Horoscop Urania. Top 5 cele mai seducătoare zodii! Sunt șarmante și cuceresc pe loc, fără efort

Celebra astroloagă Urania a făcut un top cu cele mai seducătoare femei din zodiac, care au toate șansele să cucerească inima oricărui bărbat. Cele mai cele mai atractive zodii sunt Berbec, Taur, Leu, Balanță și Scorpion.

03 mart. 2023, 17:23
Horoscop Urania. Top 5 cele mai seducătoare zodii! Sunt șarmante și cuceresc pe loc, fără efort

Uraniafăcut un top cu cele mai seducătoare femei ale zodiacului.

Citiți și: Horoscop Urania. Energie, activism, dar şi dizarmonii în cuplu. Atenţie la Luna Plină în Fecioară!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Berbec. Femeile născute în această zodie îşi trăiesc viaţa la maximum şi le place pasiunea, iar starea civilă a unui bărbat nu este un impediment pentru ele, ba chiar le incită mai tare să ajungă la inima lui. Trăiesc momentul şi nu se gândesc niciodată la viaţa dublă pe care acesta o trăieşte. Nativele acestei zodii nu acceptă să fie pe locul doi în viaţa nimănui şi de aceea dau tot ce pot pentru a-l cuceri pe bărbatul de lângă ele şi dacă reuşesc se vor simţi împlinite şi o vor adăuga la lista de reuşite personale în ceea ce priveşte cuceririle. Chiar dacă vor avea acel bărbat doar pentru ele ,asta nu înseamnă că vor rămâne cu el tot restul vieţii pentru că se plictisesc destul de repede.Cel mai atractiv lucru despre Berbeci este pasiunea lor. Cei născuți sub semnul Berbec sunt extrem de pasionați, impulsivi, hotărâți și extrem de independenți. Berbecii sunt de obicei foarte fermecători și atrăgători și cu siguranță sunt cei mai pasionați iubitori ai astrologiei. Sunt încrezători, încăpățânați, necesită mișcări constante și nu se tem să alerge după ceea ce vor în viață. Pasiunea acerbă pe care o poartă, îi face complet irezistibili față de celelalte semne zodiacale, conform enigmeleuraniei.blogspot.com

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Taur. Cel mai atractiv lucru despre Tauri este succesul lor. Există ceva mai atrăgător decât o femeie sau un bărbat care știe cum să facă treaba corect? Taurii sunt umili, dar hotărâți să reușească și, datorită perseverenței și încăpățânării lor, tind să fie lideri excelenți în orice industrie. Eşti renumită ca fiind o persoană fiabilă, practică şi ambiţioasă. Dar, în acelaşi timp, ieşi în evidenţă pentru că eşti seducătoare, şi totul se datorează părului tău! Femeile din aceasta zodie sunt mereu in pas cu moda si au mereu grija sa fie aranjate, de aceea atrag intotdeauna privirile. Dau dovada de bun gust si au un farmec personal aparte. Aceste femei au, de regula, ochi foarte frumosi. Printre frumoasele acestui semn se numara actritele Megan Fox, Penelope Cruz si Jessica Alba. Cei născuți sub semnul Taur sunt oameni loiali, dar și foarte generoși, cărora le place să fie înconjurați de lucruri frumoase. De asemenea, le place să îi răsfețe pe cei dragi.

Leu (23 iulie – 22 august)

Leu. Cel mai atractiv lucru la nativul Leu este farmecul lui. Leii sunt oameni fermecători și entuziaști în mod natural, iar acestea sunt cele două calități cele mai de dorit.Frumusetea lor vine din interior, caci sunt femei extreme de puternice, dar si sufletiste. Sunt sarmante si sexy, de aceea au foarte multi pretendenti. Se hranesc din admiratia celorlalte persoane. Eşti o persoană extrem de îndrăzneaţă, iar acest lucru pune pe jar imaginaţia bărbaţilor. Îţi place să ieşi în evidenţă, însă nu în acel mod enervant sau vulgar.Tu vorbeşti cu ochii, pentru că ochii tăi sunt cei mai frumoşi din lume. Poţi captiva orice privire datorită lor! Acești indivizi sunt stele născute, sunt întotdeauna în centrul atenției și entuziasmul lor este contagios. Nu există nicio îndoială că Leii sunt fermecători și radiază căldură, dar acești căutători de atenție pot fi uneori egoiști și manipulatori.

Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Balanță. Cel mai atractiv lucru despre Balanțe este sensibilitatea lor. Balanțele sunt oameni foarte sensibili și diplomatici care caută pacea, echilibrul și armonia. Sunt mereu conștienți de ceea ce simt alții. Firea ta extrem de serioasă îi atrage pe bărbaţii din jurul tău mai mult decât ai crede. Deşi părerea ta este că îi îndepărtezi cu această atitudine, de fapt se întâmplă exact contrariul. Eşti simplă, discretă, dar când vrei să te impui şi să ieşi în evidenţă îţi scoţi îndrăzneala la înainatare. Flirtezi cu mare succes de fiecare dată şi ai o încredere în tine care se vede de la distanţă!Romantice si atractive, stiu cum sa atraga atentia asupra lor, caci stapanesc foarte bine arta seductiei. Sunt firi artistice, ceea ce le face misterioase si ravnite de multi barbati. Balanțele vor fi acolo pentru voi, atunci când veți avea nevoie de ajutor sau sprijin, dar vor fi acolo și atunci când doriți să dezbateți probleme emoționale sau filosofice.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpion. Cel mai atractiv lucru despre Scorpioni este misterul lor. Scorpionii sunt cunoscuți ca oameni intenși și misterioși, care vă vor zgudui lumea și apoi vă vor lăsa pe marginea drumului, întrebându-vă ce s-a întâmplat. Latura lor întunecată și misterioasă este atractivă pentru celelalte semne zodiacale. Nativele acestei zodii sunt extrem de geloase şi nu se dau bătute până cânt nu îl prind pe bărbatul pe care au pus ochii în mrejele lor. Se folosesc de toate atuurile şi de farmecele pe care le au. Dacă bărbatul este deja într-o relaţie, asta nu le împiedică pe nativele acestei zodii să se oprească. Iubesc cu pasiune şi foarte profund, de aceea nu vor lăsa bărbatul de lângă ele prea uşor. Nu le place să fie roata de rezervă a nimănui, de aceea bărbatul trebuie să aleagă şi se întâmplă să nu piardă prea des lupte de acest gen. O altă trăsătură de dorit a Scorpionilor este pasiunea pentru credințele lor. Acești oameni nu se tem să-și spună părerea și vor lupta mereu pentru ceea ce cred ei că este corect.

Citiți și: Horoscop Urania 25 februarie – 3 martie 2023. Schimbări în viaţa personală şi profesională a multor zodii