Horoscop WEEKEND 10-12 noiembrie 2023. Comunicatorul Mercur trece in aventurosul Sagetator

Contextul astral al acestor zile te ajuta si indeamna sa recuperezi timp pretios si de suflet in relatia cu un prieten drag cu care sa vorbesti.

10 nov. 2023, 07:39
Horoscop WEEKEND 10-12 noiembrie 2023. Comunicatorul Mercur trece in aventurosul Sagetator

Horoscop weekend. Iata horoscopul de weekend 10-12 noiembrie 2023, scaldat de influente astrale majore. Sfarsitul de saptamana este marcat de tranzitul planetei comunicarii – Mercur – din zodia pasionalului Scorpion, in zodia aventurosului Sagetator. Iata cum se va schimba dinamica in relatiile de tot felul.

Iata horoscopul acestor zile de weekend sub aceste influente astrale:

Horoscop weekend. SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)
Contextul astral al acestor zile iti favorizeaza relatiile din cadrul familiei care acum devin mai usoare si mai calde. Simti o mai mare disponibilitate sa faci compromisuri si sa vezi tot ce e mai bun in altii. Daca simti ca ai dori sa faci anumite amenajari acasa, sa aduci imbunatatiri, este un timp minunat sa te gandesti la ele si sa le si faci. Esti singur ? Ai putea avea sentimente puternice pentru cineva iar zilele ce vin sa fie tocmai bune sa decizi daca vrei sa mearga lucrurile mai departe natural sau deloc sau sa faci tu pasi suplimentari

Patru zodii ating apogeul fericirii. Au parte de cea mai bună perioadă din viața lor până la finalul anului
Horoscop weekend. SAGETATOR (23 noiembrie – 21 decembrie)
Contextul astral al acestor zile te ajuta si indeamna sa recuperezi timp pretios si de suflet in relatia cu un prieten drag cu care sa vorbesti, in special daca membrii de familie nu sunt disponibili asa cum ai vrea tu. O perspectiva proaspata iti poate permite sa te ridici deasupra diverselor contradictii si sa iti formezi o opinie mai informata. Fii atent sa nu te implici in scheme care nu sunt ceea ce par a fi.

Horoscop weekend. CAPRICORN (22 decembrie – 20 ianuarie)
Contextul astral al acestor zile iti favorizeaza implicarea in multa planificare si organizare, in special daca ai un proiect mare ce se pregateste sa se deruleze, formeze, lanseze, dezvolte. Acum poti lucra eficient si pune bazele pentru un succes frumos viitor. Da-ti timp totusi si pentru timp de relaxare pentru ca asa te deschizi spre elemente creative care sa aduca acea scanteie in plus in viata ta si in proiectele tale.

Citește și: Horoscop chinezesc: 5 zodii care vor avea cel mai norocos final de săptămână

Horoscop weekend. VARSATOR (21 ianuarie – 19 februarie)
Contextul astral al acestor zile te ajuta sa te ocupi de ceva debarasare. Poate fi din dulapuri sau din camara sau din viata ta. Continua sa fie activa tema de a-ti gestiona resursele cu abilitate, de aceea e normal sa simti sa faci orice te ajuta sa te eliberezi de ce nu mai ai nevoie ca sa poti avea spatiu eficient pentru viitor. Poate e momentul sa spui la revedere la ceva pastrat doar din criterii sentimentale, in special daca nu e folosit si blocheaza spatiul. Totodata, noi posibilitati sociale te vor incanta zilele acestea dar si in continuare.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.