HOROSCOP weekend 19-21 aprilie 2019. O zodie are probleme mari cu banii, o alta are realizări minunate

HOROSCOP. Sfârșitul de săptămâna aduce mult neprevăzut pentru mai multe zodii.

19 apr. 2019, 05:19
HOROSCOP weekend 19-21 aprilie 2019. O zodie are probleme mari cu banii, o alta are realizări minunate

HOROSCOP BERBEC Nu este numai despre tine sau totul despre tine in acest weekend, Berbecule, deci pune-ti atentia pe partener (in iubire sau in afaceri) sau pe oricare adult cu care interactionezi intr-un mod mai semnificativ. Intr-un fel, te-ai putea simti ca si cum orbitezi in jurul acestei relatii decat ca te angajezi in ea din interior. Sunt zile bune sa iti dai seama atel daca relatia este functionala sau deteriorata. Aceasta faza a conexiunii relatiei se apropie de o concluzie si o inchidere si ar fi bine sa gestionezi lucrurile in timp ce mergi inainte cu optimism.

Citeşte şi Horoscopul zilei pentru VINERI 19 APRILIE 2019. Azi e Luna plină dublă în Balanţă, eveniment rar!

HOROSCOP TAUR Desi unele convingeri personale iti sunt foarte clare si solide, o parte din alti oameni cu care interactionezi pare sa nu urmeze acelasi ritm si gandire ca tine si ai nevoie de timp petrecut in solitudine ca sa iti dai seama care sunt raspunsurile inimii tale si cum sa te protejezi de intruziuni din exterior. Daca e nevoie sa te schimbi, da-ti libertatea sa o faci si sa schimbi si cursul actiunilor, chiar daca ai setat obiective care si ele trebuie sa fie reajustate. Sunt multe cai spre fericirea personala si a ta poate fi doar a ta, nu trebuie sa se potriveasca cu credintele altora neaparat. Crede in tine!

HOROSCOP GEMENI Credinte personale pe care le ai te vor indrepta in aceste zile spre frumos, spre iubire si spre realizari minunate pe care le doresti si astepti de foarte mult timp. Este un weekend de sperante inalte si credinta care sa permita inspiratiei sa preia fraiele. Se incheie un ciclu de viata, incepe altul si este un moment de cotitura in bine pentru multi Gemeni, in care vezi, in sfarsit, cum te eliberezi si inchizi vechi usi si deschizi ferestrele pentru ca aerul nou sa intre. Unele circumstante de viata sunt pe cale sa se schimbe. Asuma-ti raspunderea pentru partea ta de munca si pentru cea care urmeaza sa fie facuta ca sa progresezi si reusesti. Ai incredere si traieste in ritmul Universului.

HOROSCOP RAC Casa si familia ta vor fi in centrul atentiei tale si in acest weekend. Urmare a influentelor puternice astrale ale momentului, acum este timpul sa ajungi la o concluzie de succes pe un subiect important domestic. Poate sa fie si putin melancolic, daca este vorba de un final. Totusi, asta inseamna si ca o noua faza va incepe in curand. Schimbarea nu este usoara chiar daca este ceea ce ai nevoie. Cand vei privi in urma la aceasta perioada vei vedea ca a fost o etapa importanta pentru cresterea ta si ti-a dat fundatia emotionala necesara pentru a-ti realiza viitoarele obiective. Cu alte cuvinte, ai incredere pentru ca tot ce se intampla este pentru binele tau.

HOROSCOP LEU Cuvintele tale contin in aceste zile multa emotie deci fii foarte constient ce spui si cui spui. Poti descoperi ca ai trairi mai puternice despre o situatie, mai mult decat realizezi. Punctul tau de vedere poate fi oarecum controversat, deci sa nu fii surprins daca ceea ce spui agita spiritele in altii. Totusi, e mult mai bine sa scoti la iveala si lumina ceea ce gandesti, ca macar sa mergi mai departe eliberat si curat. Trebuie sa ai pace in minte ca sa poti naviga schimbarile pe care le poti experimenta in zilele si saptamanile ce urmeaza.

HOROSCOP FECIOARĂ Nu iti permiti sa pui deoparte gestionatul unei situatii ce implica bani importanti. Cortina este pe cale sa cada si trebuie sa strangi actuala scena si sa te pregatesti pentru actul urmator. Trebuie sa fii si sa te simti in siguranta financiara ca sa navighezi schimbarile ce vor urma. Ceea ce vine nu este ceva rau, dimpotriva. Totusi, unele dezvoltari sau evolutii de situatii pot fi diferite decat ce te asteptai in ultimele saptamani. Daca ai asteptat un semnal care sa fie un indemn la o actiune de schimbare, acesta este. Nu lasa la mana sortii sau a influentei altora sa ti se decida destinul. Stii despre ce situatie este vorba, da ?

Continuarea horoscopului pe sfatulparintilor.ro.