Horoscop WEEKEND 28-30 iulie 2023. Planeta comunicarii, Mercur, in perfectionista Fecioara. Ce ne aduce inainte de a intra in retrograd

Intelegem mai bine ceea ce ne dorim, deoarece Mercur, planeta comunicarii, se muta in Fecioara cea perfectionista. Acesta este un moment bun pentru a ne reevalua valorile si sentimentele de valoare de sine.

28 iul. 2023, 09:36
Horoscop WEEKEND 28-30 iulie 2023. Planeta comunicarii, Mercur, in perfectionista Fecioara. Ce ne aduce inainte de a intra in retrograd
Horoscop WEEKEND 28-30 iulie 2023. Planeta comunicarii, Mercur, in perfectionista Fecioara. Ce ne aduce inainte de a intra in retrograd

Horoscop weekend. Iata horoscopul de weekend 28-30 iulie 2023, scaldat de influente astrale majore. Iata horoscopul acestor zile de weekend sub aceste influente astrale:

Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Actiunile tale pot parea haotice si prea intense ca sa fie urmate de cei apropiati tie. Din fericire, tu ai vointa de a urma pe cineva, respectand persoanele de-a lungul drumului si sa stii unde poti gasi lumina atunci cand cararea pe care ai decis sa te imbarci este intunecata. Tu ai puterea de a reusi. Esti ghidat de impulsuri puternice sau de agresiuni si ai putea sa sari o bariera fara sa iti respecti capacitatea emotionala. Zilele acestea ti se cere sa te calmezi, sa respiri si sa te intrebi daca esti pregatit pentru urmatorul pas.

Camelia Pătrășcanu vine cu vești bune pentru nativi. Conjuncția Venus retrograd-Mercur aduce schimbări uriașe în viața zodiilor
Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Chiar daca acum este un moment energetic puternic in vietile multora din jurul tau, tu te simti oarecum pierdut si ai dori mai degraba sa petreci timp acasa decat sa fii implicat in activitatile tuturor. Alege pentru tine si nu lasa pe nimeni sa te impinga dincolo de ce simti ca este potrivit pentru tine. Exista un motiv pentru care nevoile tale incep sa se disperseze si esti decis sa fii fericit si satisfacut. Ramai fidel propriei persoane, oricat de mare e presiunea din jur. Manipularea poate merge departe iar tu ai tendinta sa reactionezi cu empatie chiar si fata de cei care nu sunt sinceri.

Horoscop weekend. GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Daca un preot catolic isi marturiseste un pacat, el poate fi iertat doar de catre Papa. Tine-ti secretele si secretele altora in siguranta si usile se vor deschide cu conversatii de calitate si cu relatii menite sa iti dea un mesaj de descifrat. Modelele vechi dupa care ai trait vor avea sansa sa se transforme si vei pasi cu credinta, facand ceva nou si diferit. Ideile continua sa curga, avand mintea deschisa si setata sa primeasca si sa dea informatiile necesare. Intelegeri profesionale se dezvolta rapid si vei vedea in sfarsit cum totul se aseaza asa cum trebuie in puzzleul mare al vietii.

Zodii lovite de karma grea, ca un bumerang, până la finalul săptămânii
Horoscop weekend. RAC (22 iunie – 23 iulie)
Emotii extraordinare plutesc in jurul tau si in tine si ajung la suprafata ca sa fie recunoscute. Incearca sa separi modelele de familie si informatia negativa pe care o primesti din lumea exterioara inainte sa sari la concluzii si sa iei decizii care sunt menite sa te protejeze in loc sa iti deschida inima spre lumea din afara si tot ce are ea de oferit. Fii curajos. Acum este unul din acele momente in care controlul va cadea si este minunat sa te abandonezi si sa vezi unde te duce destinul. De indata ce aduni tot ce ti se ofera, vei metaboliza ce se intampla mult mai repede decat credeai.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.