Horoscop weekend 27-28 aprilie 2019. O zodie bagă mâna adânc în buzunar

Astrologul Remus Ionescu a realizat horoscopul de weekend, 27-28 aprilie, pentru fiecare zodie în parte. Dacă vrei să afli cum stai cu dragostea, cu sănătatea și dacă câștigi sau pierzi bani, citește horoscopul de weekend.

26 apr. 2019, 11:01
Horoscop weekend 27-28 aprilie 2019. O zodie bagă mâna adânc în buzunar

Berbec. Visuri, sperante, ambitii, va puneti o dorinta poate. Telefoane si mesaje neasteptate tinand cont de expeditorii acestora: prieteni vechi, oameni cu care ati colaborat si obtinut succese cine stie cand, dar si persoane intalnite recent care va admira, va apreciaza.

O stare de bine, inima plina de visuri si sperante legate de finalizarea si rezultatele unor proiecte in care sunteti prinsi.

Lucruri bune si in sfera sentimentala: se face curte, o promisiune poate din partea fiintei iubite, vorbiti despre momentul in care veti deveni parinti.

Citeşte şi Horoscop WEEKEND 26-28 APRILIE 2019. Weekend de sarbatori cu atmosfera ASTRALA SPECIALA! Care e NOUTATEA pentru zodia ta?

Taur. Sperante si ganduri diverse: dati timpul inapoi, faceti o analiza si poate ca va faceti o promisiune voua insiva sau va stabiliti un tel pentru saptamanile si lunile care vin. Innoire sufleteasca, dar si fizica: schimbati culoarea parului, coafura, probati o tinuta pe care nu ati mai imbracat-o.

Pentru voi este mai greu sa va hotarati asupra unei tinte sau a unui curs de actiune. O data facuta alegerea, este greu sa va abata cineva de la ea. Sunt zile grozave pentru voi: refuzati sa va faceti iluzii, va pregatiti sufleteste pentru eventuale obstacole pe care le-ati putea intalni.

Gemeni. Pentru incarcatura acestor zile va ganditi poate sa fiti mai flexibili intr-o relatie, sa luati initiativa unei impacari daca este cazul. Ar putea fi o revelatie pentru voi vizita la o manastire sau intr-un loc incarcat de semnificatii istorice, religioase sau care ascunde o comoara artistica.

Zona sociala este incarcata: multe intalniri si evenimente la care luati parte in aceasta perioada, va bucurati de noi cunostinte pe care le faceti daca va aflati undeva la drum. Lasati pe alta dat grijile si preocuparea pentru un proiect de suflet ce are cale lunga pana la terminare.

Rac. Neliniste: vi se pare ca au ramas destule de facut, ca nu va ajunge timpul, ingrediente sau cine stie ce altceva. Va mirati, in schimb, sa aflati ca sunt apreciate eforturi sau ce iese din mainile voastre ori ca se ofera cineva sa va dea o mana de ajutor.

Bucurie sa ii vedeti adunati pe toti ai casei in jurul mesei, eventual si rude sau prieteni buni. Faceti poate schimb de cadouri, insa cel mai mult pare sa va impresioneze o declaratie, o marturisire sau o istorisire personala pe care va face onoare sa v-o impartaseasca cineva.

Leu. Ar putea fi o zi importanta pentru relatia voastra: abordati un subiect pe care nu l-ati atins pana acum, va spuneti ce aveti pe suflet si poate ca luati o decizie impreuna. Exista sansa unei intalniri incantatoare pentru cei care nu sunt intr-o relatie actualmente.

Foarte probabil sa fiti in centrul atentiei acum chiar daca nu faceti un scop din acest lucru: faceti onorurile la masa de pranz, intretineti atmosfera. Observati poate ca cei mici va urmaresc cu atentie vorbe, gesturi, exemple si istorii pe care le impartasiti acum.

Fecioara. Nu prea aveti timp de stat: gasiti mereu cate ceva de facut, de reparat, de ornat, de aranjat si, ca de obicei, ramaneti cu satisfactia celor realizate prin propriile eforturi. Pe de alta parte, ati putea primi un cadou de casa noua sau poate va ajuta parintii la achizitia unei locuinte.

Trecutul si traditiile conteaza pentru voi, intelegeti semnificatiile profunde ale acestora. Si, daca sunteti la inceput de drum in viata familiala, incercati poate sa faceti ceva impreuna cu fiinta iubita care sa se transforme in amintiri memorabile, sa va faceti un obicei.

Continuarea horoscopului pe spynews.ro.