Horoscop: Vârsta la care vei suferi cea mai mare decepţie în dragoste

Suferinta in dragoste nu iarta pe nimeni. Vine un moment cand vrei, nu vrei ajungi sa versi lacrimi pe altarul iubirii. Pentru ca experientele amoroase neplacute se intampla si nu ai cum sa le ocolesti.

RomaniaTV.net
04 feb. 2016, 14:21
Horoscop: Vârsta la care vei suferi cea mai mare decepţie în dragoste

Astrologii sustin ca fiecare nativ al zodiacului este predispus sa sufere in dragoste in jurul unor varste. Iata care este perioada vietii care ti-ar putea aduce o deziluzie in dragoste:

Berbec

Prima data si cel mai tare vei suferi in dragoste in jurul varstei de 17-18 ani. Din acel moment devii foarte precaut cu privire la persoanele fata de care iti deschizi inima si sufletul.

Taur

Doua sunt varstele marilor deceptii in dragoste in cazul tau. Pentru prima data vei plange amarnic pe la 20 de ani, apoi mai dai dragostei o sansa si Cupidon te dezamageste, asa ca pe la 30 de ani mai suferi o data.

Citeşte şi  Horoscop: Top 3 zodii de bărbaţi care domină într-o relaţie

Gemeni

Ai o viata amoroasa fulminanta de obicei! Traiesti intens si nu prea pui la suflet nimic cam pana pe la varsta a doua. Tot atunci, in jur de 40 de ani, vei suferi o mare deziluzie din care iti vei reveni cu greu.

Rac

Suferi cam la orice varsta, pentru ca obisnuiesti sa oferi totul si nu toata lumea apreciaza daruirea ta. Cea mai mare deceptie o vei trai pe la 35 de ani, cand deja iti imaginezi ca viata ta a intrat pe un fagas normal.

Citeşte continuarea pe studentie.ro