Horoscop WEEKEND 12-14 noiembrie 2021. Liber la visare, ce zodii au momente frumoase

Daca vrei sa ai parte de clipe foarte bune in acest weekend, este nevoie sa lasi deoparte agenda personala si sa ii pui pe altii inaintea ta.

12 nov. 2021, 00:36
Horoscop WEEKEND 12-14 noiembrie 2021. Liber la visare, ce zodii au momente frumoase

Horoscop weekend.

Iata horoscopul de weekend 12-14 noiembrie 2021 scaldat de influente astrale majore. Mercur se infrunta cu Uranus cel rebel, aducand acel moment de „a-ha” in viata ta. Lasa-te purtat de intuitie si asculta-ti inima. Ai mult de castigat.

Luna in Pesti ne ofera zile visatoare traite dupa regulile emotionale ale Pestilor.  Nu gandi lucrurile mai mult decat e cazul, ci chiar mai putin. Ai incredere in intuitia ta. Foloseste-ti imaginatia, roaga-te pentru calauzire si pentru miracole in viata ta. Cel mai important, nu iti pierde speranta. Pestii sunt visatorii zodiacului si Luna in Pesti cam asta face, viseaza si ne indeamna si pe noi la fel. Poti avea capul in nori si nu prea ai cum opri aceasta stare, deci mai bine mergi in ritm cu ea. Daca iei Luna in Pesti in afara acestui lumi fantastice, isi pierde tot sensul, ca un peste scos din apa. Nu ar fi trist ? Nu are, deci, sens sa incerci sa faci asta azi. Hraneste-ti imaginatia. Lasa-te sa plutesti cu magia. Vezi? Lumea este plina de promisiuni si sperante. Nu se vede si de la tine la fel sub Luna in Pesti?

Iata horoscopul acestor zile de weekend sub aceste influente astrale:

Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Creativitatea ta este ridicata si esti intr-o dispozitie fabuloasa, deci sunt toate premizele sa ai parte de un weekend bun. Iti va face placere sa te amesteci in proiecte ce presupun manuire sau sa petreci ore la hobbyul tau preferat. O intalnire amoroasa sau o iesire distractiva cu copiii pot fi destul de speciale, deasemenea. Te-ai putea simti presat sa iesi la un eveniment social sau sa petreci timp cu un prieten. Daca nu ai chef, spune ca nu ai chef fara vinovatie. Meriti sa faci ce vrei cu timpul tau liber.

HOROSCOP 2022 cu Cristina Demetrescu. Toate zodiile vor fi lovite financiar anul viitor. Karma duce probleme nerezolvate din 2021
Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Numai munca si deloc distractie te face sa fii o persoana care va naviga printre proiectele sale in toate aceste zile. Nu te simti rau daca ai de recuperat pe plan profesional sau sa ai grija si de treburi domestice. Posibil sa ai destul de multa rezistenta si frica in legatura cu un proiect ce te preocupa insa daca continui sa avansezi cu curaj, vei fi multumit de performante. La fel este valabil si despre fitness. Vei fi multumit de tine dupa ce reusesti sa te tii de portia propusa de miscare.

Horoscop decembrie 2021 cu Pavel Globa. Schimbare uriaşă pentru patru zodii
Horoscop weekend. GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Daca vrei sa ai parte de clipe foarte bune in acest weekend, este nevoie sa lasi deoparte agenda personala si sa ii pui pe altii inaintea ta. Probabil ca ti se pare super important sa te ocupi de tine dar asa este mai mereu si risti astfel sa strici o relatie importanta. Nu a sosit momentul sa ai suficienta incredere incat sa lasi aceasta persoana sa conduca ? Puteti avea clipe minunate impreuna, dar nu poti experimenta asta niciodata daca insisti sa detii controlul.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.