HOROSCOP: Vezi cum stai cu DRAGOSTEA în luna octombrie

Vezi cum te înţelegi luna asta cu iubitul tău sau dacă ai şanse să întâlneşti marea dragoste.

RomaniaTV.net
03 oct. 2012, 15:49
HOROSCOP: Vezi cum stai cu DRAGOSTEA în luna octombrie

Berbec. Dacă te-ai confruntat cu mici probleme sentimentale, să ştii că luna asta dispar toate. Puteţi să comunicaţi, să vă faceţi toate mofturile unul altuia, să vă iubiţi, să vă faceţi planuri fără nicio barieră.

Taur. Deşi ai tot ce îţi trebuie în viaţa sentimentală, parcă vrei mai mult şi îi cauţi nod în papură încercând să obţii de la el şi mai multe dovezi de iubire.

Gemeni. Personalitatea ta multiplă începe să-i cam enerveze pe ceilalţi, iar partenerul de cuplu nu va face excepţie. Dacă vrei o relaţie liniştită luna asta va trebui să te hotorăşti ce vrei de la el.

Rac. Te instalezi confortabil în rutina ta şi ai timp să te concentrezi mai bine pe nevoile iubitului care va şti cum să-ţi mulţumească pentru atenţia pe care i-o oferi.

Leu. Ai câteva zile mai grele în a doua săptămână a lunii fiindcă, pentru scurt timp, nu mai eşti principala preocupare a iubitului tău. Şi, obişnuită să fii centrul atenţiei, vei începe să faci reproşuri.

Fecioară. Nişte conflicte în cuplu vor fi declanşate de o a treia persoană care îţi dă sfaturi, deşi nu ai nevoie de ele. Eşti prea uşor de influenţat în această perioadă.

Balanţă. Te pregăteşti să faci un pas înainte în relaţia de cuplu. Deplomaţia care te caracterizează şi capacitatea de a-i influenţa pe ceilalţi te ajută să îl duci exact acolo unde vrei tu.

Scorpion. Luna asta ceva se întâmplă cu tine. Poate că te deprimă toamna, poate că se instalează rutina în relaţia ta, cert este că el va simţi lipsa iubitei pe care o cunoaşte.

Săgetător. Simţi nevoia unei schimbări, unei aventuri şi partenerul tău va avea impresia că eşti mereu pe picior de plecare, mereu grăbită. Dacă ştii motivul acestei stări e bine să rezolvi problema.

Capricorn. Certurile de luna asta sunt mai violente ca oricând. Începi să-ţi verşi nervii şi frustrările pe partener, deşi ştii că este greşit, că îţi strici singură relaţia şi că el nu are nicio vină penru problemele tale. ”

Vărsător. Te închizi în tine şi încerci să-ţi rezolvi singură toate problemele, fără să le împărtăşeşti cu partenerul care nu înţelege ce e cu tine şi de ce te-ai schimbat brusc. Ultimele zile din octombrie sunt marcate de un conflict puternic în cuplu.

Peşti. Sensibilitatea ta de luna asta s-ar putea să-l enerveze atât de tare pe partener, încât va lua o decizie radicală dacă nu te potoleşti sau dacă nu încerci măcar să-i explici că nervozitatea ta nu îşi are originea în cuplu.