Horoscopul sfârşitului de săptămână. Cinci zodii renasc din propria cenuşă. Zile favorabile pentru fiecare semn zodiacal

Sfârşitul de săptămână vine cu câteva provocări majore pentru unele zodii, dar şi cu energia şi înţelepciunea necesare pentru a le depăşi.

17 iun. 2021, 14:31
Horoscopul sfârşitului de săptămână. Cinci zodii renasc din propria cenuşă. Zile favorabile pentru fiecare semn zodiacal

Horoscopul sfârşitului de săptămână. Pe nativii din aceste cinci semne zodiacale, astrele îi ajută să renască din propria cenuşă. Iată, aşadar, ce ne prevăd astrele în următoarele zile şi care sunt zilele favorabile pentru cele 12 zodii, conform huff.ro

Horoscopul sfârşitului de săptămână BERBEC

Recomandarea pentru tine ar fi să stai mai mult cu cei dragi, să petreci timp cu persoane mai în vârstă care să îți amintească de valorile după care te poți ghida și cu ajutorul cărora poți primi multe lucruri frumoase de la viață. Zi favorabilă:  sâmbăta.

Horoscopul sfârşitului de săptămână TAUR

Simţi nevoia de ceva mai multa afecțiune. Ai posibilitatea de a cunoaște o serie de persoane noi, oameni care iți vor deschide ochii asupra multor calități nedescoperite la tine. Zile favorabile: vineri și sâmbăta.

Horoscop weekend GEMENI

Certurile care au ca măr al discordiei banii nu sunt deloc excluse la acest sfârşit de săptămână. Realizezi că cineva își bate joc de finanțele tale și nu înțelegi de ce. E o perioadă potrivită să-ţi ceri drepturile fară că ceilalți să te privească ciudat. Zi favorabilă: vineri.

Horoscopul sfârşitului de săptămână RAC

Astrele îţi pregătesc momente unice din punct de vedere sentimental, momente de care ai face bine să profiți la maximum pentru stabilitatea ta emoțională. Zile favorabile: vineri și duminică.

Horoscopul sfârşitului de săptămână LEU

Urmează câteva zile excelente pentru a ieși din monotonia în care te-ai cufundat în ultimele luni. Poate nu ar fi rău să-ți dorești mai mult de la viață, să nu mai stai într-un con de umbra. Ai şansa să-ţi faci prieteni cu multă uşurinţă, dar şi să întâlneşti o persoană speciala care îţi va marca viitorul. Zi favorabilă: vineri.

Citeste si Horoscop Cassandra. Final de săptămână cu furtuni în relaţie şi secetă în portofele

Horoscop weekend FECIOARĂ

Zilele care uurmează par să fie unele dintre cele mai bune din acest an. Pentru tine, acest sfârşit de săptămână marchează debutul unei perioade excelente mai cu seamă din punct de vedere sentimental şi financiar. Din punct de vedere social, te remarci din ce în ce mai uşor. Zile favorabile: joi, vineri și duminica.

Horoscopul sfârşitului de săptămână BALANŢĂ

Energiile negative care iți dau târcoale zilele astea ar trebui să fie un semnal de alarmă în legătură cu felul în care privești viața. E timpul să vezi unde greșești de te încearcă atât de des sentimente de nesiguranță.

Horoscopul sfârşitului de săptămână SCORPION

Te aşteaptă câteva zile excelente din toate punctele de vedere. Faci pace cu persoana iubită, te înțelegi bine și cu rudele. Probleme pot apărea doar din punct de vedere financiar, însă n-ar trebui să te copleşească. Zile favorabile: sâmbăta și duminica.

Horoscop sfârşitul de săptămână SĂGETĂTOR

Zbuciumul sufletesc cu care, din păcate, te vei confrunta zilele astea va fi unul eliberator, chiar dacă, în primă fază, te va copleşi. Te așteaptă o perioada încărcată emoțional, însă nu trebuie să disperi sub nicio formă. Zile favorabile: sâmbăta.

Horoscopul sfârşitului de săptămână CAPRICORN

E foarte greu să îi împaci pe cei din jur mai ales atunci când ţii la toate persoanele implicate într-un conflict. Te convingi încă o dată de rolul tău important în viețile celorlalți. Zile favorabile: vineri și duminica.

Horoscop weekend VĂRSĂTOR

Apar serioase probleme pe plan amoros, însă vei învăţa o lecţie importantă. Trebuie să înveți să fii mai responsabil cu relația ta, să nu mai pleci urechea la gura lumii.

Citeste si Horoscopul verii 2021. O vară cu multe suişuri şi coborâşuri în plan sentimental. Ce zodii vor avea parte de un carusel de emoţii

Horoscopul sfârşitului de săptămână PEŞTI

Pacea și liniștea se aștern în inima ta după o lungă perioadă agitată. Este un moment prielnic să rememorezi lucrurile mai puţin bune de care ai avut parte şi să extragi lecţiile, dar şi să manifeşti recunoştinţă pentru toate lucrurile bune care ţi s-au întâmplat.