Horoscop WEEKEND 24-26 decembrie 2021. Se deschid „cadourile de Craciun” astrale!

Sfarsitul de saptamana se afla sub influenta cuadraturii dintre Saturn si Uranus (24 decembrie) si conjunctia dintre Venus retrograd si Pluto.

24 dec. 2021, 06:17
Horoscop WEEKEND 24-26 decembrie 2021. Se deschid „cadourile de Craciun” astrale!

Horoscop weekend

. Iata horoscopul de weekend 24-26 decembrie 2021 scaldat de influente astrale majore. Sfarsitul de saptamana se afla sub influenta cuadraturii dintre Saturn si Uranus (24 decembrie) si conjunctia dintre Venus retrograd si Pluto (25 decembrie). Universul trimite „cadourile de Craciun”. Ce contin ele, ramane de vazut!

Mercur retrograd 2022, doza booster. Ghid de suprevietuire pentru CELE PATRU retrogradari ale lui Mercur
Cuadratura dintre Uranus si Saturn are legatura cu transformarea la nivel colectiv. Nimic nu mai este cum a fost pana acum si nici nu va mai fi vreodata. Conjunctia dintre Venus si Pluto are legatura cu renasterea. Va trebui sa ne reamintim cu totii ca avem tot timpul si alte optiuni. Atunci cand nu putem schimba ceva, cu siguranta putem alege alt mod in care sa gestionam ceea ce se intampla in jurul nostru.

Iata horoscopul acestor zile de weekend sub aceste influente astrale:
Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Universul iti ofera o invitatie pentru a castiga o mai buna intelegere a lumii si a locului tau in ea. Asta poate insemna pentru tine sa tasnesti intr-o iesire sau escapada de weekend unde sa simti lucruri speciale si sa te regasesti ; poate inseamna sa participi la un workshop provocator de dezvoltare personala si spirituala ; poate insemna sa te scufunzi in practici spirituale adanci sau sa te conectezi cu oameni ale caror povesti de viata sunt foarte diferite de ale tale. Instinctiv tu cauti modalitati pentru a creste, deci iti va fi de mare folos sa te expui in fata mai multor idei, experiente si oameni. Ce vei invata te va ajuta sa te decizi incotro o iei in viitor si in ce sa crezi.

Horoscop Pavel Globa ianuarie 2022: Cele trei zodii care încep anul cu dreptul
Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)
In lumea ta, tu vei fi steaua principala a spectacolului vietii, deci pregateste-te sa atragi atentia. Fie ca este vorba de comunitatea ta din mediul profesional sau din alt mediu, oamenii vor dori sa stie mai multe cine esti de fapt si ce ai de gand, mai in detaliu. Asadar, este timpul sa capitalizezi in avantajul tau toata aceasta galagie si sa obtii sustinere pentru un proiect important. Oamenii sunt schimbatori si in curand vor fi altii in centrul scenei, deci fa-ti conexiunile cat esti pe valul atentiei. Intr-o forma sau alta, steaua ta este in crestere.

Horoscop weekend. GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Pregateste-te pentru zile foarte pline de entuziasm pentru viata ta sociala. Sunt multi oameni interesanti cu care sa te conectezi si multe lucruri foarte cool pe care sa le faci. Ai putea chiar decide in avans care sunt lucrurile ce merita sa fie bifate in weekendul acesta si ce ar fi bine sa tai de pe lista, pentru ca nu sunt suficiente ore ca sa faci chiar tot ! Vei fi popular in anturajul tau si anumiti oameni simt nevoia neaparata sa fie in raza ta de actiune si viata, deci sa nu fii surprins daca oamenii iti capteaza atentia prin te miri ce procedee.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.