Horoscop Valentine’s Day: Cel mai potrivit cadou pentru el, în funcţie de zodie

Semnul lui zodiacal te poate ajuta să îl surprinzi în această zi specială.

RomaniaTV.net
14 feb. 2015, 06:43
Horoscop Valentine’s Day: Cel mai potrivit cadou pentru el, în funcţie de zodie

Vărsător

Dacă vrei să îţi surprinzi iubitul de Ziua Îndrăgostiţilor, ar trebui să îi oferi mai multe momente intime decât de obicei. Se va declara profund mulţumit dacă îl aştepţi în lenjerie sexy, sau poate chiar să joci un rol pentru a-l excita la maxim.

Horoscop de Valentine’s Day: Cum îţi vei petrece Ziua Indragostitilor în funcţie de zodia ta

Peşti

Iubitul tău din această zodie nu aşteaptă de la tine decât o declaraţie sinceră de iubire, şi nicidecum cadouri sau surprize speciale. Vrea să se simtă iubit şi apreciat, însă doar la nivel verbal, şi urăşte de moarte surprizele siropoase.

Berbec

Nativul din Berbec se va declara pe deplin fericit dacă îi oferi sex de calitate. Se aşteaptă la o seară romantică alături de tine, pregătită până la ultimul detaliu. Nu ezita să îţi cumperi lenjerie sexy şi să îl aştepţi cu o sticlă bună de vin.

Valentine’s Day: Ce crede EL despre Ziua Îndrăgostiţilor, în funcţie de zodie

Taur

Cu siguranţă iubitul tău din această zodie vrea să îl răsfeţi, să îl aştepţi cu bunătăţi acasă şi să petreceţi romantic până dimineaţa. Vrea relaxare, dar şi ceva special în acelaşi timp.

Valentine’s Day: Iată cele mai ingenioase activităţi de cuplu pentru Ziua Îndrăgostiţilor

Gemeni

Acest nativ nu pune preţ pe această sărbătoare şi nu crede în ea, însă nu ar zice nu unei surprize. Nu se va lăuda cu ea şi nici nu este dispus să facă anumite gesturi doar pentru că este Ziua Îndrăgostiţilor.

Citeşte continuare pe eva.ro.