Horoscop. Vine greul pentru 5 zodii în luna octombrie

Toamna se pare că s-a așternut încet, iar unele dintre semnele zodiacale dau dovadă de multă imaturitate, iar ca urmare, acestea vor avea doar de suferit! Chiar dacă au parte de ceva noroc în unele capitole ale vieții, prin activitățile pe care le săvârșesc, vor atrage mult ghinion în viața lor!

28 sept. 2020, 10:45
Horoscop. Vine greul pentru 5 zodii în luna octombrie

GEMENII au făcut mult prea multe abuzuri financiare,  LEII au avut parte de cele mai frumoase vacanțe, dar acum rutina bate din nou la ușă, iar partea financiară a RACILOR este grav afectată datorită faptului că aceștia au făcut cele mai scumpe cadouri posibilei iubiri.

  1. RAC

     Nativul din zodia RAC tocmai a realizat că dragostea nu ține de foame, iar acest lucru este demonstrat de cântar, care arată cu mai puține kilograme decât arăta în lunile anterioare. În frigider bate vântul, iar ca urmare al acestui fapt, RACUL trebuie să încerce să găsească un echilibru perfect între dragoste și locul de muncă. Deși RACUL merge pe principiul că ,,Banii nu aduc fericirea, dar îi întrețin”, ar trebui să revină cu picioarele pe pământ și să conștientizeze că de vreme ce nu există bani, nu există nici modul de a întreține fericirea prin intermediul lor.

  1. FECIOARĂ

     Semnul zodiacal greu încercat în ultima vreme, se pare că dă semne de revenire la sfârșitul lunii. Dar până atunci, nu reușește să schimbe ceva în viața sa, dar nici în ceea ce privește comportamentul față de cei dragi și cel mai important, față de el însuși. A început să nu se mai pună pe primul loc, ba mai mult, să se desconsidere. Dacă sunteți un nativ FECIOARĂ și treceți prin perioade mai grele, trebuie să aveți încrede în primul rând, în dumneavoastră și în forțele proprii!

  1. CAPRICORN

     Una dintre cele mai pragmatice semne zodiacale, CAPRICORNUL realizează faptul că nu poți să ai chiar tot ce îți dorești în viață. Nu trebuie să încercați să depuneți atât de mult efort, încât să vă puneți sănătatea în pericol. În cele din urmă, acest aspect este cel mai important pentru fiecare dintre noi.  Ar fi indicat să luați o pauză și să vă faceți curat în minte. De asemenea, câteva sesiuni de tratamente ar fi bine venite în contextul în care starea dumneavoastră de sănătate v-ar putea afecta și starea de spirit.

Citeste articolul complet pe horoscop clair.ro


loading...