Valentine’s Day: Ce crede EL despre Ziua Îndrăgostiţilor, în funcţie de zodie

Valentine's Day. Vrei sa stii daca sa-i faci o surpriza de Valentine’s Day sau sa te abtii? Arzi de nerabdare sa vezi daca iti va face un cadou sau la ce se asteapta el din partea ta cu aceasta ocazie? Astrele iti vin in ajutor!

RomaniaTV.net
05 feb. 2015, 14:02
Valentine’s Day: Ce crede EL despre Ziua Îndrăgostiţilor, în funcţie de zodie

Berbec

Increzator in fortele proprii si suficient de narcisist, Varsatorul priveste Ziua Indragostitilor ca pe inca o sansa de a fi in lumina reflectoarelor. Asadar, el va astepta sa il surprinzi si sa il faci sa se simta special. Desigur, nici el nu va fi mai prejos si va face tot posibilul sa iti faca pe plac.

Pont: nu uita sa ii iei un cadou pentru ca nu se va sfii sa iti atraga atentia.

Citeşte şi Valentine’s Day: Iată cele mai ingenioase activităţi de cuplu pentru Ziua Îndrăgostiţilor

Taur

Taurul pune mare accent pe dragoste si respect asa ca va fi mai grijuliu decat de obicei in urmatoarele zile. Intrucat nativii nascuti sub acest semn sunt de regula mai rezervati, acum isi vor face curaj si va vor surprinde cu declaratii de dragoste. Mai mult decat atat, daca iubitul tau este nascut sub acest semn zodiacal, s-ar putea sa te surprinda cu o cerere in casatorie.

Citeşte şi HOROSCOP: Top soţi infideli potrivit zodiacului chinezesc

Gemeni

Esti o norocoasa daca partenerul tau este nascut sub acest semn zodiacal! Vesnic energic si imprevizibil, el te va surprinde cu o experienta inedita: o cina la un restaurant cu specific exotic, un weekend la munte ori poate chiar un city-break european.

Chiar daca nu esti o fana a surprizelor, fa un efort si arata-te incantata de eforturile sale, altfel va simti ca nu este apreciat si de aici incep problemele.

Continuarea pe Feminis.