Horoscop WEEKEND 22-24 martie 2024. Este weekend-ul de dinainte de sezonul eclipselor. Fa-ti timp sa te odihnesti si sa te bucuri de viata!

Iata horoscopul de weekend 22-24 martie 2024, scaldat de influente astrale majore. Ce le asteapta pe zodii in acest sfarsit de saptamana.

22 mart. 2024, 08:46
Horoscop WEEKEND 22-24 martie 2024. Este weekend-ul de dinainte de sezonul eclipselor. Fa-ti timp sa te odihnesti si sa te bucuri de viata!

Horoscop weekend. Sfarsitul de saptamana sta sub semnul intrarii lui Marte in visatorii Pesti (22 martie) si a alinierii dintre Venus si marele Benefic Jupiter (23 martie). Dar totul ne pregateste pentru unul dintre cele mai mari evenimente ale lunii martie – eclipsa de Luna plina din 25 martie.

Iata horoscopul acestor zile de weekend sub aceste influente astrale:

Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Pregatit pentru analize adanci ce permit cresterea, tu te indrepti spre interiorul tau si hranesti doar relatiile ce iti aduc progres. Personalitatea iti este destul de stabila ca sa te sustina in fata oricaror dificultati financiare. Nu este cea mai buna perioada sa iei un imprumut sau sa semnezi documente legale. Daca nu poti evita, verifica de mai multe ori absolut orice aspect al acestor acte.

Cum să câștigi jackpot-ul la Loto și să devii milionar peste noapte! Află care sunt numerele norocoase pentru zodia ta

Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Te simti ca si cum trebuie sa lamuresti lucrurile din viata si subconstientul striga nevoia de stabilitate si mai buna sustinere. Acum este un bun moment ca sa iei in calcul detaliile ce nu ti-au permis inainte sa materializezi ce doreai. Daca alti oameni nu te inteleg iar ambitiile tale par ciudate, fa-ti timp sa explici dar nu te stradui prea tare daca senzatia din interior nu te impinge prea puternic.

Horoscop lunar Minerva. Mercur retrograd în Berbec, dar banii intră cu nemiluita pe card

Horoscop weekend. GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Ai parte de zile productive si aparent tensionate dar tu lucrezi bine sub presiune si stii ca rezultatele se vor vedea. Pregatit pentru lume si in fata intentiei Universului, tu ai nevoie sa ai credinta stabila si impamantarea sigura. Nu te lansa in astept

Horoscop weekend. RAC (22 iunie – 23 iulie)
Te vei gasi in situatii ce te solicita sa te indrepti spre beneficiile altora in loc de ale tale, desi asta nu este ceva ce vine natural spre tine acum. Ai rabdare si fii pregatit pentru orice care te poate surprinde si iti poate zgudui lumea in sens bun. Multe se pot intampla in viitorul apropiat, dar inca ai parte de multa munca si trebuie sa pui deoparte aspectele mai putin importante, ca sa iti respecti termenele si tot ce vrei sa faci.ari fanteziste si nerealiste doar ca sa ajungi undeva unde nu este nevoia inimii tale. Fa-ti timp sa te odihnesti si sa te bucuri de viata.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.