Horoscop vineri, 20 februarie şi pentru weekend. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

Ziua de vineri, 20 februarie si intregul weekend sunt speciale pentru fiecare nativ al zodiacului, avand in vedere ca exista o serie de evenimente ce au loc la finalul acestei saptamani care sunt decisive pentru viitorul fiecaruia dintre ei.

20 feb. 2015, 06:40
Horoscop vineri, 20 februarie şi pentru weekend. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

BERBEC – horoscop vineri, 20 februarie si pentru weekend
Zi de vineri grea pentru Berbeci, avand in vedere ca au o serie de probleme de natura financiara destul de mari si totodata nu reusesc sa duca la final tot ceea ce le impun superiorii la locul de munca. Asa ca intregul weekend nu vor face altceva decat sa se odihneasca dipa un asa final de saptamana.

TAUR – horoscop vineri, 20 februarie si pentru weekend
Taurii au si ei un final de saptamana destul de greu, mai ales din cauza atitudinii persoanei iubite. Mai precis, din cauza felului in care aceasta se comporta, weekendul Taurilor va fi unul destul de trist si isi vor pune multe intrebari cu privire la relatia in care se afla.

GEMENI – horoscop vineri, 20 februarie si pentru weekend
Pentru Gemeni insa se anunta un final de saptamana minunat. Ziua de vineri le aduce numai vesti bune pe toate planurile, fac rost de o suma importanta de bani si reusesc intr-un final sa petreaca clipe minunate alaturi de persoana iubita in weekend, reusind sa-si incarce bateriile.

RAC – horoscop vineri, 20 februarie si pentru weekend
Zi lejera vineri pentru Raci! Reusesc sa se odihneasca chiar daca se agita destul de mult la inceputul zilei pentru a rezolva o serie de probleme de santate. In weekend se vor relaxa si vor reusi sa isi puna ordine in ganduri pentru a incepe cum trebuie saptamana ce urmeaza.

LEU – horoscop vineri, 20 februarie si pentru weekend
Zi de vineri destul de obositoare pentru Lei, insa se simt minunat datorita faptului ca reusesc sa fie cat se poate de productivi. In weekend nu vor avea foarte mult timp sa se odihneasca insa se vor bucura de o frumoasa recompensa financiara pentru efortul depus.

FECIOARA – horoscop vineri, 20 februarie si pentru weekend
Ziua de vineri este destul de neplacuta pentru Fecioare, mai ales din cauza ca la locul de munca nu au parte deloc de apreciere din partea superiorilor pe care ii au. Mai precis, din cauza csa nu reusesc sa duca la bun sfarsit ceea ce au de facut, nativii acestei zodii vor petrece intregul weekend muncind.

Continuarea pe Lyla.ro.