălăgie de bani

Horoscop Urania. Astrologul a dezvăluit ce le așteaptă pe zodii săptămâna care urmează, potrivit libertatea. Astfel, etse o perioadă care vine cu stabilitate pentru anumite zodii, care se concentrează pe bunăstarea personală, însă și cu diferite dificultăți pentru alte semne zodiacale, care trebuie să depună un efort în plus pentru cele mai bune rezultate. Vine o săptămână și cu probleme de sănătate pentru anumiți nativi și conflicte pentru alții, însă astrologul Urania face previziunile pe larg.Berbec

Vechile probleme bănești rămân actuale, doar că unele aspecte din trecut, apăsătoare sau enervante, s-au (mai) risipit și nu a mai rămas decât teama de o eventuală destabilizare sau alterare a regimului de muncă cu efecte directe asupra salarizării.
Horoscop Minerva decembrie 2023. Zodia care primeşte cel mai frumos cadou de la astre. Atenţie, „viaţa personală dă în clocot”!

Horoscop Urania Taur

Luna va tranzita zodia Taurului și le va da celor care s-au născut în acest semn stabilitate și preocupări legate de bunăstarea lor trupească, de aspectul fizic ori de îndemnurile (chefuri, pofte) pe care mintea și sufletul lor le vor transmite, subliniind nevoia de reechilibrare prin intermediul plăcerilor și al bucuriilor.

Gemeni

Context astral configurat cu multă vreme în urmă, care nu va aduce fenomene noi, resimțite de către nativi în planul sănătății psihice, al evoluției lumii interioare (mental, conștiință, procese de gândire, retrospecții, amintiri).

Horoscop Urania Rac

Evoluție banală, relativ destabilizantă în nota ultimelor luni de când Jupiter și Uranus se află în acest sector, în postură retrogradă.

Leu

Posibilă accentuare a unor disfuncții în plan socio-profesional, mai ales în cazul nativilor de vârstă medie, care au funcții și desfășoară activități ce impun un grad ridicat de responsabilitate, iar provocările cotidiene îi vor obliga să fie atenți, concentrați și autoritari, dar nu fără dificultate.

Horoscop Urania Fecioară

Dezordine în idei, mici (mari confuzii?) care le vor da nativilor senzația că evoluează pe un teren șubred. Nevoie de a identifica și elimina pericolele din planul unor idei, atașamente, simpatii sau convingeri care i-ar putea împinge la decizii contrare intereselor lor.

Balanță

Nativii vor resimți o stare de nesiguranță financiară, o lipsă de orizont sau de alternativă cu privire la modul în care ar putea rezolva o temă materială sau bănească.

Horoscop Urania Scorpion

Relațiile parteneriale și evoluția unor dispute, negocieri, anchete sau procese vor evolua pe traseul conturat cu multe luni în urmă fără nici o surpriză, noutate sau modificare semnificativă a premiselor.

Astrologul Minerva prezintă horoscopul complet pentru luna decembrie. Gemenii au de traversat un program destul de încărcat.

Săgetător

Starea de sănătate va evolua, în linii mari, în nota astrală conturată de mai multe luni încoace de tranzitele planetelor Jupiter și Uranus în acest sector.

Horoscop Urania Capricorn

Dorința de a stabiliza una sau mai multe relații bazate pe emoții și sentimente se va lovi de multe elemente care vor împiedica acest demers.

Vărsător

Mici destabilizări domestice, disfuncționalități în gospodărie. Relațiile de familie vor evolua în siajul trasat de tranzitele planetelor Jupiter și Uranus în Taur cu multe luni în urmă, adică destul de inconsecvent și nu neapărat comod.

Horoscop Urania Pești

Peștii se vor confrunta cu tot felul de dubii și neîncrederi în informațiile care le parvin, având tendința să le verifice pe toate.

Previziuni detaliate, pe libertatea.ro