Horoscop WEEKEND 26-28 noiembrie 2021. Weekend cu Luna in Fecioara, se anunţă escapade la munte!

Sfarsitul de saptamana se afla sub influenta patrarului de Luna in semnul exact al Fecioarei. Ce este de asteptat pentru fiecare zodie.

26 nov. 2021, 06:10
Horoscop WEEKEND 26-28 noiembrie 2021. Weekend cu Luna in Fecioara, se anunţă escapade la munte!

Horoscop weekend. Iata horoscopul de weekend 26-28 noiembrie 2021 scaldat de influente astrale majore. Sfarsitul de saptamana se afla sub influenta patrarului de Luna in semnul exact al Fecioarei. Nevoia de libertate este si mare caci Mercur si Soarele, aflate in Sagetator, ne imping de la spate. Numai ca Luna in Fecioara vine sa reaminteasca faptul ca avem obligatii si responsabilitati saptamana viitoare. Deci, atentie la excese!

RUNE pentru zodii decembrie 2021. Adevaruri de la pietrele mistice, cine va avea noroc cu carul, cine atrage ghinionul ca un magnet
Iata horoscopul acestor zile de weekend sub aceste influente astrale:
Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Pe masura ce Luna intra in Fecioara, tu vei simti aceasta energie mai intens decat alte semne zodiacale. In aceasta perioada, tu vei fi ajutat de Luna sa inveti cat de capabil esti sa gestionezi orice iti arunca viata in fata. Pregateste-te pentru anumite provocari, un oarecare stres si presiune, chiar daca la inceput ti se pare ca e prea mult de dus. Totusi, tine capul sus, nu numai ca iesi la liman dar te vei simti mai puternic si increzator in tine ca oricand!

Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)
De-a lungul vietii, ai deseori scuza „dar am nevoie de asta!” ca sa cumperi orice si oricand doreste inima ta, acumuland o colectie de posesiuni materiale. Luna in Fecioara te va provoca putin sa iti muti putin perspectiva. Chiar ai nevoie de absolut tot ce posezi acum? Chiar folosesti majoritatea acestor lucruri? Raspunsul este nu, stii bine asta. Ia-ti timp si treci prin lucrurile tale, sorteaza tot ce poti dona sau arunca sau vinde. Prea multe lucruri nefolosite invita energia negativa in viata ta. Nu ai nevoie de asta.

Fecioara Maria, mesaj pentru fiecare zodie. Cine va avea parte de un sfârşit de săptămână binecuvântat
Horoscop weekend. GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Ai invatat cum sa compensezi pentru natura ta exagerat de sensibila, devenind bun in zona de organizare a vietii tale. Tu ai liste cu lucruri de facut, scheme, planificari si categorizari pentru orice cu putinta. Totusi, aceasta Luna in Fecioara iti va reaminti ca nu totul in viata merge conform planului. Trebuie sa inveti ca viata va continua chiar daca va trebui sa te iei la tranta cu pumnii putin. Ai incredere in abilitatea ta de a persevera, te poti surprinde pe tine insuti.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.