Horoscop WEEKEND 6-8 mai 2022. Soarele si Marte se aprind reciproc. Ce zodii au noroc!

Combinatii pozitive cosmice ale momentului iti vor activa sentimente foarte bune care vor tasni din interiorul tau precum bulele intr-o cupa de sampanie.

06 mai 2022, 12:05
Horoscop WEEKEND 6-8 mai 2022. Soarele si Marte se aprind reciproc. Ce zodii au noroc!

Horoscop weekend. Iata horoscopul de weekend 6-8 mai 2022 scaldat de influente astrale majore. Sfarsitul de saptamana este marcat de intalnirea dintre Soare si Marte. Cele doua se aprind reciproc dandu-ti mai multa putere. Creste increderea de sine si poti reusi mai usor sa faci unele lucruri. Semnele de Aer si semnele de Pamant trebuie sa profite la maximum de aceasta prioada.

Iata horoscopul acestor zile de weekend sub aceste influente astrale:

Horoscop Urania mai 2022. Grijă mare, avem Mercur retrograd, toate zodiile sunt în alertă
Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Combinatii pozitive cosmice ale momentului iti vor activa sentimente foarte bune care vor tasni din interiorul tau precum bulele intr-o cupa de sampanie, iar asemenea stare va avea efect direct benefic asupra relatiei tale. Poate ca te vei simti brusc mult mai optimist, asa incat orice dificultati ar fi intr-o relatie vei simti ca ele se indreapta spre mult mai bine pentru voi. Nu ezita sa impartasesti inspiratiile pe care le ai cu persoana iubita pentru ca orice discutati acum este ca un catalizator pentru schimbarile necesare in doi. Aceeasi stare de spirit optimista si favorabila te fac o persoana foarte atractiva, in caz ca esti singur la acest moment.

Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Se anunta un weekend favorabil iubirii asa cum a fost dealtfel intreaga saptamana. Tu esti una din cele mai romantice zodii deci esti pregatit sa te comiti unui nou aranjament amoros sau sa ii arati actualului partener cat de mult tii la el/ea si sa o faci intr-un mod creativ. Daca cineva ti-a furat inima, zilele si saptamanile urmatoare vei vedea o dezvoltare favorabila, iar cu Mercur ce intra de duminica in zodia ta din nou, un gest remarcabil de-al tau va crea un impact fenomenal.

Horoscop Minerva. Eclipsele din mai 2022 aduc schimbări majore. Puţine zodii sunt norocoase
Horoscop weekend. GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Aspectele astrale favorabile ale acestor zile te vor face sa te tot gandesti la o noua poveste de iubire daca sa o continui sau nu. Poti fi in starea de spirit de a evalua avantajele si dezavantajele de pana acum si dornic sa iei o decizie. In plus, este o perioada buna sa investesti in tine si poate chiar sa iti ridici imaginea personala in lume. Fie ca esti singur fie ca esti cu cineva, o refrisare a lookului iti va creste respectul de sine si nu are cum sa aduca altceva decat lucruri bune in viata ta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.