Horoscop WEEKEND 27-29 octombrie 2023. Ultimul weekend cu eclipsa de Luna plina in Taur pentru urmatorii 20 de ani.

Un aspect important pentru tine in acest weekend este sa compensezi lucrurile in cuplu. Daca exista anumite tensiuni cu partenerul tau, straduieste-te sa indrepti relatia.

27 oct. 2023, 06:00
Horoscop WEEKEND 27-29 octombrie 2023. Ultimul weekend cu eclipsa de Luna plina in Taur pentru urmatorii 20 de ani.

Horoscop weekend. Iata horoscopul de weekend 27-29 octombrie 2023, scaldat de influente astrale majore. Pe masura ce ne apropiem de Luna Plina in Taur pe 28 octombrie, vom observa ca nu mai putem impiedica inevitabilul sa se manifeste. Aici se regaseste o mare cantitate de energie a lui Jupiter. Aceasta ar putea fi mantuirea noastra in acest moment, deoarece ne va face mereu sa vedem partea luminoasa, chiar si in cele mai intunecate ore. Iata ce urmeaza pentru zodii in acest sfarsit de saptamana.

Iata horoscopul acestor zile de weekend sub aceste influente astrale:

Horoscop weekend. SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)
Atunci cand pui apa rece pe fata, rata batailor inimii scade si sangele este scos din organele vitale pentru ca corpul sa te pregateasca pentru contactul cu apa. Esti cu mult mai important pentru alti oameni decat ai anticipat iar aceste zile sunt despre a arata cum un singur contact cu ei le poate influenta intregul sistem de viata. Stai constient de responsabilitatile tale in proces altfel te poti autoexclude din ce este foarte important pentru tine si pentru ei. Respecta pe ceilalti cautand sa dai inapoi acelasi respect pe care il pretinzi si tu.

Horoscop chinezesc: Aceste 5 zodii se pot considera NOROCOASE toată luna octombrie

Horoscop weekend. SAGETATOR (23 noiembrie – 21 decembrie)
O energie a veseliei va curge usor spre tine in weekend si te va face sa fii mai impulsiv. Copleseste-ti partenerul cu atentie si fii mai intim. Asta iti da o pauza mentala binevenita de la stresul profesional. Daca te simti vinovat ca esti prea ocupat, aceasta portie de energie iti va oferi motivatia de a schimba activitatile in care te implici. Pretuieste toate momentele placute de cuplu oricat de banale par a fi si da drumul oricaror nemultumiri si critici ce asa de usor iti vin in minte si gura. Pentru Sagetatorii singuri, bucura-te de o portie de incredere de sine si imputernicire de la astre. Vei simti schimbari pozitive in mai multe zone de viata. Daca alegi sa sari intr-o relatie sau alegi sa iti mai decalezi startul unui cuplu, tot te vei simti o persoana puternica. Comunicarea este un punct important acum. Foloseste-o cu intelepciune. Nu e nimic de care sa te temi.

Horoscop weekend. CAPRICORN (22 decembrie – 20 ianuarie)
In acest weekend, relatia de cuplu se anunta a fi linistita si stabila. Nici conflicte care sa o impiedice sa curga lin nu se anunta. Petrece timp cu familia si cu prietenii. Ai sensibilitate crescuta acum care te ajuta sa simti detaliile si nuantele pentru a rezolva orice problema. Ofera sustinere morala cui are nevoie de ea. Si mai ales ofera loialitate. Daca esti singur, comunicarea este un aspect forte astral acum pentru tine. cautarea ta de iubire poate progresa rapid cu ajutorul unui prieten de incredere. Posibil sa ai nevoie de un prieten comun implicat pentru ca o conversatie onesta sa aiba loc. Te inconjori cu oameni destepti ca tine si sunt sanse sa intalnesti pe cineva compatibil tie. Asculta-ti vocea interioara si ia lucrurile pe rand, pas cu pas.

Horoscop noiembrie 2023. Cele trei zodii care nu trebuie să-şi facă griji cu privire la bani. Cine sunt cei mai norocoși nativi

Horoscop weekend. VARSATOR (21 ianuarie – 19 februarie)
Un aspect important pentru tine in acest weekend este sa compensezi lucrurile in cuplu. Daca exista anumite tensiuni cu partenerul tau, straduieste-te sa indrepti relatia. Daca mentii distanta, asta poate duce la pieirea sentimentului de dragoste. Daca vrei sa iti salvezi relatia, actioneaza acum cu iubire si ai rabdare. Schimbarile pozitive pot fi gradate dar necesita efort din partea ta. Comunica deschis si fa compromisuri la nevoie. Daca esti Varsator singur, asuma-ti riscuri. Comporta-te si simte-te usor la inima si fara griji. Apreciaza libertatea care vine la pachet cu a fi singur. Daca cineva iti da semnale mixte, poti alege sa dai drumul acestei situatii si sa astepti sa apara o persoana mai potrivita. Reconecteaza-te cu prietenii de suflet pentru o aventura pe cinste ca de final de saptamana.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.