Horoscop VINERI 25 OCTOMBRIE 2019. Ce rani si secrete ies la lumina?

Horoscop zilnic dragoste. Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, VINERI 25 octombrie 2019. Venus face sextil cu Pluto si te poti astepta la o zi de vineri super-sexy. Relatiile au nevoie de mai multa intimitate, dar mai ales de incredere. Profita de aceasta oportunitate pentru a fi deschis si a-ti impartasi secretele cu partenerul de cuplu. Aceasta incredere va va apropia si mai mult. Daca vei tine totul pentru tine, ai putea incepe sa te simti din ce in ce mai retras si mai singur. Toata lumea are nevoie de o persoana pe care sa o iubeasca si in care sa aiba maxima incredere, pentru a-si spune pasul fara ocolisuri. Azi e ziua aceea in care trebuie sa fii deschis.

25 oct. 2019, 05:00
Horoscop VINERI 25 OCTOMBRIE 2019. Ce rani si secrete ies la lumina?

Iata un nou mesaj de la astre pentru fiecare zodie:

Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

In viata personala, este momentul sa inspiri adanc si la lasi deoparte anxietatile. Nu-ti fie teama sa dezvalui ce simti si, totodata, sa te straduiesti sa creezi o atmosfeta placuta astfel incat petrecerea timpului sa fie chiar mai buna. Daca esti singur, fa-ti timp ce abordeaza persoana de care esti interesat.

Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)

In ceea ce priveste viata amoroasa, ar trebui sa-ti pastrezi calmul si sa nu faci din tantar armasar. Nu va mai concentrati pe diferentele dintre voi si ocupati-va de problemele cu care va confruntati intr-o zi mai calma. Singur? Nu-ti pierde rabdarea. Cel putin deocamdata nu este nevoie sa faci vreun compromis.

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Esti intr-o stare de spirit usor romantica azi. Persoana iubita iti umple inima cu bucurie, iar tu ii raspunzi intr-o maniera minunata, aducand la suprafata romanticul din tine ceea ce inseamna un aer proaspat in relatia voastra de cuplu. Daca nu ti-ai gasit inca sufletul pereche, sunt sanse mari sa intalnesti o persoana care iti va transforma in bine intreaga viata.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.