HOROSCOP WEEKEND 3-4 APRILIE Cassandra. Dragoste în pandemie, ce zodii suferă

HOROSCOP WEEKEND 3-4 APRILIE Cassandra. In aceste zile trebuie sa va asigurati ca stiti cum sa va gestionati bunurile si averea.

01 apr. 2021, 23:08
HOROSCOP WEEKEND 3-4 APRILIE Cassandra. Dragoste în pandemie, ce zodii suferă

HOROSCOP WEEKEND 3-4 APRILIE Cassandra BERBEC 21.03-20.04:

Parcurgeti o perioada cand va veti da seama de tiparele de comportament din trecut. Puteti observa, de asemenea, ca unele sunt chiar nepotrivite. La serviciu, lucrati in beneficiul altcuiva si acest lucru va creeaza satisfactii.

TAUR 21.04-21.05: Saptamana aceasta va propuneti obiective ambitioase pentru viitor. In relatia cu cei apropiati, veti fi dezamagiti de cineva pe care il admirati. Mai mult, daca ati avut asteptari de la acea persoana si nu le-ati exprimat, veti fi si mai mult descurajati.

GEMENI 22.05-21.06: Zilele ce urmeaza vor fi unele putin cam dificile, mai ales ca aveti niste obiective inalte, pe care acum nu le puteti atinge. Ca sa puteti depasi situatia ar trebui sa deveniti constienti de nevoile altora si apoi sa va faceti timp pentru cele personale.

HOROSCOP WEEKEND 3-4 APRILIE Cassandra RAC 22.06-21.07: Este posibil ca in aceste zile sa va implicati sa ajutati oameni care sunt mai putin norocosi decat dumneavoastra. Ramaneti realisti si daca nu puteti fi sinceri, atunci nu spuneti nimic.

LEU 22.07-22.08: Valorile dumneavoastra vin in contradictie cu valorile altcuiva. Iar daca persoana la care va raportati va este draga, realitatea devine descurajanta. Tineti cont ca lumea are idei diferite despre ceea ce inseamna generozitate.

HOROSCOP WEEKEND 3-4 APRILIE Cassandra FECIOARA 23.08-22.09: Dumneavoastra aveti simtul dreptatii extrem de dezvoltat cand vine vorba despre relatiile cu ceilalti. Veti avea o mica discutie cu cineva apropiat si in urma acesteia ori va veti simti dezamagiti, ori va veti simti legati spiritual cu acea persoana.

BALANTA 23.09-22.10: In aceste zile constatati ca este o bucurie sa munciti pentru cei pe care ii iubiti, iar aceasta influenta poate patrunde si in atmosfera de la locul de munca. In weekend va ocupati de sanatatea animalului de companie.

Horoscop lunar aprilie 2021. Mesajul cartilor de tarot pentru toate zodiile
HOROSCOP WEEKEND 3-4 APRILIE Cassandra SCORPION 23.10-21.11: Toata saptamana sta sub semnul romantismului. S-ar putea sa va indragostiti si sa incepeti o frumoasa poveste de dragoste. Cu toate acestea, veti fi solicitati sa munciti mai mult ca de obicei si trebuie sa va folositi de creativitate pentru a razbi.

SAGETATOR 22.11-21.12: Casa si familia fac parte din preocuparile personale. Este posibil ca o ruda sa nu inteleaga ce incercati sa faceti sau ce este important pentru dumneavoastra si sa va dezamageasca. In weekend va propuneti sa creati mai multa frumusete in locuinta.

CAPRICORN 22.12-19.01: Va indoiti de propriile ganduri si idei? Ati putea incerca sa va concentrati pe subiecte legate de mistic sau de karma. Doriti sa intelegeti cum functioneaza lucrurile si pentru asta trebuie sa studiati mai mult.

Horoscop Mariana Cojocaru. Karma grea în weekend pentru multe zodii

HOROSCOP WEEKEND 3-4 APRILIE Cassandra VARSATOR 20.01-18.02: In aceste zile trebuie sa va asigurati ca stiti cum sa va gestionati bunurile si averea. Mai presus de toate, nu vreti sa regretati mai tarziu cu privire la ceea ce faceti acum. Daca sunteti tentati sa va risipiti banii, pastrati-va cumpatul si totul va fi bine.

PESTI 19.02-20.03: S-ar putea sa experimentati doua influ-ente extreme. Pe de o parte va simtiti impulsionati de idealuri, vise si dragostea de frumos, iar pe de alta parca va macina dezamagirile si sunteti descurajati. Nu va lasati influentati de sentimente!

Sursa: magazin.ro