Horoscop Urania. Zodiile pentru care planetele se aliniază în grad perfect înainte de Mercur retrograd

Horoscop Urania săptămânal. Luna Nouă în Săgetător, principalul eveniment astrologic al săptămânii, se formează pe 13 decembrie. Este momentul perfect pentru a ținti către lucrurile pe care ni le dorim și pentru a le obține. Avem curajul de a păși în necunoscut și de a îmbrățișa experiențe noi
Alina Costache
08 dec. 2023, 12:39
Horoscop Urania. Zodiile pentru care planetele se aliniază în grad perfect înainte de Mercur retrograd

Horoscop Urania săptămânal pentru Berbec

Între 9 decembrie și 11 decembrie la prânz, axa celor două case ale banilor și bunurilor materiale va sta sub semnul opoziției planetelor Venus și Jupiter, care vor avea reverberații, întreaga săptămână, asupra evenimentelor, percepțiilor nativilor și deciziilor acestora cu privire la felul în care vor încerca să soluționeze o serie de aspecte care nu „merg” așa cum și-ar dori ei.

Înțelept ar fi ca Berbecii să-și revizuiască propriile abordări pentru a identifica zonele șubrede din strategia lor (neînțelegerea corectă a situației, subiectivism, ignorarea legislației, ambiții în contul cărora formulează cereri și pretenții disproporționale sau nerealiste).

Între 11 decembrie, după ora 13:11′, și 13 decembrie, sectorul învățăturii la un nivel superior, al perfecționării profesionale ori al planurilor de viață ce presupun sau impun decizii importante se va afla sub influența Lunii Noi în Săgetător, din 13 decembrie, care îi va avantaja pe cei tineri sau pe cei aflați la vârsta primei maturități care nu vor ezita să se implice în demersuri curajoase, marcate uneori de aventurism.

Între 13 decembrie, după ora 17:32′, și seara zilei de 15 decembrie, unii Berbeci ar putea adopta o atitudine prudentă și rezervată în fața evenimentelor care conțin doze însemnate de neregulă socială, de abuz profesional sau care nasc bănuiala unor manipulări în jocul cărora nativii nu doresc să intre pentru că vor dori să-și protejeze autoritatea și respectabilitatea.

Pe 14 decembrie, Mercur va intra în mișcare aparent retrogradă și, până pe 3 ianuarie 2024, când își va relua traseul de la 22° Săgetător, le va da Berbecilor posibilitatea să repare ori să refacă o legătură prin comunicare, demersuri, acțiune, finalizare a unui proiect pe care l-au abandonat în luna noiembrie, legate de profesie și de carieră. Din 15 decembrie, după ora 19:56′, surprize de la sau în legătură cu prietenii.

Horoscop bani decembrie 2023. Mihai Voropchievici ştie zodiile care au parte de belşug în conturi. Este „luna sacilor de bani”

Între 9 decembrie și 11 decembrie la prânz, unele relații parteneriale se pot altera, mai ales dacă nativii vor descoperi unele nesincerități sau deformări ale adevărului în tema de interes comun care-i leagă; nu sunt excluse dovezile unor manevre incorecte între soți.

Nu este o perioadă bună pentru ca nativii să se bazeze pe promisiunile de cooperare sau de înțelegere care ar putea fi formulate, pentru că ele vor evolua pe un teren șubred, subminat de neîncredere sau de intenții ascunse.

Între 11 decembrie, după ora 13:11′, și 13 decembrie după-amiaza, problemele financiare sau patrimoniale vor fi controlate de Luna Nouă în Săgetător, din 13 decembrie, care va accentua nevoia de a se face ordine în acte, premise, strategii, dar și de a apela numai la metodele corecte și la cadrele legale ori la instituțiile abilitate.

Între 13 decembrie, după ora 17:32′, și seara zilei de 15 decembrie, mecanisme de gândire și de consolidare a unor dorințe, speranțe sau planuri profesionale de viitor care vor sta sub semnul revizuirii și al cunoașterii profunde, generate mai ales de planeta Mercur, care, pe 14 decembrie, va intra în mișcare aparent retrogradă și, până pe 3 ianuarie 2024, când își va relua traseul de la 22° Săgetător, le va da Taurilor posibilitatea să repare ori să refacă legăturile interumane necesare prin comunicare, demersuri, în vederea finalizării unui proiect pe care l-au abandonat în luna noiembrie, din cauza unor blocaje instituționale sau profesionale ori a lipsei resurselor materiale.

 

Din 15 decembrie, după ora 19:56′, accente astrale care îi vor obliga pe nativi să facă față unor presiuni sociale, unor complicații profesionale sau unor conflicte cu rivalii și competitorii care-i pot pune în situații artificiale, în speranța că Vărsătorii vor greși și astfel le va scădea cota de încredere sau de admirație în rândul colaboratorilor ori al publicului larg.

Horoscop WEEKEND 8-10 decembrie 2023. Posibile tensiuni si stres la final de saptamana

Horoscop săptămânal Gemeni – 9 – 15 decembrie 2023

Între 9 decembrie și 11 decembrie la prânz, cele două case ale sănătății se vor afla sub influența opoziției celor doi Benefici (Jupiter și Venus), ceea ce poate genera șubrezirea stării organice (oboseală, motivație redusă, tendința de a evita activitățile solicitante, concentrare dificilă în activitatea profesională).

Influențe receptate, cu mai multă sau mai puțină intensitate, privitoare la statutul lor sau al instituției unde Gemenii sunt angajați. Între 11 decembrie, după ora 13:11′, și 13 decembrie după-amiaza, relațiile parteneriale vor fi influențate de faza Lunii Noi în Săgetător, din 13 decembrie, care va amplifica rolul factorilor externi ce vor veni de la instituții sau de la oamenii angajați să aplice legea și care le vor trimite înștiințări sau vor emite decizii cărora nativii și partenerii lor fi obligați să li se supună; în mod normal, va fi vorba de aprobări, decizii, autorizații sau, dimpotrivă, de avertismente, sancțiuni sau chiar de acțiuni în instanță.

Contextul trebuie înțeles corect și nu trebuie contracarat cu soluții aparent „salvatoare” care le-ar oferi alternative „în marginea legii”, artificii și speculații.

Între 13 decembrie, după ora 17:32′, și seara zilei de 15 decembrie, răstimp important pentru beneficiile materiale scontate de către nativi. Pe 14 decembrie, Mercur va intra în mișcare aparent retrogradă și, până pe 3 ianuarie 2024, când își va relua traseul de la 22° Săgetător, le va da Gemenilor posibilitatea să repare ori să refacă un proiect abandonat în luna noiembrie din cauza blocajelor instituționale ori a lipsei resurselor materiale prin reevaluarea actelor întocmite, revizuirea măsurilor și a deciziilor luate până atunci și corectarea erorilor.

Din 15 decembrie, după ora 19:56′, curiozitate intelectuală, dorința de a afla lucruri noi prin intermediul studiului sau al activităților de formare și progres profesional sau uman.

Citeşte mai multe pe libertatea.ro

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!