Horoscop WEEKEND 27 martie – 2 aprilie 2023. Putina liniste acum, dar ce urmeaza?

Sunt zile in care este bine sa te gandesti la finante, la aspecte practice si la toate acele idealuri ale tale care depind de starea ta mentala si de impamantarea ta de zi de zi.

31 mart. 2023, 06:22
Horoscop WEEKEND 27 martie – 2 aprilie 2023. Putina liniste acum, dar ce urmeaza?

Horoscop weekend. Iata horoscopul de weekend 27 martie – 2 aprilie 2023, scaldat de influente astrale majore. Intregul sfarsit de saptamana sub influenta a trecerii de la o luna la alta si ne pregateste pentru evenimentele majore ce vor urma.

Citeste si Zodiile care au ocazia de a da lovitura în luna aprilie. Nu vor mai duce niciodată grija zilei de mâine

Iata horoscopul acestor zile de weekend sub aceste influente astrale:

Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Comunicarea nu va fi foarte fluenta in aceste zile, dar asta nu inseamna ca nu vei avea puterea de a stapani orice neintelegere ce apare in calea ta. Tu poti fi tu insuti, poti vorbi din centrul si esenta fiintei tale si tot sa fii suficient de bun pentru intreaga lume in care traiesti.

Ceea ce ai tu de livrat este sa fii sincer si foarte clar. Aduna toate detaliile inainte de a le impartasi cu cei care si asa au o dificultate sa te urmareasca. Dedica-te relatiilor imporante, pentru ca ele iti dau adevarata putere de a straluci in lumea exterioara.

Evenimente astrologice APRILIE 2023. Începe sezonul eclipselor și al retrogradelor!

Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Stiai ca doar 4% din pamant are pamant in exact punctul opus al planetei ? Asta spune multe despre abilitatea de gasi pe cineva sa fie ca o oglinda zilele acestea. In cazul tau, acum plutesti intr-o lume interioara a ta care iti lasa putin spatiu pentru conexiunile materiale necesare implinirii nevoilor tale. Crede, asa ca un Peste adevarat, in abilitatea ta de a crea si manifesta ceea ce iti doresti cu adevarat. Convingerile iti pot sta in drum, facandu-te mai slab decat trebuie sa fii. Pune-le la indoiala la fiecare pas, ca sa poti construi puterea de a privi viitorul cu capul sus.

Cele trei zodii care se vor bucura de protecţie divină în preajma Paştelui! Norocul le zâmbește celor care îndrăznesc

Horoscop weekend. GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Sunt zile in care este bine sa te gandesti la finante, la aspecte practice si la toate acele idealuri ale tale care depind de starea ta mentala si de impamantarea ta de zi de zi. Fa tot ce poti pentru acest moment ca sa iti fie bine si lasa ingrijorarile pentru viitor deoparte. Atentia pe care nu ai primit-o cand trebuia poate veni sa te bantuie ca sa o vezi si vindeci. Nu ridica prea multe steaguri daca nu esti sigur despre alegerile tale si nu intelegi prea clar situatiile in care esti.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.