Horoscop WEEKEND 12-14 ianuarie 2024. Viața acestor zodii se dă peste cap total! Cum arată energiile astrale în acest final de săptămână

Horoscop WEEKEND 12-14 ianuarie 2024. Sezonul Capricornului aduce clipe dificile pentru majoritatea nativilor, care trebuie să își pună ordine în gânduri pentru a putea depăși toate obseacolele.

12 ian. 2024, 12:03
Horoscop WEEKEND 12-14 ianuarie 2024. Viața acestor zodii se dă peste cap total! Cum arată energiile astrale în acest final de săptămână

Horoscop WEEKEND 12-14 ianuarie 2024. Iata horoscopul de weekend 12-14 ianuarie 2024, scaldat de influente astrale majore. Inceputul de saptamana a fost dificil si provocator. Venus in cuadratura cu Marte si Saturn, Luna noua in Capricorn, in conjunctie cu Marte si Pluto. Cum se schimba modul de viata? Ce obiceiuri ne tin blocati? Sezonul Capricornului ne arata ca nu exista loc pentru interpretare sau poezie. Ajungem la o anumita perspectiva asupra lucrurilor. Cu tranzite ca acestea pe rol trebuie sa acceptam e nevoie de putina schimbare, indiferent ca este neplacuta sau nu.

Citește și: Horoscop rune. ISA îngheaţă totul, LAGUZ aduce reevaluări

Iata horoscopul acestor zile de weekend sub aceste influente astrale:

Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Acum nu este timpul potrivit sa faci miscari mari financiare si trebuie sa tii minte neaparat asta inclusiv la nivel de planificare. Tine-ti portofelul mai strans si repara-ti telefoanele, computerele sau arunca orice instrument sau obiect electronic sau de IT care este invechit. Incercarile tale de a face ceva nou nu vor fi la fel de pline de energie precum ai dori daca nu accepti ideea ca pericolul poate fi dupa colt oricand la un nou inceput de drum. Cu alte cuvinte, realismul iti da forta de a avansa. Inconjoara-te cu prieteni buni pe care ii stii de ani de zile si simte-te in siguranta, protejat de imbratisarea lor calda.

Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Unele emotii par ca nu dispar niciodata si sunt menite sa avanseze prin viata cu tine atat timp cat vei trai. Daca lucrurile sunt menite sa reziste si au suficienta profunzime pentru asta, ele vor rezista indiferent cat de mult de straduiesti sa le indepartezi. Trebuie doar sa le accepti.

Daca iti este frica de schimbari ce pot veni zilele urmatoare, mediteaza, respira si mentine-te focusat pe credinte pozitive care te vor ajuta sa construiesti un viitor mai stralucit.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

Citește și: Horoscop special: Comunicatorul Mercur își continuă drumul spre Capricorn. 6 zodii ale căror vieți se pot îmbunătăți până în 23 ianuarie 2024