Horoscop vineri 13 Martie 2015: Cine are GHINION în această zi

VINERI 13! Ce spun astrele in aceasta zi plina de superstii? Berbecii trebuie să fie foarte prudenți în această zi, iar Racii nu trebuie să treacă peste unele detalii.

RomaniaTV.net
12 mart. 2015, 12:36

Horoscop Berbec 13 Martie 2015

Vineri 13 pentru Berbeci, este o zi în care trebuie să aveți prudență maximă în ceea ce privește domeniul profesional și material. Important este să reduceți riscurile la un nivel minim și să monitorizați afacerile sau viața personală, pentru că acestea pot evolua dincolo de așteptările dumneavoastră, potrivit Bewoman.ro.

Citeşte şi Horoscop: Câte cumpene ai în viaţă, în funcţie de zodie

Horoscop Taur 13 Martie 2015

Ținând cont că ziua dvs norocoasă este Vineri, astăzi nu trebuie să faceți nimic nou și mai ales în domeniul profesional, pentru a putea să vă ocupați de obligațiile în curs de desfășurare și, după această să aveți suficiențe ore pentru recreere. Gândiți cu atenție deciziile pe care aveți de gând să le urmați în afaceri sau în viața personală.
 
Horoscop Gemeni 13 Martie 2015

Astăzi vi se va cere să urmați o organizare strictă pentru a putea executa obligațiile curente de afaceri. Încercați să profitați inteligent de ofertele dvs. de locuri de muncă. Luați în considerare totul înainte de a spune ultimul cuvânt!

Citeşte şi Horoscop: Ce păţesc zodiile într-un film horror
 
Horoscop Rac 13 Martie 2015

Tratați cu atenție tot ceea ce vă înconjoară. În procesul actual nu vă permiteți să pierdeți detalii importante pentru că riscați să puneți în pericol atât afacerile cât și siguranța materială.

Citeste continuarea pe Bewoman.ro.