Horoscop WEEKEND 24-25 septembrie 2022. Weekend cu Soarele și Mercur în conjuncție

Învățarea constă în dezvoltarea mai multă toleranță față de propriile greșeli. Dacă te ierți pentru ele, vei fi mult mai relaxat în weekend.

24 sept. 2022, 07:08
Horoscop WEEKEND 24-25 septembrie 2022. Weekend cu Soarele și Mercur în conjuncție

Horoscop weekend. Iata horoscopul de weekend 23-25 septembrie 2022 scaldat de influențe astrale majore. Sfârșitul de săptămână este marcat de conjunția Soare și Mercur retrograd. Te bucuri de o putere mentală sporită și o bună capacitate de concentrare. Este mai ușor pentru tine să blochezi toate distragerile și să-ți concentrezi atenția asupra a ceea ce este important.

Echinoctiul de toamna 2022 vine cu Soarele in BALANTA. Noutati si schimbari pentru toate zodiile
Cu toate acestea, se reacționează alergic la critici, chiar dacă acestea sunt constructive. Acest lucru se datorează faptului că te referi direct la tine și simți că ești respins. Dar asta nu face decât să vă îngreuneze viața inutil.

Iata horoscopul acestor zile de weekend sub aceste influente astrale:

Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Azi te simti super sociabil si esti incantat de faptul ca ideile tale ti-au castigat multi fani. Starea de spirit este ridicata si planifici mici iesiri care sa te faca si mai vesel. Ca atare, vei fi in cea mai buna pozitie posibila de a gasi solutii la orice preocupare de familie.

Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Subiectul tau arzator acum sunt finantele. Fa o prioritate din a te ocupa de asta si apoi iti va fi mai usor sa te relaxezi. Ziua de azi este ideala pentru a face exactr asta. Astrele iti zambesc favorabil spre toate activitatile tale. Pe seara vei lua totul mai usor. O invitatie neasteptata de iesire te va incanta.

Soarele, Luna și ascendentul, cei trei piloni ai astrologiei. Tot ce trebuie să știi despre influența fiecăruia
Horoscop weekend. GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Posibil ca azi sa te simti cam pe toane. Pe de-o parte esti plin de energie si dinamism, dornic sa faci lucruri. Pe de alta parte esti enervat de felul in care altii se poarta si faptul ca te influenteaza si pe tine. Incearca sa gasesti un echilibru. Implica-te in activitati care aduc bucurie si incearca sa iti controlezi temperamentul. Asta te va ajuta sa iti domolesti relatiile cu oamenii.

Horoscop weekend. RAC (22 iunie – 23 iulie)
Te simti cam introvert astazi si ai zero apetit pentru orice. Nu te ingrijora. Pofta ta pentru viata se va reintoarce curand. Intre timp de ce sa nu iti pui treburile in ordine ? Poate fi o zi buna pentru a incheia anumite socoteli vechi si chiar sa ai o oportunitate interesanta la munca.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.