Horoscop WEEKEND 17-19 februarie 2023. Ce ne aduce mutarea Soarelui in Pesti?

Crezi ca viata ta amoroasa ar avea nevoie de o infuzie de raze de soare ? Daca da, fii pe faza pentru ca acest weekend poate fi in mod special stralucitor si cu vibratii ridicate pentru dragoste

17 feb. 2023, 06:36
Horoscop WEEKEND 17-19 februarie 2023. Ce ne aduce mutarea Soarelui in Pesti?

Horoscop weekend. Iata horoscopul de weekend 17-19 februarie 2023, scaldat de influente astrale majore. Weekend-ul este marcat de mutarea Soarelui in Pestii visatori si creativi. Totodata, conexiunea dintre norocosul Jupiter si vorbaretul Mercur iti da frau liber in dragoste.

Iata horoscopul acestor zile de weekend sub aceste influente astrale:

Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Viata ta amoroasa poate fi un aspect extrem de personal pentru tine acum, deci timp de calitate departe de lume impreuna cu persoana iubita pare a fi ideea cea mai buna pentru tine. Orice speri sau iti doresti sa obtii pe plan domestic alaturi de jumatatea ta se va realiza numai in spiritul cooperarii. Sunt zile bune si pentru a investi in caminul tau, rezultatele iti vor aduce satisfactie. Daca esti singur, ia in calcul sa inviti pe cineva la tine acasa si sa gatesti ceva delicios ; aceasta reteta va face furori.

Citește și Cum ne influențează planetele. TOATE elementele de care trebuie să ținem cont

Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Crezi ca viata ta amoroasa ar avea nevoie de o infuzie de raze de soare ? Daca da, fii pe faza pentru ca acest weekend poate fi in mod special stralucitor si cu vibratii ridicate pentru dragoste. Aspectele astrale minunate ale acestor zile te fac foarte deschis sa imbratisezi cu toata inima noi experiente si vei avea si compania potrivita pentru asa ceva. Foarte posibil sa inceapa si o noua iubire, acest lucru fiind bine aspectat astral. Exista si potential sa intaresti o legatura speciala prin ceea ce vei face. Ca atare, treci la iubit !

Citește și Zodia care se umple de bani până la finalul lunii! Cum reușesc nativii să își umple conturile

Horoscop weekend. GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Una din cele mai posibile situatii sustinute astral pentru acest weekend este startul unei povesti romantice care poate fi plina de entuziasm, adrenalina si simtire profunda. Fie ca intalnesti pe cineva la sala de sport, fie in alta parte, pasiunile comune vor fi ceva ce va leaga. Cineva nou intalnit iti poate trezi o pasiune la care nu te gandeai. Daca esti deja intr-o relatie, munca impreuna la ceva ce va leaga si va pasioneaza va ajuta sa construiti un viitor bun impreuna deci sa va consolidati legatura. Cuvantul cheie al weekendului iti este clar, da ? Pasiunea.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.