Horoscop WEEKEND 13-15 august 2021. Fecioara la putere! Ce e de facut in weekend?

Fecioara ne impinge de la spate si sa acordam mai multa atentie dietei, rutinei de exercitii fizice, pentru a gasi noi modalitati de a fi in forma.

13 aug. 2021, 11:48
Horoscop WEEKEND 13-15 august 2021. Fecioara la putere! Ce e de facut in weekend?

Horoscop weekend.

Iata horoscopul de weekend 13-15 august 2021 scaldat de influente astrale majore. Sfarsit de saptamana cu oportunitati fantastice. Cresc semnificativ energiile Fecioarei, zodie in care se afla Venus (nu pentru multa vreme), Marte si Mercur (proaspat intrat). Nu peste multa vreme va ajunge aici si Soarele, creandu-se potentialul pentru transformarea creativitatii in ceva palpabil.

Fecioara ne impinge de la spate si sa acordam mai multa atentie dietei, rutinei de exercitii fizice, pentru a gasi noi modalitati de a fi in forma.

Iata horoscopul acestor zile de weekend sub aceste influente astrale:

Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Vineri si Sambata sunt zile marcate de un mare salt inainte in ceea ce priveste sa iti intelegi mai bine familia si sa te intelegi mai bine cu ei. Duminica este plina de iubire. Ce frumos!

Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Vineri si Sambata  se poate prezenta o oportunitate neconventionala in special intr-o relatie si te vei simti gata sa explodezi de fericire. Apoi Duminica, creativitatea ta va lua o turnura intelectuala tare benefica.

Horoscop Mariana Cojocaru. Tsunami în dragoste pentru 3 zodii în această săptămână
Horoscop weekend. GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Vineri si Sambata asigura-te ca ti se deschid larg liniiile de comunicare si ca esti disponibil pentru oricine are nevoie de tine. Apoi, pe Duminica, inchide telefonul. Meriti o pauza. Meriti un hamac sau, dupa caz, cea mai confortabila canapea din lume !

Horoscop rune luna august, cu Mihai Voropchievici. Surprize mari pentru toate zodiile în această perioadă!
Horoscop weekend. RAC (22 iunie – 23 iulie)
Vineri este despre partea fina si delicata a vietii. Pe Sambata, lasa-te in energia exprimarii iubirii in scris sau verbal pentru cineva. Iar Duminica de ce sa nu te bucuri de poezie sau de muzica sau de privit la tv. Deci de orice te face sa te simti bine si relaxat.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.