Horoscop WEEKEND 7-9 mai 2021. Gata plictiseala! Ce zodii au parte de peripeţii amoroase

Iata horoscopul de weekend 7-9 mai 2021 scaldat de influente astrale majore. Cosmosul ne pregateste pentru finalul primei saptamani complete din mai multa actiune.

07 mai 2021, 12:26
Horoscop WEEKEND 7-9 mai 2021. Gata plictiseala! Ce zodii au parte de peripeţii amoroase

Horoscop WEEKEND 7-9 mai 2021.  

Venus si Mercur, proaspat intrate in zodia Gemeni, se cupleaza cu Nodul Lunar Nord (aflat tot in Gemeni). Te poti astepta la mai multe socializare, mai mult flirt, mai multa distractie. Un singur cuvant va lipsi din acest weekend: PLICTISEALA!

Iata horoscopul acestor zile de weekend sub aceste influente astrale:
Horoscop WEEKEND 7-9 mai 2021 BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Sunt zile in care subiecte ce tin de constientizari adanci, de spiritualitate sau de sexualitate vor iesi din nou la lumina. Ai nevoie de multa claritate in lumea ta emotionala ca sa vii in contact cu cei care nu sunt asa de deschisi si disponibili precum i-ai dori. Nu te retrage din fata lor. Tu stii ca adevaratul contact se poate face nu doar pe planul fizic. Crede in simturile tale si in ce simti pentru o persoana. Poti avea niste experiente oarecum ciudate pe care nu le poti explica in cuvinte pentru cei practici sau sceptici. Nu iti epuiza energia ca sa dovedesti adevarul tau. In schimb, bucura-te de culorile din lumea ta ca sa iti cresti energia.

Horoscop lunar MAI 2021. Ce luna puternica, multe zodii au noroc pe toate planurile
Horoscop WEEKEND 7-9 mai 2021 TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Daca te arunci in miscari rebele zilele acestea, sa stii ca ele nu iti vor fi de prea mare folos daca ele exclud anumite persoane importante din viata ta. Reaminteste-ti unde exista adevarata autoritate si nu uita sa iti intrebi sufletul pentru un sfat mai inainte de a cere sfat altora deasupra ta. Obiectivele vor fi atinse doar daca ai destula iubire si inspiratie. Toate aspectele ce tin de cariera ta risca sa te deranjeze daca nu esti multumit cu alegerile din trecut si nu iti iubesti jobul suficient de mult incat sa investesti emotiile potrivita in el.

Horoscop WEEKEND 7-9 mai 2021 GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Surprizele pot veni spre tine din locuri neasteptate si din relatiile din viata ta. Ai nevoie sa te simti in siguranta si sustinut de cercul tau social si nu te deranjeaza nicio schimbare a vietii atat timp cat ea nu interfereaza cu starea ta de siguranta in activitatile zilnice. Indreapta-ti energia spre exterior, plimbari, sport ca sa eviti sa o directionezi unde nu este de folos sau strica relatiile. Multe usi ce se deschid o fac pentru ca sa intri pe ele. Nu rata oportunitatile doar pentru ca ai lipsa de credinta. Largeste-ti orizonturile fara frica.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Horoscop Minerva 7-9 mai 2021. Sextilul dintre Venus și Neptun aduce dragoste în weekend