Horoscop weekend 10-11 august 2019. O zodie îşi găseşte jumătatea, o altă zodie pierde bani

Astrologii au făcut horoscopul pentru weekend-ul 10-11 august 2019.

09 aug. 2019, 07:03
Horoscop weekend 10-11 august 2019. O zodie îşi găseşte jumătatea, o altă zodie pierde bani

Berbec

Este nevoie să vă ocupaţi de partenerul de viață, dar și de colaborările socio-profesionale. Sunt posibile discuții aprinse de la faptul că sistemul de valori morale și spirituale diferă mult față de al celorlalți. De asemenea, pot apărea situații parteneriale legate de o călătorie îndepărtată, în străinătate.

Citeşte şi Horoscop WEEKEND 9-11 august 2019. Ce iti aduce cel mai norocos weekend?

Taur

Activități de rutină, forfotă la serviciu, dar și accentuarea unor afecțiuni vechi cumulate cu oboseală. Planificaţi încă de la începutul săptămânii ceea ce aveţi de făcut în perioada actuală și urmaţi atent fiecare pas. Pe de altă parte, odihniţi-vă conștient și rugaţi-i pe cei dragi să vă ajute atât cât pot sau cât este nevoie.

Gemeni

Segmentul amoros vă atrage atenția fie prin cheful de aventuri și frivolități, fie prin discuțiile și acțiunile cu cei dragi. Persoana iubită vă provoacă la a stabili o relație profundă, cu efecte pe termen lung, sau la a rediscuta posibilitatea unui act matrimonial sau a unui copil. Gândiţi-vă bine ce alegeţi, dar totuși nu întârziaţi prea mult cu răspunsul!

Rac

Casa și familia reprezintă subiectele principale de la începutul perioadei analizate. Discuții aprinse fie pe teme profesionale, fie legate de sănătatea voastră. Fiţi prudent, întrucât diferențele de opinii spuse în grabă, pe negândite, pot declanșa neplăceri gratuite, pe termen lung. Ocupaţi-vă și de gospodărie!

Leu

Discuții și întâlniri cu persoanele din anturajul apropiat, călătorii pe distanțe scurte. Posibilitatea de a vă instrui prin lecturarea unor cărți bune sau prin participarea la cursuri scurte. Selectați-vă anturajul și informațiile cărora le daţi crezare. Nu tot ce este în preajmă vă este și util. Treburi gospodărești și discuții aprinse cu membrii familiei.

Fecioară
O perioadă în care relațiile cu cei apropiați vă dau mult de furcă. Este vorba despre reluarea unor discuții și acțiuni privitoare la chestiuni profesionale. Veţi constata că intențiile vă sunt foarte diferite de ale celorlalți, aspect care duce fie la îndepărtarea de unii, fie la renunțarea unor colaborări sau proiecte comune.

Balanţă
Sunteţi plin energie încă de la începutul săptămânii, aspect care vă ajută să trasaţi planuri de viitor. Dar, pe de altă parte, aveţi șanse bune de finaliza treburi personale restante. Sprijin important primiţi de la persoanele din anturajul apropiat, numai dacă le permiteți acest lucru. Prudență la capitolul financiar!.

Scorpion
Sunt zile favorabile pentru a vă gândi pe îndelete la planurile de viitor și la ce vă doriţi cu adevărat. Dialogul cu propria ființă, accesul la informații deosebite, revelatoare vă ajută acum să înțelegeţi mai bine situațiile în care sunteţi implicat. Sănătatea este vulnerabilă, bine fiind să vă dozaţi eforturile, să evitați spațiile aglomerate.

Săgetător
Debutul săptămânii vă aduce în preajmă prietenii și persoanele importante din mediul profesional. Discuții foarte interesante, informații utile pentru dezvoltarea personală, dar și pentru sănătate. Totuși, ar fi bine să evitați a povesti prea multe și prea mărunte despre voi și despre planurile voastre de viitor.

Capricorn
O perioadă interesantă pentru segmentul socio-profesional! Întâlniri și discuții cu oameni importanți, cu șefi, cu figuri autoritare din diverse zone ale vieții cotidiene, invitații la evenimente sociale, cu multă și diversă lume. Caruselul de situații în care, vreţi, nu vreţi, sunteţi antrenat vă poate obosi la un moment dat.

Vărsător
Sunt zile favorabile activităților culturale, rafinării mentalului și sufletului, dar mai ales pentru a dialoga cu oameni erudiți și școliți în ale vieții. Învățaţi, informaţi-vă, schimbaţi idei cu cei dragi și trasaţi-vă un plan de îmbogățire a bagajului educațional. Puteți fi ajutat de prietenii care au călătorit în afara țării.

Peşti
Cheltuieli profesionale și discuții importante referitoare la plăți comune cu alții, dar și legate de veniturile obținute din colaborări. Este posibil ca datorită relaționării favorabile cu șefii de la locul de muncă, aceștia să vă răsplătească eforturile fie prin bani, fie prin bunuri sau favoruri. Sunt susținute călătoriile pe distanțe lungi.